Followers

Saturday, August 10, 2013

ΦΡΑΝΣΙ, ΠΑΥΛΙΝΑ, ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΜΑΛΑΚΙΑ!

naughtyboyinizmir:

seks sinemasına sadece bunun için gittin. 
naughtyboyinizmir@hotmail.com






 Όταν πια ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός χορού στο στύλο στο «διαμέρισμα της ακολασίας», μόλις είχε σουρουπώσει, αλλά η ζέστη δεν έλεγε να υποχωρήσει, Συγκεντρωθήκαμε στην πίσω αυλή και συζητήσαμε τις επόμενες κινήσεις μας.


Οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει, αλλά η Φράνσι, η Παυλίνα, η Σουζάνα και η Μίρκα παρέμειναν.

«Κορίτσια, προτείνω διαγωνισμό ποδομαλακίας, συμφωνείτε»; «Ναι, ακούγεται καλή ιδέα»,
απάντησε  η Μίρκα. «Πού όμως;». «Στην παραλία των ζευγαριών, στην περίφημη Punta Križ». «Κάνει ζέστη, είμαστε καυλωμένες». «Το βλέπω, μαλακίζεστε συνεχώς!». «Πάμε να πηδηχτούμε». «Σε ποιους όμως θα κάνουμε ποδομαλακία;».  «Θέλουμε τρεις ακόμη άνδρες». «Θάρθει ο Κρέσι. ψοφάει να πηδήξει την Παυλίνα και εκείνη να τον ταϊσει φρέσκο γάλα». Βρήκαμε τον Ίβο που συμφώνησε να έρθει. «Εντάξει, λείπει ένας. θα πάρουμε δανεικό από άλλο ζευγάρι».


«Φορτώστε τα αναγκαία και πάμε σιγά-σιγά». «Προσοχή στα βράχια». Η Σουζάνα πήρε το βαλιτσάκι με τα εργαλεία της. «Τα νύχια των ποδιών σας πρέπει να είναι κοντά, να μην τραυματίσετε κανένα καυλί!».  Η Φράνσι μου την έπεσε. «Μίκι, θα μείνεις μαζί μου;» «Φράνσι, με καυλώνεις άγρια», της έσκασα ένα φιλί και της έβαλα το δάχτυλό μου στο μουνί της. Ψοφούσε για τέτοια.

Ύστερα από περπάτημα δεκαπέντε λεπτών φθάσαμε στην «ακτή της ακολασίας», όπου ζευγάρια κάθε ηλικίας, ηδονοβλεψίες και πιο μακριά γκέι, πηδιόντουσαν. Βρήκαμε ένα ξέφωτο, φυσικό βαθούλωμα, φουσκώσαμε τα στρώματα και πέσαμε στη δροσερή θάλασσα για μπάνιο.

Η Μίρκα βρήκε μια φίλη της, την Μπλάνκα. «Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα;».«Ήρθα να πηδηχτώ!». Συστηθήκαμε, της άρεσε η ιδέα να πάρει μέρος στο διαγωνισμό. Το νέο διαδόθηκε και σε λίγο μαζεύτηκαν αρκετά ζευγάρια.

Όταν βγήκα από τη θάλασσα, αγκαλιά με τη Φράνσι, παρατήρησα συνωστισμό γυμνών σωμάτων σε προετοιμασία. Μερικές είχαν ξαπλώσει και δοκίμαζαν την τεχνική τους στα καυλιά. Πήρα τη Φράνσι πιο πέρα και κάναμε παθιασμένο έρωτα. Ο Κρέσι βύζαινε την Παυλίνα. «Σε ευχαριστώ που απασχολείς τη γυναίκα μου!».

Η Σουζάνα ξύριζε μουνιά και έβαφε νύχια με φωσφορούχα χρώματα. Καλό μεροκάματο. Της άρεσε να της πιάνουν τα κωλομάγουλα.

Μέτρησα τριάντα φουσκωμένα στρώματα στη σειρά με τους άνδρες όρθιους και τις γυναίκες ξαπλωμένες ανάσκελα έτοιμες για δράση. Βραδινή ποδομαλακία με θέα τη θάλασσα.

Η Φράνσι είχε βάψει τα νύχια της κίτρινα. «Μίκι, είμαι έτοιμη για δράση!». Φιληθήκαμε, γλειφτήκαμε, ξάπλωσα στο στρώμα, άνοιξα τα πόδια μου και αφέθηκα στην περιποίησή της. Εκείνη έβαλε το καυλί μου ανάμεσα στα πόδια της και με αργές κινήσεις με έφερε σε οργασμό. Το ζεστό σπέρμα εκτοξεύθηκε στα πόδια της. Μετά γονάτισε και σκούπισε με τη γλώσσα της το παχύρρευστο υγρό. Την πήρα αγκαλιά και ενώσαμε τα σώματά μας για λίγο, παρακολουθώντας τα άλλα ζευγάρια, ιδιαίτερα την Παυλίνα που αγωνιζόταν να φέρει σε οργασμό τον Κρέσι.  Η Φράνσι γελούσε με τον άντρα της. «Δεν μπορεί να τελειώσει με τέτοιο μουνί!». Η Παυλίνα ανέβηκε στο στήθος του και πίεσε τις ρώγες της. Η κίνηση αυτή καύλωσε τον Κρέσι που τελικά ολοκλήρωσε στο πρόσωπο της Παυλίνας.

Η Μίρκα  ήρθε δίπλα μας. «Έχω ανάγκη από τρίο!». Ξάπλωσε στο στρώμα με τη Φράνσι σε στάση 69. Τις άφησα να ευχαριστηθούν με τον τρόπο που αυτές ήξεραν. Σηκώθηκα και πήγα στους θάμνους για την ανάγκη μου. Δεκάδες ηδονοβλεψίες αυνανίζονταν, ενώ ορισμένα ζευγάρια, πιο ντροπαλά, πηδιόντουσαν στο βάθος.

Η «ακτή της ακολασίας» είχε δικαιώσει τη φήμη της!

No comments:

Post a Comment