Followers

Saturday, August 24, 2013

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΧΟΡΟΥ - ΜΕΡΟΣ Β΄





 
Τρεις ώρες είχαν απομείνει μέχρι την έναρξη του διαγωνισμού. Συνεπώς, ο εκνευρισμός των μελών της επιτροπής ήταν εμφανής. Διορθώσαμε τις ομιλίες μας. Σύντομοι χαιρετισμοί από την Κάσι, τη Σλάβι και εμένα στα Αγγλικά. με ταυτόχρονη μετάφραση στα Κροατικά από τη Μαρία.

Η Σλάβιτσα είχε έρθει με τις υποψήφιες στις 3.30 το απόγευμα. Η στυλοχορεύτρια Ζέλικα τοποθέτησε τον πτυσσόμενο στύλο στη μέση του μεγάλου καθιστικού στο «διαμέρισμα της ακολασίας», όπως ήταν γνωστό το διαμέρισμα 223. Έκανε τις απαραίτητες προσαρμογές και δοκιμές, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα αργότερα και να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Γύρω από το στύλο τοποθετήθηκαν καρέκλες και φουσκωτά στρώματα για τους θεατές.  Το λευκό πλαστικό τραπέζι της μπροστινής αυλής μεταφέρθηκε στο καθιστικό μπροστά από το στύλο για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Τα ονόματα των οκτώ χορευτριών μπήκαν στην κληρωτίδα, από την οποία προέκυψε η τελική σειρά εμφάνισής τους:
1. Ιβάνα
2. Τάνια
3. Μαρία
4. Φράνσι
5. Παυλίνα
6. Γιόζιπα
7. Ροζάλια
8. Μίρκα, ανέλπιστη συμμετοχή. Η Μίρκα είχε έρθει στην ημερήσια κρουαζιέρα ηδονιστών στην Αδριατική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ομάδα της Σλάβι.

Η στυλοχορεύτρια Ζέλικα ανέλαβε την προετοιμασία των κοριτσιών. Γδύθηκε και εκείνη ώστε να μη αποτελεί στόχο.

.Τα κορίτσια γδύθηκαν, δροσίστηκαν στο ντους, άλειψαν το σώμα τους με αρωματικό λάδι. Στη συνέχεια με τις οδηγίες της Ζέλικα έκαναν προθέρμανση στο στύλο.

Η Ιβάνα, η αποκάλυψη του διαγωνισμού, ήταν όχι μόνο αποτριχωμένη αλλά και κατάμαυρη. Όταν τελείωνε την εργασία της πήγαινε στα βράχια για ηλιοθεραπεία. Εκπληκτικό σώμα για την 20χρονη Ροβινιώτισσα που έκλεψε την παράσταση.

Η Σλάβι υπενθύμισε στις διεκδικήτριες να πάνε εγκαίρως τουαλέτα. «Δεν θέλω να μας κατουρήσουν πάνω στη καύλα τους!». Η Ιβάνα ήρθε κοντά μου και μου ζήτησε να την αλείψω με λάδι! Η Κάσι παρατήρησε την κίνησή της και μου ψιθύρισε  ότι η μικρή σχεδίαζε να με αποπλανήσει. «Μίκι, πρέπει να την πάρεις κάποια στιγμή!». Το θέμα ήταν ποια να πρωτοπηδήξω. «Έχω εσένα, τη Φράνσι, τη Σλάβι…».

Η Ζέλικα είχε επιλέξει ανάλογη κροατική μουσική και μερικές διεθνείς επιτυχίες της εποχής. Το φορητό ραδιοκασετόφωνο που είχε φέρει η Ζέλικα, θα βοηθούσε σίγουρα τα κορίτσια.

Οι θεατές μπορούσαν να αγγίξουν οποιαδήποτε από τις οκτώ διαγωνιζόμενες, αφού έριχναν στο δοχείο συμβολικό ποσό σε ευρώ ή
kuna, με ελάχιστο ποσό τα €5.00 ή HRK10.00. Το συνολικό ποσό θα μοιραζόταν στα οκτώ κορίτσια. Επιπλέον οι πρώτες τρεις νικήτριες θα έπαιρναν χρήσιμα δώρα όπως γυναικείες ξυριστικές μηχανές, καλλυντικά και δωρεάν τοποθέτηση κλειτοριδικού δακτυλίου, προσφορά του ινστιτούτου αισθητικής με το οποίο συνεργαζόταν η Σουζάνα.  Είχαμε φροντίσει όλες οι κοπέλες να πάρουν κάποιο αναμνηστικό.

Στις 7 ακριβώς όλες οι υποψήφιες εμφανίστηκαν σε παράταξη με τη Ζέλικα στην αριστερή πλευρά. Φορούσαν μόνο  μαύρες ή κόκκινες γόβες, αλλά είχαν αφαιρέσει τα αιχμηρά αντικείμενα: κοσμήματα, ρολόγια, αλυσιδίτσες για δική τους προστασία. Χαιρέτησαν τους θεατές με τον ηδονιστικό τρόπο έβαλαν το χέρι στο μουνί τους. Οι άνδρες έπιασαν το καυλί τους και οι γυναίκες επίσης το μουνί τους.

Πρώτη μίλησε η Σλάβι.  Ξεκίνησε το χαιρετισμό της, με ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην  εκδήλωση και τονίσε τη σημασία του διαγωνισμού. «Είμαστε εδώ να διασκεδάσουμε και, γιατί όχι,  να πηδηχτούμε ομαδικά!». «Εμείς πηδιόμαστε ομαδικά γιατί γνωριζόμαστε μεταξύ μας!». Χειροκροτήματα από τους θεατές. «Αγαπάμε όλα τα κορίτσια εξίσου και δεν κάνουμε διακρίσεις».»Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια ηδονιστών με κοινά ενδιαφέροντα¨. «Καλή διασκέδαση!».

