Followers

Sunday, August 18, 2013

TA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ...




Reblogged from tastemycream.tumblr.com






Πριν φύγουμε από την «ακτή της ακολασίας», τη λατρεμένη «Punta Križ», τα κορίτσια παραπονέθηκαν ότι δεν τα «ζωγραφίσαμε», όπως έκαναν άλλα ζευγάρια. «Δηλαδή», είπε η Σλάβι, «θέλατε να σας ζωγραφίσουν άγνωστοι ηδονοβλεψίες;». «Τόση ανάγκη είχατε το «ζωγράφισμα;».

«Σας υπενθυμίζω ότι εμείς πηδιόμαστε μόνο με φίλους μας και δεν καλούμε ξένους στην παρέα μας». Η Σουζάνα ανέβηκε βιαστικά από το βαθούλωμα. Η Σλάβι παρατήρησε στεγνό σπέρμα στα μαλλιά της. «Σούζι, τι έγινε;». «Έκανα ροβινιώτικη πίπα σε δύο πελατες και τελείωσαν στα μαλλιά μου!». «Πρέπει να πλυθείς, δεν μπορείς να κατέβειςς στην πόλη σ' αυτή την κατάσταση». «Εγώ ξέρω ότι ζωγραφίζουν πρόσωπα, όχι μαλλιά». «Μπορεί να είχαν πιει σλιβοβίτσα και να μην έβρισκαν το στόχο!». Είχα βαρεθεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια. Μεθυσμένοι άνδρες που δεν ξεχώριζαν  τις τρύπες των γυναικών!».

Η Φράνσι συνεχώς με προκαλούσε να τη «ζωγραφίσω» στο βαθούλωμα. «Φράνσι, παραπονέθηκε η Κάσι, δεν το αντιλήφθηκες». «Μίκι, κανείς δεν με φροντίζει εδώ». «Όχι παράπονα». «Πηδηχτήκαμε αρκετές φορές σε βάρος των αρχών του ομαδικού παιχνιδιού». «Βάλε τον άνδρα σου να σε ζωγραφίσει». «Αυτός πηδάει μόνο την Παυλίνα». «Είμαι εξαντλημένος». «Ίσως αύριο, αν σηκωθείς πρωί, θα πάμε στο βαθούλωμα να σε ζωγραφίσω!». Γέλασε, με έσφιξε στην αγκαλιά της. Άρχισα να την πηγαίνω. Πηδούσα ξένη γυναίκα και δεν φρόντιζα τη δική μου. Κάποιο θα έβρισκε και εκείνη. Οι επισκέψεις στα γειτονικά διαμερίσματα δεν ήταν και τόσο αθώες, όπως έμαθα αργότερα. «Πάω να δω τον/την τάδε, σήμαινε θέλω να πηδηχτώ μαζί του/της».   

Καμάκωναν γυναίκες ή άνδρες στην πισίνα με τη νεροτσουλήθρα και μετά τους καλούσαν στα ιδιαίτερα. Ξεκινούσαν από γυμνή φωτογράφιση και προχωρούσαν σιγά-σιγά. Από το 223 περνούσε κόσμος. Άλλη να δανειστεί καφέ, ζάχαρη ή να της δείξω πώς λειτουργεί το γκάζι. Στην πραγματικότητα ήθελαν ένα γρήγορο πήδημα στον πάγκο της κουζίνας.

Η Φράνσι συνέχισε το μονόλογο: «πρέπει να βρω άνδρες να με ζωγραφίσουν ομαδικά». «Για πάρτη μου χρειάζομαι τουλάχιστο πέντε», «Θέλω να αισθανθώ το ζεστό σπέρμα τους στο πρόσωπό μου». «Ζήλεψα τις άλλες στην παραλία». «Η Μπλάνκα δέχτηκε ομαδικό ζωγράφισμα από οκτώ τύπους!». «Να βάλετε φιλέ να μην κολλήσουν στα μαλλιά σας», απάντησε η Σλάβι. Ωραία συζήτηση είχαν ανοίξει.

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε το απόγευμα της επόμενης με τη δροσιά. άσχετα αν θα πήγαινα με τη Φράνσι για προθέρμανση τα ξημερώματα. όσο ο Κρέσι ήταν απασχολημένος με την Παυλίνα. Εγώ την έβρισκα με τη Φράνσι. Λάτρευα τα βυζιά και το άτριχο μουνί της. Είχε εκπληκτικό σώμα και ήθελε πήδημα όλη την ώρα. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι δεν είχε γάλα όπως η Παυλίνα!





No comments:

Post a Comment