Followers

Sunday, September 30, 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και αναγνώστριες του ιστολογίου μας ότι αρχίζει από τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012 η εγγραφή μελών στον υπό σύσταση Σύλλογο Ελλήνων Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ». Το δικαίωμα εγγραφής καθορίστηκε στα 30€ κατ’ άτομο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο που έχει αναλάβει τη  νομιμοποίηση του Συλλόγου,  η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε 25 (εικοσιπέντε) ημέρες από την κατάθεση του Καταστατικού.

Προγραμματίζεται επίσης μέσα στο Νοέμβριο συνάντηση όλων των μελών στην Κινέτα Αττικής, όπου αναμένεται να λειτουργήσει κλειστό κέντρο παραθερισμού γυμνιστών για τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

Δεχόμαστε ζευγάρια και περιορισμένο αριθμό μεμονωμένων ανδρών και γυναικών σε πρώτη φάση.

Παρακαλούνται, λοιπόν,  όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου να περάσουν από τη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού να αφήσουν τα στοιχεία τους μαζί με το δικαίωμα εγγραφής ή να μας στείλουν  τα στοιχεία τους μαζί με το ποσό στην Τ.Θ. 52 591, 145 04 ΔΡΟΣΙΑ (υπόψη Α. Μιμηκόπουλου). Θα λάβουν σχετική απόδειξη.

Όπως καταλαβαίνετε, επισπεύδονται οι διαδικασίες, γιατί θέλουμε να λειτουργήσουμε το ταχύτερο δυνατό.

Το τροποποιημένο Καταστατικό θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο ιστολόγιο http://gimnokratiahellas.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment