Followers

Thursday, August 15, 2013

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ!


Με αφορμή την διαγραφή κλασικών φωτογραφιών γυμνιστών από τη δεκαετία του ’60 από το Facebook, στο οποίο πρόσφατα δημιούργησα δυο ιστοσελίδες για τη συλλογή βιβλίων μου και την προσωρινή απαγόρευση πρόσβασής μου σε άλλες ιστοσελίδες συναδέλφων, επέλεξα νέο πάροχο, την εταιρεία Tumblr.

Η εταιρεία αυτή φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ιστολόγων και διαχειριστών ιστοσελίδων με ερωτικό περιεχόμενο και όχι μόνο, που απομακρύνονται σταδιακά από τους άλλους παρόχους.

Η Tumblr παρέχει δωρεάν και με πληρωμή διαδικτυακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους χρήστες, με δυνατότητα επιλογής θεμάτων και συνδυασμών γραφικών.  Αναρτήσεις. φωτογραφίες και βίντεο δεν υπόκεινται σε λογοκρισία τουλάχιστο μέχρι στιγμής. Επιπλέον υπάρχει το όριο των 100ΜΒ ημερησίως για το «ανέβασμα» βίντεο.

Ήδη έχω δημιουργήσει τρία ιστολόγια και μελετώ σοβαρά να μεταφέρω και τα υπόλοιπα, ώστε να αποφύγω τη διαγραφή τους στο εγγύς μέλλον.

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν τις φωτογραφίες που διέγραψε η ομάδα του Facebook, να επισκεφθούν το ιστολόγιο «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» στη διεύθυνση:
http://vivliothikigymnismou.tumblr.com

Η ιστοσελίδα της «Βιβλιοθήκης Γυμνισμού» στο Facebook μεταφέρεται σε νέο πάροχο από την Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 στη διεύθυνση [http:vivliothikigymnismou.tumblr.com].

H αναγκαστική αυτή μεταφορά γίνεται λόγω της πολιτικής του Facebook που δεν επιτρέπει την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών, με αποτέλεσμα το τελευταίο εικοσιτετράωρο να διαγράψει τις περισσότερες απ' αυτές.

Λυπάμαι για την αναστάτωση που προκλήθηκε από ανωτερη βία, γνωρίζω τη διείσδυση του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στο ευρύ κοινό, αλλά απεχθάνομαι τη λογοκρισία την οποία έχω αντιμετωπίσει κατ' επανάληψη στο παρελθόν. Είμαι βέβαιος, ότι οι αναγνώστες  θα εκτιμήσουν τη μετακίνησή μου στην  Tumblr.

Η εταιρεία έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ιστολόγων και διαχειριστών ιστοσελίδων λόγω της ανεκτικότητάς της στην ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών και όχι μόνο.

No comments:

Post a Comment