Followers

Monday, August 26, 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!





Το καλό με 'μας ήταν ότι είχαμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια γυμνοκρατών-ηδονιστών. Συναντιόμασταν κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος και απολαμβάναμε την κάθε στιγμή. Το διαμέρισμα 223, που ήταν διαφορετικό κάθε χρονιά, φιλοξενούσε τις δραστηριότητές μας. Επιλέγαμε οικίσκο με δυο υπνοδωμάτια, αν και το παιχνίδι γινόταν στον πάγκο της κουζίνας. Πολλές φορές, όταν γυρνούσαμε από την παραλία, συναντούσαμε τις φίλες μας - γυμνές φυσικά - να κάνουν ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες! Στο στενό ντους σπανίως μπαίναμε μόνοι μας! Κοινό ντους με αμοιβαίο τρίψιμο.

Στη νεροτσουλήθρα ήμασταν συγκρατημένοι. Πάντως το σχετικό χέρι έπεφτε...

Το καλύτερο πήδημα γινόταν τα ξημερώματα στα βαθουλώματα. Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας απολάμβαναν το ερωτικό παιχνίδι και μας καλούσαν να πάρουμε μέρος. 

Η κουραστική πολύωρη διαδρομή -σχεδόν δέκα ώρες - άξιζε τον κόπο. Ξεκινούσαμε στις 6.30 από τη βάση μας στο 13ο διαμέρισμα της Βουδαπέστης. Φθάναμε στα σύνορα μεσάνυχτα και από κει μέσα από παράδρομους και τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο ανεβαίναμε στον ορεινό όγκο της Κροατίας  και κατεβαίναμε ξημερώματα στην Ιστρία.

Η «Monsena», ήταν ο επίγειος παράδεισος μας. Ήταν ο αγαπημένος προορισμός όλων των γυμνιστών για τριάντα τόσα χρόνια. Το 1995 γυρίσαμε την τρίτη ταινία μας, αλλά τα γυρίσματα δεν ικανοποίησαν τον εντολέα μας. Πάντως όλο το υλικό σε δυο βιντεοκασέτες υπάρχει στην «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού».

Όταν βλέπαμε του φίλους μας παίρναμε κουράγιο. Ένα φιλί από τη Γιόζιπα ή ροβινιώτικη πίπα από τη Σουζάνα ήταν το καλύτερο καλωσόρισμα!

Η Φράνσι τελικά έβαλε κλειτοριδικό δακτύλιο. Ξάπλωνε στην ακτή και ζητούσε να της βάλω λάδι, αλλά στην πραγματικότητα  επιζητούσε να παίξω με αυτόν.  Η Φράνσι ερχόταν μόνο για πήδημα! ΄Ηταν ειλικρινής. «Έρχομαι εδώ να πηδηχτώ, να ευχαριστηθώ ομαδικό σεξ και να εμπλουτίσω τις εμπειρίες μου!». Με έπαιρνε από το χέρι και πηγσίναμε στην «Punta Križ» να τη βρούμε. Συνέχεια έλεγε, «δες αυτούς τι κάνουν, πως το κάνουν, θέλω κι εγώ!». Η ακτή της ακολασίας και των οργίων έσφυζε από ζωή και πήδημα όλο το εικοσιτετράωρο.

Η φίλη της, Γιαντράνκα, μας χαιρέτησε χωρίς να διακόψει το πήδημα με το φίλο της! Η Σλάβι ερχόταν πολύ πρωί πριν πάει στη δουλειά της. Όταν μας συναντούσε, μας έβαζε στη σειρά να κάνουμε gangbang και ανθρώπινα σάντουιτς. Μας χαιρετούσε πιάνοντας το «Μίκι2» και βάζοντας δάχτυλο στη Φράνσι! Ηδονιστικός χαιρετισμός από την «αρχιέρεια της ακολασίας».

Ο Κρέσι περιφερόταν μεθυσμένος. Μάταια η Παυλίνα προσπαθούσε να τον εξιτάρει. Όπως πολλοί πιωμένοι, δεν ξεχώριζε τις τρύπες της. Έτσι, επέλεγε την ασφαλή μέθοδο της ροβινιώτικης πίπας με φρέσκια σαντιγί. Ήθελε να πηγαίνω με τη Φράνσι, ώστε να πηδάει –τρόπος του λέγειν- την Παυλίνα! Μερικές φορές ξενοκοιμόμασταν.

Η Μαρία  έπινε καφέ με σπέρμα! Έπρεπε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του κάθε φορά. Όμως τις αγαπούσαμε με τον τρόπο της. Η Σουζάνα ξύριζε τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά έκανε και δωρεάν ροβινιώτικη πίπα στους πελάτες της!

Η ανοιχτή σχέση που είχα με την Κάσι σίγουρα βοήθησε. Πριν από κάθε βήμα μας, συζητούσαμε και αποφασίζαμε. Ήμασταν ανοικτοί σε προτάσεις. Όταν δεν είχαμε τη διάθεση για ομαδικό παιχνίδι, κλειδώναμε την πόρτα του οικίσκου. Ας διαμαρτυρόταν η Φράνσι, η Γιόζιπα και οι άλλοι.
«Σήμερα δεν θέλουμε ομαδικό!»

No comments:

Post a Comment