Followers

Tuesday, September 25, 2012

ATOMISED




Μόλις παραλάβαμε το μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα και ποιητή
Michel Houellebecq που πραγματεύεται τη ζωή δύο ετεροθαλών αδελφών, του Μichel, καθηγητή μοριακής βιολογίας, διανοούμενου και ιδεολόγου και χωρίς ερωτική ζωή, και του Bruno, ενός θεωρητικού ηδονιστή που παραθερίζει για δεκαπέντε ημέρες στο Cap d'Agde με τη σύντροφό του Christiane, επίσης ηδονίστρια.

Ο
Bruno κρατάει σημειώσεις κάθε ημέρα, όπως συνήθως κάνουν όλοι οι ηδονιστές, και δίνει μια πιστή περιγραφή της «Πόλης της Ακολασίας», όπου επικρατεί η «σεξουαλική σοσιαλδημοκρατία».

Συναντούν στην παραλία ένα ζευγάρι Γερμανών από το Αμβούργο, το Rudi και τη Hannelore. Μετά το κοινό δείπνο  σε ψαροταβέρνα προσκαλούνται στο διαμέρισμα των Γερμανών και, όπως αφηγείται ο
Bruno, επιδίδονται σε ανταλλαγή συζύγων.  Η Hannelore καθυστερεί τον οργασμό του άντρα της για 20 λεπτά με ιδιαίτερη τεχνική, ενώ ο Bruno, που δεν είναι ικανοποιημένος από το μέγεθος του μορίου του, ολοκληρώνει σχετικά γρήγορα. Ύστερα η Hannelore και η Christiane  συνεχίζουν μόνες τους!

To επόμενο βράδυ συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στο κέντρο διασκέδασης «Cleop
atra». Οι γυναίκες είναι σχεδόν γυμνές και οι τέσσερις κάνουν σεξ παρουσία άλλων θεατών. Εδώ να σημειωθεί ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες στο Cap d'Agde κυκλοφορούν χωρίς εσώρουχo με αποτριχωμένο  εφήβαιο, ώστε να προκαλούν το ενδαφέρον άλλων ανδρών και γυναικών!

Στα καταστήματα πώλησης προκλητικών ρούχων υπάρχουν δοκιμαστήρια, αλλά δεν χρησιμοποιούνται. Οι πελάτες, δηλωμένοι ηδονιστές, ικανοποιούνται να βλέπουν τις πελάτισσες να γδύνονται μπροστά τους και οι ίδιες απολαμβάνουν το οφθαλμόλουτρό τους!  
Η «
Cleopatra» είναι τόπος συγκέντρωσης ηδονιστών και χώρος απόλυτης ηδονής μεταξύ ενήλικων και συναινούντων ζευγαριών.

Το τρίτο κατά σειρά απόγευμα ο
Bruno με τη Christiane πηγαίνουν στην παραλία των γυμνιστών και καταλήγουν στον
«Κόλπο των Χοιρων». Αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινά, κάθε απόγευμα κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών διακοπών τους.

Ο Houellebecq δίνει την πιο αποκαλυπτική περιγραφή που έχει περιληφθεί σε μυθιστόρημα. Μεταξύ των αμμόλοφων και της ακτής στον «Κόλπο των Χοίρων» αρχίζει η παράσταση των ζευγαριών. Οi γυναίκeς ξεκινούν πρώτες, προετοιμάζοντας τους συνοδούς τους  κατάλληλα (βλέπε τα εξαιρετικά αποκαλυπτικά βίντεο της
Lola σε άλλες ανάρτήσεις μας) με παρουσία ηδονοβλεψιών που αυνανίζονται. Οι γυναίκες με συνδυασμό πεολειξίας και χειρομάλαξης προετοιμάζουνι τους άνδρες και εκείνοι ανταποδίδουν με αιδοιολειξία και μάλαξη της κλειτορίδας.  Άλλα ζευγάρια παρακολουθούν, πλησιάζουν και  επαναλαμβάνουν ό,τι βλέπουν. Σε λίγα λεπτά ο «Κόλπος των Χοίρων» μεταβάλλεται σε τόπο ομαδικού σεξ, με δεκάδες πρωταγωνιστές και ανυπόμονους ηδονοβλεψίες. Αν μια γυναίκα επιθυμείι να συνευρεθεί με θεατή, κάνει νεύμα με ελαφρά κλίση του κεφαλιού της και η επιλογή της ανταποκρίνεται πρόθυμα. Αν όμως θέλει να αποφύγει την σεξουαλική με ανεπιθύμητο ή ενοχλητικό ηδονοβλεψία,  κάνει την ίδια κίνηση και ο παρείσακτος απομακρύνεται, αφού ζητήσει συγγνώμη στην γυναίκα! Ολόκληρη ιεροτελεστία που τηρείται εδώ και είκοσι χρόνια!

Πίσω στους αμμόλοφους παρατηρείται προσέλευση ανδρών και γυναικών ηδονοβλεψιών που σπεύδουν να δουν ζευγάρια σε δράση. Ο χώρος αυτός προσφέρεται για ομαδικό σεξ μεταξύ μιας ή περισσότερών γυναικών και πρόθυμων ανδρών (βλέπε σχετικό βίντεο σε άλλη ανάρτηση). Το παιχνίδι ξεκινάει με τα προκαταρκτικά στο σύντροφό της. Το ζευγάρι ανακαλύπτει ξαφνικά ότι βρίσκεται περικυκλωμένο από 10, 20 ή περισσότερους άνδρες που αυνανίζονται. Έχει αναφερθεί περίπτωση 60 θεατών!

