Followers

Sunday, September 30, 2012

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ



Στη διάθεση των γυμνιστών, μελών του υπό σύσταση Συλλόγου Ελλήνων Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ» βρίσκεται από σήμερα πολυτελής ξενώνας τριών δίκλινων ευρύχωρων δωματίων με κοινό καθιστικό και τζάκι στη Λίμνη Πλαστήρα.

Ο ξενώνας, κατασκευής 2009, σε καταπράσινη έκταση οκτώ στρεμμάτων και σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από το χωριό Μπελοκομίτης στο νότιοδυτικό τμήμα της Λίμνης Πλαστήρα, προσφέρεται για την άσκηση γυμνισμού και τις τέσσερις εποχές.

Ο ξενώνας που ανήκει στον επιχειρηματία και γυμνιστή Νικηφόρο Αλαφούζο, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ», διαθέτει κοινό σαλόνι, καθιστικό, τζάκι, τραπεζαρία και τρία, όπως είπαμε παραπάνω, δίκλινα υπνοδωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με γήινα χρώματα που χαλαρώνουν, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια για μια ευχάριστη διαμονή των γυμνιστών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με έντονο το συναίσθημα της φιλοξενίας.

Ο ξενώνας διαθέτει επίσης παιδότοπο και παραδοσιακή οικολογική εκτροφή οικιακών ζώων, ενώ ο εξωτερικός χώρος, με αίθριο, ομπρέλες και ξαπλώστρες, είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για κάθε είδους δεξιώσεις και συνεστιάσεις. Σίγουρα θα αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τα μέλη του Συλλόγου. Γυμνισμός με γυμνή πεζοπορία στα δασικά μονοπάτια γύρω από τον ξενώνα στο βουνό, δίπλα στη Λίμνη Πλαστήρα,  είναι το κάτι άλλο!

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον αριθμό 6972 607686 (κ. Ν. Αλαφούζο).


No comments:

Post a Comment