Followers

Thursday, September 27, 2012

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ CAP D'AGDE


Το πιο ενδιαφέρον μέρος από τις σεξουαλικές αναμνήσεις της παντρεμένης Αγγλίδας με το φίλο της κατά την παραμονή τους στην ακόλαστη πόλη είναι το ομαδικό όργιο 10 ατόμων στον Κόλπο τω Χοίρων. Ξεκίνησαν μόνοι τους και ξαφνικά βρέθηκαν σε ένα σύμπλεγμα, όπου ο ένας γαμούσε τον άλλον, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους! Πέντε πυκνογραμμένες σελίδες αχαλίνωτου σεξ, με Γάλλους, Άγγλους, Ολλανδούς, Βέλγους, Ισραηλινούς και άλλες εθνικότητες.

Είναι αυτό που λέγαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. Μεγάλη προσοχή στα νεύματα προς τρίτους. Το σεξ είναι μεταδοτικό!

Η ελεύθερη απόδοση του κειμένου στα Ελληνικά θα γίνει το σαββατοκύριακο. Φίλοι αναγνώστες, είναι περιγραφικό σεξ στα καλύτερά του γραμμένο από γυναίκα!

Με αυτήν την ευκαιρία  υπενθυμίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας το βίντεο της Carmen «Pretty Bush 1», παραγωγής 2008, από μια αγαπητή φίλη. Η Carmen συμμετέχει ενεργά και ενθαρρύνει τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας που ευχαριστιούνται την κάθε στιγμή!  Η Carmen, έχει τον τρόπο της να πείθει τα ζευγάρια να πηδιούνται μπροστά στο φακό.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις. Μην ξεχνάτε την εκδρομή των ηδονιστών τον Ιούνιο 2013 στην «πόλη της ακολασίας»! Έξι ημέρες σεξουαλικής ελευθερίας στη «σεξουαλική σοσιαλδημοκρατία».

No comments:

Post a Comment