Followers

Saturday, November 27, 2010

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ


Όπως πολλοί αναγνώστες/χρήστες του ιστολογίου αυτού θυμούνται από παλαιότερες αναρτήσεις μας στο ιστολόγιο http://naturistlibrary.blogspot.com που σταμάτησε να λειτουργεί στις 31 Μαρτίου 2010,  προγραμματίζαμε  την προβολή επιλεγμένων ταινιών γυμνιστών  που βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη Γυμνισμού για περιορισμένο αριθμό φίλων γυμνιστών. Δυστυχώς, το πρόγραμμα προβολής αυτών των ταινιών δεν υλοποιήθηκε, σε συνδυασμό με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, επειδή δεχθήκαμε «πόλεμο» από άλλους ιστότοπους που μας είχαν προσεγγίσει την εποχή εκείνη για συνεργασία!

Τώρα, εφόσον υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον, θα προχωρήσουμε στην προβολή των ταινιών παραγωγής της δεκαετίας 1954-1964, αλλά και της δεκαετίας του ’30. Οι ταινίες παρουσιάζουν ιστορικό ενδιαφέρον για τον τρόπο που κάλυπταν το κίνημα την εποχή εκείνη. Ορισμένες είχαν προβληθεί στους κινηματογράφους στις Η.Π.Α., Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρακαλούμε, λοιπόν, όσους ενδιαφέρονται να τις δουν, να μας στείλουν σύντομο μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο–τα τηλεφωνήματα δεν λαμβάνονται υπόψη.

Το  πρόγραμμα προβολής  επιλεγμένων ταινιών γυμνιστών θα ανακοινωθεί  το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2011. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών τη φορά είναι 5 (πέντε) άτομα.

Τονίζουμε για μια ακόμη φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους επισκέπτες.

No comments:

Post a Comment