Followers

Saturday, August 24, 2013

ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ EΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ GANGBANG ΣΤΟ LIM BAY – MEΡΟΣ Α΄



Reblogged from skycladdragon.tumblr.com

Όταν ξύπνησα το πρωί, διαπίστωσα ότι βρισκόμουν αγκαλιά με τις μικρές και όχι με την Kάσι,  όπως υπολόγιζα. Η Κάσι  είχε σηκωθεί νωρίτερα να ετοιμάσει το πρωινό. Μού εξήγησε ότι τα κορίτσια δεν μπορούσαν να κοιμηθούν χωρίς ανδρική παρέα και τους έδωσε την άδεια να με πάρουν κοντά τους. «Ολόκληρες γυναίκες είναι». «Ναί, αλλά…». Η Πέτρα είχε κολλήσει το σώμα της πάνω μου. Τότε κατάλαβα ότι το καυλί μου βρισκόταν μεσα στη σπηλιά της. Αναρωτήθηκα πως μπόρεσα να κοιμηθώ Η Ιρένε μού εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής αποκοιμηθήκαμε.


Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Ήρθαν και οι μικρές, αλλά και το έτερον ήμισυ, η Κάσι. «Κορίτσια, θέλω να πλυθώ». «Και εμείς να παίξουμε με το καυλί σου!» Στριμωχτήκαμε, ανοίξαμε το ντους και αφήσαμε το σχετικά ζεστό νερό να κυλήσει στα σώματά μας. Τριφτήκαμε, γλειφτήκαμε, παίξαμε για κάμποση ώρα.

Μετά βγήκαμε έξω, καθίσαμε στο τραπέζι της βεράντας και συζητήσαμε τις λεπτομέρειες για το φιλικό gangbang. Διαφωνούσα με τα πολύ νεαρά άτομα. Ήθελα τα ζευγάρια να είναι στην ηλικία μας, να έχουμε επαφή. Η Πέτρα με διαβεβαίωσε ότι θα ευχαριστηθούμε και θα απολαύσουμε γνήσια κροατικά μουνιά. «Τι εννοείς γνήσια;» ρώτησα. «Τα έχουμε διαλέξει  με προσοχή». «Εμείς τη βρίσκουμε με γυναίκες, άρα θέλουμε να γλείφουμε πρώτης κατηγορίας μουνιά!». «Τι είναι δαμάσκηνα;» Άρχισε να μού αναπτύσσει τη θεωρία του αποτριχωμένου μουνιού με τα περιποιημένα μουνόχειλα σε ανοικτό χρώμα, χωρίς κλειτοριδικό δακτύλιο. Η μουνοσυζήτηση με καύλωσε. «Ο Μίκι 2 θα ευχαριστηθεί να μπει μέσα τους». Όση ώρα μιλούσαμε, η Πέτρα έπαιζε  με το καυλί μου. «Πέτρα, δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο στις 7 το πρωί». «Όχι, θέλω να παίξω με ζωντανό εργαλείο!»


Μετα΄το πρωινό, έφυγαν για το Rovinj να μαζέψουν την παρέα τους. Δώσαμε ραντεβού στην προβλήτα της «Monsena». Αυτές θα επιβιβάζονταν στο πλοιάριο στο εσωτερικό λιμάνι-μαρίνα της πόλης, ενώ τα τρία ζευγάρια θα περίμεναν εδώ. «Κάσι,  είσαι σίγουρη οτι οι άλλοι μπορούν να πηδήξουν τα κορίτσια ή θα έρθουν πιωμένοι». «Δεν ξέρω». «Δεν αντέχω να πηδήξω έξι-επτά γυναίκες». «Με έχετε εξαντλήσει». Με αγκάλιασε, με φίλησε, είχε τον τρόπο της να με πείθει. «Αν δεν τις πηδήξεις, θα σου βγει το όνομα και θα μας δείχνουν». «Τέλος πάντων, ας ετοιμαστούμε».

Πήγαμε στη μικρή αγορά, ψωνίσαμε βασικές προμήθειες. Στην είσοδο είδαμε τη Σάντρα με την Πίροσκα. Φορούσαν παρεό. Δεν επιτρεπόταν να μπεις γυμνός μέσα. Η Σάντρα είχε καθήσει στον κάδο ανακυκλώσιμων και έβαζε δάχτυλο στο μουνί της. «Δεν τρώγεστε με τίποτε, γαμημένες».



