Followers

Thursday, August 08, 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE - ΜΕΡΟΣ I4


151_1000.jpg



Aφού δώσαμε στο μέρος Ι3 ορισμένες διευκρινίσεις και οδηγίες για τα ζευγάρια που επισκέπτονται το «Le Glamour», συνεχίζουμε την αφήγησή μας με τον γαλλοουγγρορουμανικό άξονα, 25 άτομα στο σύνολο. Η Φλοράνς, επιθεωρεί τα αποτριχωμένα μουνιά και τα καθαρά καυλιά, τα παίρνει στα χέρια της και τα χαϊδεύει σαν γνήσια ηδονίστρια.


«Νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι για το πήδημα της χρονιάς!». «Να θυμάστε μόνο ότι μετά το πρώτο ποτό στο μπαρ, κατεβαίνουμε στο υπόγειο, όπου μάς έχουν κρατήσει ειδικό δωμάτιο- για να πηδηχτούμε με την άνεσή μας!». «Τώρα, αν μας πηδήξουν στη σκάλα άγνωστοι, θα είναι έκπληξη!».

Όλοι ακούν με προσοχή την αρχηγό τους. Τα κορίτσια φορούν κόκκινο ή μαύρο στρινγκ, τις γνωστές κοντές φούστες, που αφήνουν λίγα στη φαντασία των θεατών, μέρος του σχεδίου για να αποφύγουν τον λεπτομερή έλεγχο στην υποδοχή, και οι αρσενικοί, μακρύ πουκάμισο, σκούρο σακάκι ή γιλέκο, κανονικά υποδήματα. «Παιδιά, μην ξεχάσετε τα καυλοδαχτυλίδια με κίτρινο χρώμα». «Διαφορετικά δεν θα σας βρίσκουμε μέσα στο σκοτάδι!». «Δεν θέλουμε να πηδηχτούμε με άγνωστους!».

Η Τίμεα ακτινοβολεί. «Θα χορέψω στον στύλο, θα μαζέψω ευρώ και θα γαμηθώ απ’ όλες τις τρύπες μου». «΄Αχ, πόσο καύλωσα μόνο με τη σκέψη…». Όλες φορούν  ψηλοτάκουνες γόβες, κατεβαίνουν αργά το δρομάκι για το κέντρο. Έχει αρχίσει να νυχτώνει και τα ζευγάρια προθερμαίνονται στα μπαρ. Γυναίκες δαχτυλώνονται μεταξύ τους ή πιπώνουν τους συνοδούς τους παρουσία θεατών. Που και που σηκώνουν τις φούστες τους και δείχνουν το μουνί τους στο εκστασιασμένο πλήθος που εκδηλώνει το θαυμασμό του με χειροκροτήματα και μερικοί, πιο τολμηροί, τις φιλούν! Η Τίμεα δείχνει τον πισινό της και δέχεται χάδια από θαυμαστές και των δυο φύλων. Μάλιστα παίρνει το δάχτυλο ενός κάπως συντηρητικού ή ντροπαλού, το βάζει στο μουνί της και το δίνει στη γυναίκα του να το πιπιλίσει!

Φθάνουν στην είσοδο του κέντρου, όπου έχει ήδη σχηματιστεί μεγάλη ουρά από ζευγάρια. Περνούν σχετικά εύκολα τον έλεγχο και μπαίνουν στο κατάμεστο μπαρ, με την εκκωφαντική μουσική να συνοδεύει αιθέριες γυμνές υπάρξεις που λικνίζονται στους στύλους και τα κλουβιά. Μερικές αναγνωρίζουν την Τίμεα και την παρέα της από την παραλία των ζευγαριών. Σπεύδουν να τη χαιρετήσουν, της πιάνουν το μουνί. Τη γλείφουν, τη δαχτυλώνουν, το ίδιο κάνει και εκείνη. Η Τίμεα γδύνεται και ανεβαίνει στον στύλο, εκτελώντας υποδειγματικά την άσκηση που έμαθε στο διαμέρισμα της Φλοράνς. Ανεβοκατεβαίνει πάνω του, προκαλώντας πανζουρλισμό στους θεατές που της ρίχνουν ευρώ. Κάποια στιγμή ανεβαίνει και η Φλοράνς, ενώνουν τα σώματά τους, τρίβονται.

