Followers

Thursday, August 22, 2013

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΗΔΗΜΑ: ΚΡΟΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ!

Reblogged from tastemycream.tumblr.com

H Σλάβι και η παλιοπαρέα των γυμνοκρατών-ηδονιστών, όταν δεν οργάνωναν gangbang στα βράχια, συζητούσαν για θέματα της επικαιρότητας. Τέτοιο θέμα ήταν η χρησιμότητα των καλλιστείων νεαρών υπάρξεων στα κέντρα παραθερισμού γυμνιστών, που, κατά τη γνώμη τους, ήταν επικίνδυνα για την εικόνα του γυμνισμού.

Αφορμή πήρε από τα καλλιστεία στην «Κoversada», που κάποτε μπορεί να εξυπηρετούσαν την προώθηση του κινήματος, αλλά τώρα ικανοποιούσαν τους ηδονοβλεψίες, βασικά το ανδρικό κοινό, που θέλει να βλέπει άτριχα μουνάκια στη σκηνή. «Όλη την ημέρα βλέπουν γυμνές γυναίκες και οι γυναίκες γυμνούς άνδρες, το παίζουν αδιάφοροι, λες και τίποτε δεν συμβαίνει και το βράδυ πηδιούνται στα δωμάτιά τους!». «Αυτήν την υποκρισία δεν την αντέχω».

«Οι κυρίες φορούν ακριβά ρούχα με τα χρυσαφικά τους και περιφέρονται σαν κοκότες». «Στο κέντρο παραθερισμού γυμνιστών πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι να μεταφέρεις τις κακές συνήθειες της κοινωνίας». «Κυκλοφορείς γυμνός γιατί έχεις αποδεχθεί το σώμα σου». «Θυμάμαι, όταν πρωτοήρθα στη «Μοnsena», με έτρωγαν με τα μάτια τους οι υποτιθέμενοι γυμνιστές. άσε το καμάκι και τα υπονοούμενα. εντάξει ωραία γυναίκα ήμουν, επιθυμητή για κρεβάτι, αλλ΄εγώ δεν έψαχνα ερωτικό σύντροφο». «Μού πρότειναν να ανέβω στη σκηνή, αλλά αρνηθηκα».

«Την ημέρα των καλλιστείων, τη διοργάνωση των οποίων είχαν αναλάβει επαγγελματίες διασκεδαστές, οι υποψήφιες εμφανίστηκαν γυμνές ανάμεσα σε ντυμένους θεατές, με ψηλοτάκουνες γόβες. τις έβαλαν να χορεύουν, να κάνουν περίεργα ακροβατικά, να συγκινήσουν τα πλήθη για τη δόξα.  Από κάτω οι ηδονοβλεψίες χαίρονταν και οι συνοδοί τους καμάρωναν για τον εξευτελισμό των κοριτσιών. Μετά ικανοποιημένοι ξεσκίζονταν στα δωμάτιά τους!».

Της περιέγραψα παρόμοια εμπειρία το 1989 στην Ουγγαρία, όταν η κριτική επιτροπή, ανάμεσά τους και εγώ, εξέλεξε τη «Miss Natura», μια κοπέλα που δεν ήταν γυμνίστρια. Ενθουσίασε το πλήθος για τις λευκές λωρίδες της. Τα κορίτσια που προέρχονταν από  οικογένειες
γυμνιστών καταποντίστηκαν! Τα μαυρισμένα σώματα δεν τους άρεσαν! Ήθελαν κάτι το διαφορετικό.

Και αρχίζει τα Γαλλικά της. «Οι μαλάκες, οι ματάκηδες, το παίζουν γυμνιστές, αλλά ψοφούν για μάτι. Το βλέπω στα μάτια τους. Η «Μonsena» είναι γεμάτη από ωραίες γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολλές έρχονται ασυνόδευτες. Κάνεις κέφι για πίπα. Να ‘σαι τίμιος, την πλησιάζεις, τη ρωτάς, όχι να τη βλέπεις και να μαλακίζεσαι, τρόπος του λέγειν».

«Όταν δοργανώνω gangbang, έρχονται με τις γυναίκες τους. θέλουν να πάρουν μέρος, αλλά δεν έχουν το θάρρος να το πουν. Οι γυναίκες τους το παίζουν κυρίες, αλλά ξέρουν ότι το βράδυ θα ξεσπάσουν πάνω τους».

