Followers

Saturday, August 24, 2013

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΧΟΡΟΥ - ΜΕΡΟΣ Γ΄






Η Μαρία ανέβηκε στο στύλο και εκτέλεσε το πρόγραμμά της υποδειγματικά. Έδωσε έμφαση στα ψαλίδια, ανοίγοντας τα πόδια της με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται τα ροδοπέταλά της. Παρατηρούσα τη Σλάβι που είχε ερεθιστεί και έτριβε  την κλειτορίδα της. Σηκώθηκε, πλησίασε τη Μαρία και την έγλειψε. Οι θεατές χειροκρότησαν. Η Μαρια πέρασε τα πόδια της γύρω από το λαιμό της Σλάβι. Μετά της έγλειψε τα δάχτυλα των ποδιών της και αντάλλαξαν καυτά φιλιά. Η Μαρία ολοκήρωσε, έκανε βαθιά υπόκλιση και παραχώρησε τη θέση της στη Φράνσι.

Η Φράνσι απογειώθηκε στο στύλο με εκπληκτική άνεση, προτίμησε την ανάποδη στάση, δηλαδή ψηλά τα πόδια και κάτω το κεφάλι και περίμενε την ανταπόκριση του Κρέσι. Εκείνος σηκώθηκε, μάλλον απρόθυμα από το κάθισμά του, πλησίασε τη σύζυγό του, που χωρίς να κατέβει από το  στύλο, πήρε το καυλί του στο στόμα της. Ο Άντε, με προτροπή της Γιοζιπα, αφού έριξε το αντίτιμο στο δοχείο, έγλειψε την κλειτορίδα της Φράνσι. Ήταν ένας ομολογουμένως ωραίος συνδυασμός που ξεσήκωσε τους θεατές.

Όταν ήρθε η σειρά της Παυλίνα, ο Κρέσι τρελάθηκε. Η Παυλίνα χορεψε, κούνησε το ευλύγιστο σώμα της και έπαιξε με το δυνατό χαρτί της: τα βυζιά της. Ο Κρέσι έβαλε το  στόμα του στις ρώγες της και ρούφηξε φρέσκο ροβινιώτικο γάλα. Συγχρόνως έβαλε το δαχτυλό στον κόλπο της, προκαλώντας πανζουρλισμό στην παρέα. Ήξερε πως να κερδίσει πόντους.

Ακολούθησαν η Γιόζιπα, η Ροζάλια και η Μίρκα με διαφορετικά προγράμματα η καθεμια που ικανοποίησαν τον κόσμο.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού η οργανωτική επιτροπή προχώρησε στην τελική βαθμολογία που ανέδειξε νικήτρια την Ιβάνα με 26 βαθμούς. Όλες οι κοπέλες βαθμολογήθηκαν δίκαια ανάλογα με την απόδοσή τους. Η Παυλίνα ήρθε δέυτερη με 24, η Φράνσι τρίτη με 22, η Μαρία τέταρτη με 21 και πέμπτη η Μίρκα με 20.

Η Σλάβι άνοιξε το δοχείο και μέτρησε το ποσό. Χαρτονομίσματα σε κροατικά Kuna και ευρώ, συνολικά 600 Kuna και 250 ευρώ. Η κάθε κοπέλα πήρε το 1/8, όπως είχαμε αποφασίσει. Η Ιβάνα κέρδισε, μετάξυ άλλων, μια γυναικεία μηχανή ξυρίσματος και δυο δωρεάν επισκέψεις στο κέντρο αισθητικής της Σουζάνα. Προσφέρθηκαν δονητές, κοσμήματα και άλλα μικροδώρα.

Όλοι μαζί περάσαμε στο τραπέζι με τους μεζέδες. Η Παυλίνα ήρθε στην πλευρά μας και μάς έδωσε τις ρώγες της. Ύστερα έριξε γάλα στα φλιτζάνια.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με τα κορίτσια να κάνουν στοματικό έρωτα στους θεατές. Σχηματίστηκαν εντυπωσιακοί συνδυασμοι: τρεις άνδρες, μια γυναίκα, τρεις γυναίκες μόνες τους.

Η Ιβάνα με τράβηξε στην κουζίνα, ανεβηκε στον πάγκο, ανοιξε τα ροδοπέταλά της και μου ζήτησε να τη γλείψω. Ήταν τόσο καυλωμένη που τα υγρά της γρήγορα κύλησαν στο στήθος μου. Της έβαλα τον καρπό μου στο μουνί της και το ευχαριστήθηκε. Κάθησε στον πάγκο και έγλειψε υο μουνί της Μίρκα που είχε ανέβει εντωμεταξύ στον πάγκο. Μέσα σε λίγα λεπτά η κουζίνα γέμισε από γυμνά σώματα ανδρών και γυναικών. Η Σλάβι είχε έρθει από πισω μου προασπαθώντας να μου κάνει προστατομασάζ. Αισθανόμουν το ζεστό κορμί της. Η Μαρία έβαλε χέρι στη Σλάβι.

Ήθελα να ξεπλυθώ από τα υγρά της Ιβανα, αλλά που τέτοια τύχη. Στο μπάνιο άλλος συνωστισμός. Πηδιόντουσαν όπου μπορούσαν! Το 223 είχε μετατραπέι σε οίκο οργίων.

Βγαίνοντας από το ντους, πέφτω στην Κάσι που με έψαχνε αρκετή ώρα. "Θελω να με πάρεις εδώ και τώρα!" "Έχω ανάγκη". "Δεν μου λες κάτι νέο". Έρχεται και η Φράνσι. "Μίκι, κάνουμε τρίο!". Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καταλήξαμε στο κρεβάτι και σχηματίσαμε έναν παράξενο συνδυσμό. Εγώ με την Κάσι από πάνω και τη Φράνσι καθισμένη στο πρόσωπό μου. Τα κορίτσια καθισμένα αντικρυστά έπαιζαν με τις ρώγες τους. Εμφανίστηκε και η Σλάβι να μου δείξει τον κλειτοριδικό δακτύλιο της! Πιο κάτω η Παυλίνα ρουφούσε το καυλί του Κρέσι! Τι βραδιά κι αυτή!

No comments:

Post a Comment