Ο Ένγκι κάθεται στο μπαρ και αισθάνεται το χέρι μιας άγνωστης γυναίκας που ψάχνει να αγγίξει το καυλί του. Χωρίς να βλέπει το πρόσωπό του, κανείς δεν ενδιαφέρεται ποιον αγγίζει, γονατίζει, το παίρνει στο στόμα της και το ρουφάει. Ο δικός της χαμογελάει, άλλωστε τι άλλο μπορούσε να κάνει.

Η Μπέλα με την Άντρεα ψάχνουν να βρουν τις τουαλέτες, αλλά πέφτουν σε καυλωμένες Γαλλίδες που τις στριμώχνουν στον διάδρομο, της κατεβάζουν τα στρινγκ και της βάζουν χέρι. Με νοήματα εξηγούν ότι είναι δισεξουαλικές. Πηγαίνουν στις τουαλέτες και κατουρούν η μια την άλλη. Και οι δυο τους είναι ευτυχισμένες. Στην τουαλέτα μια άλλη ύπαρξη προσπαθεί να βάψει τα χείλια της –μέρος που βρήκε–αλλά ο δικός της δεν την αφήνει σε ησυχία. Έχει μπει ανάμεσα στα πόδια της και απολαμβάνει τα μουνόχειλά της που ανοιγοκλείνουν. Μόλις βλέπει τα κορίτσια πέφτει πάνω τους και τις πηδάει. Έτσι η δικιά του βάφεται με την ησυχία της και μετά σχηματίζουν κουαρτέτο ανωμαλίας.


Στο ειδικό δωμάτιο με τα νεροστρώματα συγκεντρώνονται σταδιακά όλα τα μέλη του άξονα, γδύνονται και ξαπλώνουν. Με σβηστά σχεδόν τα φώτα διακρίνονται μόνο τα κίτρινα καυλοδαχτυλίδια – σήμα κατατεθέν της ομάδας. Η Υβέτ πέφτει στηv Ντενίζ και την πηδάει με πλαστικό όργανο. Περαστικά ζευγάρια βλέπουν το ομαδικό πήδημα από τη μισάνοιχτη πόρτα που γράφει «κατειλημμένο». Ενδιαφέρονται να μάθουν ποια είναι τα άτομα αυτά. Υπάρχει τόσο κόσμος στους διαδρόμους που ζευγάρια με τη συνοδεία ασυνόδευτων ανδρών που είχαν επιλεγεί από τη διεύθυνση πηδιούνται έξω.

Το ιατρικό δωμάτιο είναι απροσπέλαστο. Η Τίμεα προσπαθεί να πάει στην τουαλέτα, αλλά το πλήθος δεν την αφήνει να προχωρήσει. Τη σπρώχνουν προς το ιατρικό δωμάτιο, του οποίου η πόρτα έχει φρακάρει, τη βάζουν μέσα, την ξαπλώνουν στο κρεβάτι, της δένουν τα πόδια και την πηδούν δέκα άνδρες διαδοχικά, ευτυχώς φορούσαν προφυλακτικά. Αυτή δεν αντιδράει. Ο Ένγκι ψάχνει να τη βρει, αλλά πέφτει σε καυλωμένες υπάρξεις που τον στριμώχνουν σε μια γωνιά και τον ξεζουμίζουν.


Ο Γιάνος πηδάει τις δίδυμες που ξεφωνίζουν από την ηδονή. Η μητέρα τους ψάχνει τον ίδιο φωνάζοντας το όνομά του. Τον βλέπει να πηδάει τις κόρες της και ευχαριστιέται. «Μητέρα, είμαστε εδώ και πηδιόμαστε άγρια μέχρι τελικής πτώσης». «Εμένα, ποιος θα με πηδήξει;». Έρχεται ο Χόρια και την παίρνει από πίσω. «Δεν θα σε αφήσουμε αγάμητη σήμερα». «Ευχαριστώ, Χόρια, με συγκινείς ιδιαίτερα!»

Ο Ζαν-Πιερ με τη Μαρί-Κλερ έχουν γνωριστεί με άλλο ζευγάρι της ηλικίας τους και κάνουν κουαρτέτο. Η Μαρί-Κλερ πιπώνει τον άνδρα της άλλης που με τη σειρά της κάνει μασάζ στον Ζαν Πιερ.  Στα διαλείμματα ανεβαίνουν στο μπαρ, πίνουν ένα ποτό και κατεβαίνουν ξανά στο υπόγειο. Η Μαρί-Κλερ είναι ικανοποιημένη που της βάζουν χέρι νεότεροι άνδρες. Δεν φοράει στρινγκ, έτσι είναι εύκολο το άγγιγμα.




No comments:

Post a Comment