«Αυτή η νοοτροπία οδήγησε το γυμνισμό σε απαξίωση και συρρίκνωση. Απομάκρυνε εκατοντάδες άτομα».

«Ο άλλος φέρνει τα ακριβά κοσμήματα και ρούχα του, να δείξει τι, ότι έχει χρήματα!» «Πήγαινε στα κοσμικά κέντρα διασκέδασης του Rovinj και παίξτο λεφτάς. εδώ στους γυμνιστές τι να δείξεις».

Παρεμβαίνω και της λέω ότι στο εορταστικό δείπνο αρκετοί φορούν γραβάτες και ωραία ρούχα. «Είναι «παράδοση», σου λένε. «Τι μαλακίες είναι αυτές». «Ντύνεσαι απλά να ευχαριστηθείς και να τιμήσεις το συνοδό σου». Η Kάσι και εγώ καθήσαμε στο τραπέζι των επίσημων το 1997 και 1998. Το 1999 γύρισα στο δικό μου. Δεν αισθανόμουν ωραία. Δεν ήθελα να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους. ερχόμουν στη «Monsena», γιατί ήμουν γυμνιστής, δεν κουβαλούσα κοστούμια και κοσμήματα.

Η Σλάβι γελούσε με την καρδιά μας. «Μίκι, με έφτιαξες, «πάμε να πηδηχτούμε!». «Το μυαλό σου στο πήδημα, παλιοροβινιώτισσα!». «Χαλάς την πιάτσα εδώ». «Να σου πω, αν γινόταν διαγωνισμός καλύτερου gangbang, θα παίρναμε το πρώτο βραβείο». «Δεν πηδιέμαι παρουσία ντυμένων θεατών!»

«Κορίτσια, ετοιμαστείτε να τον ξεσκίσουμε!» «Ροζάλια, βάλτου βούτυρο να τον γλείψουμε». «Δεν πρόλαβα να πάρω πρωινό, οπότε είναι καλή ευκαιρία να φάω». Έρχεται η Ροζάλια με το βούτυρο επάλειψης ή κάτι παρόμοιο. «Εγώ θα σου βάλω στο καυλί και θα το γλείψω». Η Ροζάλια, παρά τα προβλήματα συμπεριφοράς, έβριζε χυδαία όποιον δεν της έδινε σημασία, στην πίπα ήταν αχτύπητη. «Σιγά, Ροζάλια, υπάρχουν κι άλλες». «Το μυαλό σου στο γαμήσι το έχεις!». Σηκώθηκα να πάω στη θάλασσα. ήμουν βουτυρωμένος, κατουρημένος από τα υγρά τους, οι γαμημένες κατουρούσαν πάνω μου, αντί να πάνε πιο πέρα για την ανάγκη τους. τώρα που ήμουν ξυρισμένος με έκαναν περισσότερο κέφι.

Έρχεται η Σλάβι και μού την πέφτει. «Θα σε γαμήσω γιατί με καύλωσε η συζήτηση». Οι θεατές έβλεπαν. «ελάτε, ρε ματάκηδες, να μας γαμήσετε, αφού δεν γαμάτε τις γυναίκες σας». «Τις πηδήξαμε το βράδυ». «Και τώρα τι κάνετε;». «Βλέπουμε!». Οι γυναίκες τους ήθελαν να πάρουν μέρος σε ομαδικό, αλλά αυτοί δεν τις άφηναν. Έρχεται μια και μάς λέει «ο μαλάκας ψέμματα λέει, δεν με πήδηξε το βράδυ, γιατί έπινε με τους φίλους του». «Πάρτε με μαζί σας». Μια άλλη παραπονιόταν ότι δεν του σηκωνόταν. «Βλέπουν ξεβράκωτες όλη τη μέρα και έχουν πάθει ανοσία», συμπληρώνει η Μαρία. «Ούτε να τον παίξουν ξέρουν!» «Μαρία, θα κάνουμε εντατικά μαθήματα αυνανισμού».  «Ίσως αργότερα πάμε στους βραχόβιους». «Ποιοι είναι αυτοί;» ρωτάει η ανικανοποίητη σύζυγος. «Οι καλύτεροι εραστές της περιοχής». «Θα ευχαριστηθείς πήδημα, είσαι και ελκυστική γυναίκα». Η Σλάβι την ορεγόταν για πάρτη της. «Άσε τον άνδρα σου να βλέπει». «Ούτε αυτό ξέρει να κάνει». «Τα καυλιά τους είναι εντελώς άχρηστα!» Πήραμε την Μίρι μαζί μας. «Αφού δεν την πηδάς εσύ», απευθύνεται στον άνδρα της, «θα τη γαμήσουν άλλοι». Αυτός δεν πολυστεναχωρήθηκε. «Πάμε να πιούμε μια σλιβοβίτσα», λέει στον κολλητό του. «Τους γαμημένους, ο νους τους στο ποτό. έχουν τόσο ωραία μουνιά και τα αφήνουν αγάμητα». «Μίρι, πόσες μέρες είσαι εδώ;». «Δέκα, ήρθαμε για διακοπές». «Πόσες φορές σε γάμησε;» Ξερόβηξε, δεν απάντησε. «Είσαι ωραία γυναίκα με πιασίματα. «Άμα έρχεται μεθυσμένος, δεν βλέπει τις τρύπες». Πάλι η συζήτηση για τις τρύπες. άρχισα να αναρωτιέμαι το λόγο που τόσοι άνδρες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις τρύπες των γυναικών.