Φορτώσαμε  τις προμήθειες και κατηφορίσαμε στην προβλήτα. Απαραίτητη η σλιβοβίτσα. Στις 11 εμφανίστηκε το πλοιάριο. Έμεινα άφωνος. Οι ωραιότερες γυναίκες της Κροατίας ήταν επάνω. Στητά βυζιά, αποτριχωμένα μουνιά, ξανθιά, μελαχρινά κορίτσια σαν τα κρύα νερά, ήταν, δεν ήταν 23. Είχαν γδυθεί. Η Πίροσκα μου λέει ότι θα τα γλείψει όλα. «Αστειεύεσαι, τέτοια μουνόχειλα δεν βλέπω κάθε μέρα». Ο Φράνιο με τον Γκάμπορ έπεσαν πάνω τους. «Γκάμπορ», φωνάζει η Πίροσκα, «η αριστερή είναι δική μου». Εγώ θα τη γαμήσω!». Ο Φράνιο χάιδεψε στο μάγουλο μια ξανθιά που του έκανε παρατήρηση. «Τι με χαϊδεύεις στο μάγουλο;» «Θέλω να μου πιάσεις τα κωλομάγουλα». «Εμείς ήρθαμε εδώ να πηδηχτούμε άγρια!». «Άσε τις αβρότητες!».


Επιβιβαστήκαμε και ξεκινήσαμε για την εικοσάλεπτη διαδρομή, αν δεν χάναμε το δρόμο μας. Ο καπετάνιος παρατηρούσε με ενδιαφέρον τα κορίτσια που έβαζαν αντιηλιακό. «Κλείστε τα πόδια σας». «Κοντεύουν να πάθουν έμφραγμα οι υπόλοιποι». Στην προβλήτα είχαν συγκεντρωθεί παραθεριστές που ρωτούσαν που πηγαίναμε. «Κρουαζιέρα γυμνιστών στο Lim Bay». «Πόσο κοστίζει;» «Δεν παίρνουμε άλλους, είναι ιδιωτική». Τότε ακούγεται η μαγική λέξη «non conformist». «Ωχ, και άλλοι κρυφοί ηδονιστές». «Κάσι, τι κάνουμε τώρα;» «Να τους πάρουμε, θέλω μεγάλο τρένο gangbang!» Πήδηξαν μέσα δυο ζευγάρια γύρω στα 40. Οι άνδρες έβλεπαν τα κορίτσια σαν ξερολούκουμα και οι γυναίκες τους βασίζονταν στη δική μας περιποίηση. Μια από αυτές, η Ζέλικα, μού έπιασε το χέρι και το οδήγησε στη σπηλιά της. «Εγώ δεν είμαι από το Rovinj, αλλά από το Medulin στο νότιο τμήμα της Ιστρίας». «Σου αρέσει η σπηλιά μου;»  «Θα τη γεμίσω με σλιβοβίτσα να πιεις!»  «Δεν πίνω γενικά, αλλά για σένα θα κάνω εξαίρεση». «Πόσο χρονών είσαι, Ζέλικα;» «38 γεμάτα». Γιατί οι γυναίκες ήθελαν να βάζουν σλιβοβίτσα στο μουνί τους; Ποτήρια δεν είχαν! Πάντως, οταν τελείωναν, τα υγρά τους μύριζαν αλκοόλ! «Καλά, θα σε πηδήξω μόλις φτάσουμε στον προορισμό μας».

ΟΙ μικρές είχαν ξαπλώσει στο κέντρο του πλοίου και δέχονταν ευχάριστα την περιποίηση των ανδρών. «Σταθείτε να γυρίσουμε ανάσκελα, να ανοίξουμε τα πόδια μας, ώστε να διευκολύνουμε τα χέρια σας!». Το τι χέρι έπεσε, δεν λέγεται. Ολόκληροι καρποί μπήκαν στις σπηλιές τους, εξερευνώντας τα τοιχώματά τους. Απολάμβανα το θέαμα σαν καλός ηδονιστής, ενώ εξερευνούσα τα τοιχώματα της Ζέλικα και της Πίροσκα. Η Κάσι έδινε οδηγίες. «Μίκι, πρέπει να χύσουν οπωσδήποτε». «Έλα και συ κοντά μας». «Μου αρέσει να βλέπω!» «Καλά, θα τα πούμε οι δυο μας στο φιλικό gangbang!».

No comments:

Post a Comment