Ακολούθησε η Κάσι που έπλεξε το εγκώμιο της Σλάβι. «Ήθελα και εγώ να ανέβω στο στύλο, αλλά προτιμώ το δικό μου στύλο, καταλαβαίνετε τι εννοώ!». «Παρακαλώ να μην τραβήξετε φωτογραφίες».

Μετά σηκώθηκα και είπα λίγα λόγια από την καρδιά μου. «Θέλω να ευχαριστήσω την «αρχιέρεια της ακολασίας», την ανεπανάληπτη Σλάβι, και τη «βασίλισσα της καρδιάς μου», Κάσι, που με ανέχεται τόσα χρόνια με τις παραξενιές μου». «Ήρθαμε ζευγάρι και γίναμε τρίο!». «Όπως βλέπετε, κρατώ τα χέρια δυο διαφορετικών γυναικών πολύ αγαπημένων προσώπων». «Μια παράκληση μόνο στις διαγωνιζόμενες: μη μας κατουρήσετε!».

Παρατήρησα ότι ο Κρέσι ζούσε το όνειρό του. Τα μάτια του καρφωμένα στην Παυλίνα που τον προκαλούσε, παίζοντας με τις ρώγες της. Σίγουρα θα πηδιόντουσαν μόνοι τους.  Η άτυχη Φράνσι θα έμενε απήδηχτη για ένα ακόμη βράδυ!

Στις 7 ακριβώς ξεκίνησε ο διαγωνισμός. Οι κοπέλες υποκλίθηκαν στους θεατές, στους οποίους είχαν προστεθεί και γείτονες που είχαν ενημερωθεί για την εκδήλωση. Κάθε κοπέλα είχε στη διάθεσή της έξι λεπτά για την εκτέλεση του προγράμματός της. Η Ζέλικα κρατούσε χρονόμετρο.

Η πρώτη που ανέβηκε ήταν η Ιβάνα. πραγματική αποκάλυψη. Ανεβοκατέβαινε με τέτοια ευκολία, άνοιγε τα πόδια της, έκανε ψαλίδια, έπαιρνε ανάποδες στροφές. Ήταν ευτυχισμένη,. κατάλαβα ότι ήθελε να την αγγίξω, έριξα 30 Kuna στο δοχείο. Kατέβηκε αργά, άνοιξε τα πόδια της, τα πέρασε γύρω από το λαιμό μου και τη χάιδεψα. Ήταν τόσο καυλωμένη που με κατούρησε!. Γεύθηκα μουνοσλιβοβίτσα. Αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, στο κάτω-κάτω της γραφής ήμουν γυμνός. Η Κάσι μου έδωσε μια πετσέτα προσώπου να σκουπιστώ. 

Στα διπλανό νερόστρωμα ένα νεαρό ζευγάρι από το
Rovinj έπαιζε μεταξύ του. Η Σάντρα, μια ξανθιά μεσαίου αναστήματος, μασουλούσε το καυλί του συντρόφου της. «Σάντρα, βάλτου καυλοδαχτυλίδι να μην ταλαιπωρήσαι!».  «Με την ευκαιρία φορέστε όλοι καυλοδαχτυλίδια».  «Διατηρούν μόνιμη στύση και εξυπηρετούν τα κορίτσια».

Με άριστα το τριάντα (3
x10) η Ιβάνα συγκέντρωσε τελικά 26 βαθμούς!. Κατέβηκε, υποκλίθηκε, ανταλλάξαμε φιλιά και κάθισε δίπλα μας.

Δεύτερη διαγωνιζόμενη η Τάνια, το απόλυτο θηλυκό. Κούνησε τον πισινό της, έκανε βαθιά υπόκλιση και ανέβηκε στο στύλο. Η Τάνια άνοιγε τα πόδια της σε κάθε ευκαιρία, θέλοντας να δείξει το αποτριχωμένο μουνί της στους άνδρες και τις γυναίκες. Ο Μπράνκο, σύντροφος της Σάντρα. σηκώθηκε, πλησίασε και της έβαλε τον καρπό του μέσα της. Το ίδιο και η σύντροφός του. Σχηματίστηκε ένα τρίο με την Τάνια να χορεύει στο στύλο και συγχρόνως να απολαμβάνει κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό. 50
kuna έπεσαν στο δοχείο. Καλή συγκομιδή!

Όσα λεπτά χόρευε η Τάνια, η Ιβάνα αυνανιζόταν. «’Εχεις προβλημα, κούκλα μου;». «Όχι. έχω καυλώσει και θέλω να πηδηχτώ εδώ και τώρα!». «Μη βιάζεσαι. μόλις τελειώσουμε θα πηδηχτούμε ομαδικά, επειδή όμως έχεις φαγούρα, θα σου βάλω τα δάχτυλά μου μέσα να χύσεις γρήγορα!». Πραγματικά ανακουφίστηκε.

Οι θεατές έπιναν αναψυκτικά, έτρωγαν καλαμπόκι, πατατάκια, ξηρούς καρπούς και εκδήλωναν το θαυμασμό τους με κάθε τρόπο. Τόσο εμείς, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, όσο και οι θεατές αυνανιζόμασταν. Αισθανόμουνα το χέρι της Σλάβι να με χαϊδεύει, ενώ κατά διαστήματα έμπαινε κάτω από το τραπέζι, ψάχνοντας για τις σημειώσεις της. Όπως μου είπε αργότερα, υπήρχαν και άλλες γυναίκες από κάτω που έκαναν στοματικό έρωτα στους συντρόφους τους!

No comments:

Post a Comment