Η Ροζάλια μού εξομολογήθηκε ότι σχεδόν κάθε φορά έπρεπε να οδηγεί το φίλο της στη σωστή τρύπα. Χρειάζονται επειγόντως εντατκά μαθήματα. «Να βάλουμε πίνακα, να  χαρτογραφήσουμε τις τρύπες». «Θα χάσετε τον καιρό σας!» «Θυμάσαι τι έγινε την προηγούμενη μέρα;».

«Βλέπετε τι κάνετε με την επιμονή σας να ξυρίζετε τους πάντες και τα πάντα. Άτριχα κωλαράκια δημιουργούν προβλήματα». «Εσύ πώς τις βρίσκεις;». «Με είδες ποτέ να πίνω. είμαι κατά του ποτού», «για αυτό σε πηδάμε!» Αρχίζει η Ροζάλια τις βρισιές της «παλιογαμημένοι, γυμνιστές, τι κάνουν όλη τη μέρα ξαπλωμένοι βλέπουν, τι βλέπουν, δηλαδή εμείς που ερχόμαστε εδώ τι κάνουμε;» «Να γαμηθούμε, μωρή αφηρημένη, αλλά έχουμε τον κύκλο μας». Η Μίρι γελούσε. «Τι ωραίο μουνί που είσαι;», της λέω. «Θέλεις να με φας;». «Αστειεύεσαι, θα χάσω τέτοια ευκαιρία». «Δεν μπορείς να την πηδήξεις μόνος σου». «Ο κανονισμός λέει ομαδικό». «Να πάει να γαμηθεί ο κανονισμός». «Ποιος κανονισμός. με έχετε τρελάνει με τις παγανιστικές θεωρίες σας. η γυναίκα θέλει πήδημα». «Σλάβι, πάλι ζηλεύεις!». Η Μίρι έδωσε τη λύση. «Θα με γαμήσετε και οι δυο σας ταυτόχρονα». Τώρα πως κανονίστηκε, πάλι gangbang, έξι άτομα. «Ροζάλια, τι κάνεις εκεί;». «Θα ανέβω στην πλάτη σου να σε τρίψω!». «Μα δεν βλέπεις ότι τον έχω βάλει μέσα της». «Θα μου σπάσεις κανένα κόκκαλο». «Καυλώνω όταν σε βλέπω να πηδάς». «Ανώμαλη, ξεσκισμένη». «Πες μου κι άλλα τέτοια να σε κατουρήσω!» Η Μίρι διαμαρτύρεται για το βάρος. Η Σλάβι είχε ανοίξει τα ροδοπέταλά της να τη γλείψει η Μίρι, εγώ μέσα της και η τρελάρα η Ροζάλια με χτυπούσε στα καπούλια μου. Τι ανωμαλία.