Όλοι ανεξαιρέτως περιμένουν ανυπόμονα το νεύμα της γυναίκας για να πλησιάσουν. Όταν η γυναίκα δώσει την έγκρισή της με το κλασικό κούνημα του κεφαλιού της, πλησιάζουν και αναλαμβάνουν δράση με τις οδηγίες της γυναίκας που τους καθοδηγεί. Προτιμούν την πεολειξία από την διείσδυση. Οι άνδρες εκτελούν τις εντολές της!  Όταν όμως η γυναίκα βαρεθεί ή κουραστεί από το ομαδικό σεξ, κουνάει το κεφάλι της και αμέσως απομακρύνονται οι άνδρες.





Η περιγραφή του συγγραφέα δεν διαφέρει από άλλες, μεταγενέστερες του 2007 και 2008, όπως του
Dan και της Mandy και της παντρεμένης Αγγλίδας που μιλούν για ομαδικό σεξ με δέκα και πλέον άτομα στην παραλία. Οι άνδρες φορούν το μεταλλικό δακτύλιο στη βάση του μορίου τους, ώστε να διατηρούν στύση και να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των ηδονιστριών. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πότε θα κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του!

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στα Γαλλικά το 1998 και σημείωσε μεγάλη εκδοτική επιτυχία με 500.000 αντίτυπα. Ακολούθησαν μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες.  Προκάλεσε βέβαια και αντιδράσεις από κάποιους κύκλους, αλλά σε τελική ανάλυση περιγράφει ωμά μια κατάσταση που όλοι γνώριζαν αλλά ξανείς δεν αποδεχόταν.

Ο
Bruno και η Christiane, κατά τη γνώμη μας, αντιπροσωπεύουν υπαρκτούς χαρακτήρες  ηδονιστών της σύγχρονης εποχής.

Στο μυθιστόρημα υπάρχουν και άλλες περιγραφικές σκηνές σκληρού σεξ μεταξύ του ζευγαριού και άλλων ηδονιστών στο Παρίσι σε κλειστές λέσχες και ανταλλαγής συντρόφων, ιδιαίτερα για τη Christiane που ψάχνει την ηδονή παντού Σε μια περίπτωση μάλιστα
τραυματίζεται σοβαρά και καταλήγει στο νοσοκομείο!

Η
Naomi, γνωστή ηδονίστρια και τακτική επισκέπτρια στον «Κόλπο των Χοίρων», που διατηρεί ιστότοπο με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο, αναφέρει  χαρακτηριστικά ότι σε μια από τις επισκέψεις της στην αγαπημένη παραλία της, αισθάνθηκε κάποια στιγμή το χάδι μιας γυναίκας με άσπρα μαλλιά στο αποτριχωμένο αιδοίο της! Συνέχισε όμως τη διασκέδασή της με το σύντροφό της και έναν φίλο του! Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα εμφανίστηκε απο το πουθενά!

Οι ηδονιστές στον «Κόλπο των Χοίρων» είναι γυμνοί, έτοιμοι και πρόθυμοι. Προσοχή, λοιπόν, στα νεύματα προς άνδρες και γυναίκες.  Ιδιαίτερα οι γυναίκες που είναι τα τιμώμενα πρόσωπα, να προσέχουν όταν πηγαίνουν στους αμμόλοφους ή μπαίνουν μόνες τους  στη θάλασσα. Οι ηδονοβλεψίες ακολουθούν και περιμένουν. Η συρίχτρα καθοδηγεί τους θεατές ανάλογα με τον αριθμό των παραστάσεων. Αν δεν ικανοποιηθούν από μια παράσταση, σπεύδουν στην επόμενη. Όλα αυτά συμβάινουν μεταξύ 5.30 και 7 το απόγευμα.  Μια Γαλλίδα δημοσιογράφος,προκειμένου να σχηματίσει ίδια γνώμη για τις συνερεύσεις στους αμμόλοφους πήγε μόνη της. Όταν αντιλήφθηκε ότι την ακολοθούσε ομάδα ηδονοβλεψιών και περίεργων, αναγκάστηκε να επιστρέψει αμέσως στην παραλία. Μην είστε ποτέ μόνοι σας!

Ο
Dan και η Mandy, που παραθέρισαν το 2007 στο Cap dAgde, κατέγραψαν τις μοναδικές εμπειρίες τους σε 189 πυκνογραμμένες σελίδες σκανδαλιστικής περιγραφής αχαλίνωτου σεξ στην παραλία, στα κέντρα διασκέδασης και σε απίθανα μέρη. Διαβάζοντας τις αναμνήσεις τους, καταλήγουμε ότι το σεξ είναι η μοναδική απασχόληση στο κέντρο παραθερισμού και η εκδήλωση ερωτικής επιθυμίας σε οποιονδήποτε χώρο το ζητούμενο.

Η 37χρονη Βρετανίδα με τον εραστή της μιλάει για πιο σκληρές καταστάσεις, σεξ με 10 άτομα που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους στην παραλία. Αλλά τονίζει τη χρήση προφυλακτικού. Οι άνδρες ολοκληρώνουν σδιάφορα σημεία του σώματός τους.  Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στον αναγνώστη είναι ότι και άλλοι ηδονοβλεψίες περα από τους συτνρόφους τους ολοκληρώνουν πάνω τους με την έγκρισή τους!


No comments:

Post a Comment