Η Μαρία προσπαθούσε να βάλει δάχτυλο στη Ροζάλια. «Γαμημένες, ηρεμήστε. Είναι ακόμη 9 το πρωί». Γυρνάει ο άνδρας της Μίρι, εμφανώς πιωμένος. «Μαλάκα, δεν με πηδάς και αναγκάστηκα να πάω με ξένο». «Έλα να στον πάρω πίπα!» «Δεν μου σηκώνεται!» «Πήδηξε τη Ροζάλια». Ξεπεζεύει η Ροζάλια και του πιάνει το καυλί. Δεν του σηκώνεται. Βάλτο στο στόμα. ευτυχώς του σηκώθηκε, δεν τον έπαιρνε άλλο. Μετά έβαλε τη Ροζάλια στα τέσσερα και την πήρε. «Θα του κάνει καλό», λέει η Μίρι, «να γαμήσει παρουσία κόσμου».

Οι θεατές είχαν πλησιάσει κοντά να βλέπουν, «την επόμενη φορά θα βάλουμε καθίσματα» φωνάζει η Σλάβι. «Μίκι, χύσε στο στόμα μου, έχω ανάγκη από βιταμίνες!». Με τραβάει απότομα από μέσα της. Η Μαρία επιμένει «δεν έχουμε πιει καφέ ακόμη. Χύσε στο φλιτζάνι. δεν θα βάλουμε γάλα, λείπει και η Παυλίνα». «Γαμώ τον καφέ, έχει ωραία γεύση, παλιογαμημένες». «Είναι τιμή μας να μας λένε παλιογαμημένες. Τουλάχιστο αναγνωρίζουν την προσφορά μας!». Στο τέλος ξεπεζέψαμε και ξαπλώσαμε εξαντλημένοι.

Η Μίρι είχε ευχαριστηθεί γαμήσι. Το μουνί της έσταζε, της έβαλα δάχτυλο και με κατάβρεξε. «Είσαι πολύ καυλιάρα». «Ναι, το παραδέχομαι και θέλω άνδρα καυλιάρη δίπλα μου». «Πότε φεύγεις;» ακούει η Σλάβι και επεμβαίνει. «Δεν τον παραχωρώ σε καμια. άμα θέλεις να γαμηθείς, θα έρχεσαι εδώ, όχι κατ' ιδία». «Μπορεί να τον ξεσκίσεις, δεν ξέρω τι θα του κάνεις». «Δεν πηδάμε σε δωμάτια, μόνο στην παραλία». «Καλά, λέει η Μίρι, «θα έρχομαι εδώ».
«Στο δωμάτιο έχουμε μπάνιο και κάποιες ανέσεις. εδώ με πόνεσε η πλάτη μου. τελεία και παύλα η συζήτηση». «Θυμάσαι τι έγινε με το πάρτι γενεθλίων της Ροζάλια;». «Δεν είχαμε χώρο. πήγαμε στο κρεβάτι και βρήκαμε άλλους οκτώ πάνω». Η Μίρι επεμβαίνει, «μένω με τον άνδρα μου. Θα το διώξω όταν είναι να έρθετε». «Καλά, πάμε τώρα. φεύγουμε και ανεβαίνουμε στο διαμέρισμά τους κοντά στο «εστιατόριο του βουνού».  Ο άνδρας της έμεινε πίσω με τη Ροζάλια. τρεις γυναίκες και εγώ. Οι καθαρίστριες μόλις είχαν συμμαζέψει το χώρο. Η Μίρι ετοίμασε πραγματικό καφέ.

Η Σλάβι  παρατηρούσε τις ξύλινες κουτάλες. στον πάγκο, παίρνει μια και τη βάζει στο μουνί της. «Έχουμε δυο δωμάτια, το μπάνιο, την κουζίνα και τη βεράντα να πηδηχτούμε άγρια» λέει η Μίρι. Χτυπάει η πόρτα. Ανοίγουμε και βλέπουμε δυο ακόμη άτομα που μάς έψαχναν στα βράχια. Η Βαλεντίνα και η Ντόρα. «Τι θέλετε εσείς εδώ;» «Μάς είπαν ότι οργανώνετε gangbang και ήρθαμε». «Φέρατε κανέναν άνδρα μαζί σας;» «Δεν βρήκαμε». «Δεν θέλουν να γαμήσουν πρωί». «Αυτοί δεν γαμούν γενικά όλο το εικοσιτετράωρο». «Φέραμε και ειδική κρέμα, την αγοράσαμε από τη λαϊκή αγορά». Άνοιξαν το πακέτο, το άπλωσαν στο τραπέζι. «Βρες μια σπάτουλα», λέει η Σλάβιτσα,  «να σας αλείψω. έχει και μπαχαρικά μέσα!». Η Μίρι καυλωμένη βάζει φυτική κρέμα, σε λίγο ήμασταν πασαλειμμένοι κα κυνηγούσαμε ο ένας τον άλλον στα δωμάτια, να κάνουμε τρενάκι, δεν μάς χωράει, καταλήγουμε στο κρεβάτι, ήμασταν πολλοί. Ευτυχώς οι γείτονες έλειπαν στην  παραλία.

Στο διπλανό διαμέρισμα καθάριζαν δυο κοπέλες.  Που και που έρχναν καμια ματιά. «Αν θέλετε, ελάτε και εσείς!». «Δουλεύουμε, θα μάς διώξουν
». «Ελάτε όπως είστε ντυμένες για ένα γρήγορο, κάνουμε κέφι τις στολές σας». «Τη λες, Ιβάνα, πάμε για ένα γρήγορο;». Συμφωνούν έρχονται με τις στολές τους, «φοράτε κυλότες;», «όχι», σηκώνω τις φούστες και βλέπω ροδαλά ξυρισμένα μουνάκια. «Μόνο γρήγορα μη μάς δεί κανένας και μας απολύσει, δεν επιτρέπεται να πηδιόμαστε με πελάτες!». Τις γαμήσαμε στα γρήγορα και έφυγαν ικανοποιημένες. Αργότερα με την Ιβάνα γίναμε φίλοι και την καλέσαμε στην παρέα μας. Η ίδια ήταν χτύπητη στο στυλοχορό. Η άλλη, η Γιαντράνκα, πιο συνεσταλμένη, αλλά στο κρεβάτι τα έδινε όλα!

Το διαμέρισμα έγινε άνω κάτω. Χάσαμε τα πράγματά μας. «Τι νοικοκυρά είσαι, Μίρι;». «Δεν έχεις μακαρόνια», «να τα κάνουμε τι», «θα μαγειρέψουμε και θα τα βάλω στο μουνί σας με σάλτσα». Παίρνω το ποδήλατο, πάω στη μικρή αγορά –εκεί πρέπει να είσαι ντυμένος-  αγοράζω ένα πακέτο, «για τη χρήση τα θέλετε;»,  ρωτάει η ταμίας. «Μη ψάχνετε, δώστε μου χοντρά!». Τα εγχώρια ζυμαρικά είναι άνοστα, αλλά εμείς τα θέλαμε για άλλη χρήση. Βάζω την κατσαρόλα. Σε ένα τέταρτο είναι έτοιμα. «Τρίψτε τυρί, ετοιμάστε τη σάλτσα». Οι μουνάρες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον πάγκο και άρχισαν τα πειράγματα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Η Μίρι ανέβηκε στον πάγκο, άνοιξε τα ροδοπέταλά της και έβαλε το δάχτυλο μέσα της.
«Πρόσεχε να μην τελειώσεις στην κατσαρόλα!». Καθώς ανακάτευα τα μακαρόνια, χάιδευα τα ροδοπέταλά της. 

Η Σλάβι γονατισμένη μου έκανε ροβινιώτικη πίπα. Πήρε τα μακαρόνια και τα έβαλε στο καυλί μου!  Άγριο θέαμα! «Παλιογαμημένες, ανικανοποίητες, ματατρέψατε το διαμέρισμα σε βίλα οργίων». 

Έρχεται ο άνδρας της Μίρι αγκαλιά με τη Ροζάλια, «βρήκα το φως μου». «Τυφλός είσαι, Ίβο;»  φωνάζει η Μίρι που ξεσκιζόταν. «Έχει μακαρόνια να φάτε».
«Σερβιριστείτε μόνοι σας».

Πραγματικά η Ροζάλια τον είχε φέρει σε οργασμό, της έβαζε κωλοδάχτυλο προς απογοήτευση της γυναίκας του. «Σε βλέπω ευχαριστημένο». «Μου έκανε ροβινιώτικη πίπα». «Τι είναι αυτό;». «Πίπα με σαντιγί». «Θα στην κάνω κι εγώ το βράδυ».  «Δεν θέλω από σένα, μόνο από τη Ροζάλια!».

«Αύριο θα σας ετοιμάσω ντολμαδάκια στο διαμέρισμά μου», «ελάτε να ξεσκιστούμε!». Οι λέξεις «γαμήσι, «ξέσκισμα», τους εξίταραν. Πετούσαν τη σκούφια τους!

Αφού καταβροχθίσαμε τα μακαρόνια, φύγαμε αφηνοντας το ζευγάρι να τα βρει μεταξύ τους, Η Ροζάλια στενοχωρήθηκε γιατί δεν είχε ολοκληρώσει στο πρόσωπό της! «Έχει τη γυναίκα του, δικαιούται κι αυτή μερίδιο από το σπέρμα του». Τους είδαμε να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται. το gangbang τους είχε φέρει πιο κοντά.

Εμείς γυρίσαμε στα βράχια, όπου άλλο gangbang βρισκόταν σε εξέλιξη. Η Σουζάνα πηδιόταν με πελάτες της, αλλά της είχε μείνει το ξυράφι στα χέρια! «Μουνάρα», της φώναzαν έξαλλα οι άλλοι, «μάς καύλωσες άγρια». «Αυτός είναι ο  σκοπός μου, να κάνω ευτυχισμένους του πελάτες μου!»." Βλέπουν τη Σλάβι και ωρύονται, «γιιτί μάς άφησες, που ήσουν;». «Είχα να επιθεωρήσω  ένα πηδηματάκι σε διαμέρισμα!». Η Σλάβι δεν μασούσε τα λόγια της. Ήταν η αρχηγός μας!

A
ν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας και ανήκετε στους γυμνοκράτες-ηδονιστές, ένα gangbang θα σας σώσει. Αν γίνει με φίλους τόσο το καλύτερο.

Την επόμενη  ημέρα η Μίρι και ο άνδρας της τα είχαν ξαναβρεί.  Η Μίρι μας έλεγε ότι είχε γίνει άλλος άνθρωπος. «Καταλαβαίνει τις ανάγκες μου και με περιποιείται ανάλογα». «Έμαθα να κάνω ροβινιώτικη πίπα με σαντιγί».
«Βουτώ το καυλί του σε φρέσκια σαντιγί και το μασουλάω!», «Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια». «Σλάβι, κάνεις ευτυχισμένους τους ανθρώπους, γι’ αυτό σε λατρεύουν». «Μόνο εμένα με ταλαιπωρείς με τις Εστιάδες σου». 

«Περιμένω να φάω τα ντολμαδάκια σου και να τα βάλω στο μουνί μου». Το ακούει η Σουζάνα και ρωτάει τι θα βάλει μέσα της η Σλάβι.  Η Ροζάλια στον κόσμο της έβριζε τους επιβάτες ενός τουριστικού σκάφους αναψυχής που περνούσε κοντά στην ακτή. Τέτοια οφθαλμόπλοια έκαναν τακτικά δρομολόγια ανάμεσα στο Rovinj, τη «Monsena», την «Koversada» και τη «Valalta». Ίσως να τραβούσαν φωτογραφίες ή βίντεο. Η Ροζάλια άνοιξε τα μουνόχειλά της και τους έλεγε «τώρα βλέπετε καλά, τραβήξτε με μη σας ξεσκίσω!» Ήταν χαρακτηριστική περίπτωση επιδειξιομανούς. Της πιάνω τρυφερά τον πισινό μπας και σταματήσει. Ακούω τη φωνή ενός επιβάτη «αυτοί θα γαμηθούν!». Του απαντώ, «ναι, θα γαμηθούμε γιατί είμαστε ζευγάρι» «έλα και συ εδώ να γίνουμε τρίο!». Το σκάφος απομακρύνθηκε.  Δεν άντεχα και την πήρα μέσα στη θάλασσα.

Μετά ξέσπασα στη Σλάβι που παρακολουθούσε δήθεν αδιάφορη. «Αρχιέρεια της ακολασίας, με διέφθειρες, με έμαθες να πηδώ δημόσια σε κέντρο γυμνιστών!». Γελούσε βάζοντας τον αντίχειρά της στο στόμα της! «Μαζευτείτε για  gangbang», νέα εντολή της Σλάβι. Ανησύχησα, πέρασε μισή ώρα και δεν πηδιόμασταν ομαδικά, Κάποιος φούρνος θα πέσει!


No comments:

Post a Comment