Followers

Sunday, September 30, 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ LE GLAMOUR ΣΤΟ CAP D'AGDE: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ


Δημοσιεύουμε ολόκληρο το τρίτο μέρος από τις «σεξουαλικές περιπέτειες» της Αγγλίδας ηδονίστριας από την επίσκεψή της στο μεγαλύτερο κέντρο ηδονιστών στο «Χωριό Γυμνιστών» Το «Le Glamour», αυτό είναι το όνομά του, καταστράφηκε ολοκληρωτικά από πυρκαϊά το φθινόπωρο του 2007, αλλά οι ιδιοκτήτες κατάφεραν σε σύντομο διάστημα να κτίσουν νέο υπερπολυτελές κέντρο διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών στην θέση του παλαιού.
Μέχρι σήμερα τα αίτια της μυστηριώδους πυρκαγιάς ή εμπρησμού κατ΄ άλλους δεν έχουν διευκρινισθεί. Ο Τύπος έσπευσε να κατηγορήσει τους «φονταμελιστές» γυμνιστές, χωρίς όμως να υπάρχουν αποδείξεις.

Εξαιρετική περιγραφή των χώρων και υπηρεσιών του από μια γυναίκα που, όπου πάει, αφήνει το στίγμα της. Υπάρχει συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας που τηρείται με ευλάβεια. Όσοι δεν διαθέτουν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια, απορρίπτονται, αλλά μπορούν να τα νοικιάσουν από τα ειδικά καταστήματα και να γίνουν δεκτοί. Οι γυναίκες πρέπει να είναι ντυμένες με προκλητικά ενδύματα, συνήθως μικροσκοπικές φούστες.


Απόδοση στα Ελληνικά, με υποσημειώσεις και επεξηγήσεις, από το nordicus55. Ορισμένες παράγραφοι έχουν παραληφθεί χωρίς να επηρεάζεται η αφήγηση. Ευχαριστούμε τη φίλη μας για την παραχώρηση του δικαιώματος αναπαραγωγής των «σεξουαλικών αναζητήσεών» της στην «πόλη της ακολασίας».


«Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν φθάνουμε στο «
Le Glamour», ετοιμάζουν το χώρο υποδοχής, οπότε παίρνουμε το ποτό μας στο γειτονικό μπαρ που μας προσφέρει εξαιρετική θέα στην παρακολούθηση ανθρώπων. Ανησυχούσα αν ήμουν κατάλληλα ντυμένη και ανακουφίστηκα όταν είδα τις άλλες γυναίκες πως είχαν ντυθεί. Το μέρος είναι ανοικτό τώρα και ένας ελκυστικός πορτιέρης που θύμιζε τον Don Gillet, βρισκόταν στην υποδοχή. Η δουλειά του είναι συγκεκριμένη: να διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας του. Στα 15 λεπτά αναμονής, αρνήθηκε την είσοδο σε περισσότερους πελάτες απ’ όσους ενέκρινε, με τη δικαιολογία ότι φορούσαν λάθος παπούτσια!

Τελειώσαμε τα ποτά μας, κουνιστή και λυγερή με στυλ που μπορούσα να σκαρφιστώ προχώρησα προς τη μεριά του. Είμαι ανακουφισμένη, αφού ο πορτιέρης με κοίταξε από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μου επιτρέπει να περάσω. Η είσοδος δεν είναι φθηνή, αλλά συντελεί στη διατήρηση της ποιότητας. Μόλις περάσαμε μέσα τα 50€ φάνηκαν φθηνά. Το εσωτερικό θύμιζε κάτι από σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Ένα τεράστιο εκπληκτικό, νυχτερινό κέντρο, αλλά με αισθητές διαφορές: τα κλουβιά και οι στύλοι που βρίσκονταν στην άκρη της πίστας ήταν ενωμένα με αυτήν, το γυάλινο διπλό ντους στο κέντρο της αίθουσας, είναι μερικές από τις διαφορές. Εξερευνούμε το χώρο πριν καθίσουμε. Το εξωτερικό επίπεδο ήταν τεράστιο, με πολλά καθίσματα, κρεβάτια σε στυλ Βεδουίνων και άλλο μπαρ, μια ήσυχη γωνιά επίσης με καθίσματα και το πιο εκπληκτικό φωτισμό. Τα λουτρά και τα μεικτά ντους σε διαστημικό στυλ, ο φωτισμός φθορισμού προερχόταν από σώματα σε σχήμα λεκάνης!

Υπάρχει μια μικρή πινακίδα πάνω από μια ελικοειδή σκάλα που γράφει «Ευχαρίστηση ζευγαριών». Κατεβαίνουμε τις σκάλες και ανακαλύπτουμε λαβύρινθο δωματίων για ερωτική συνεύρεση, περισσότερα απ’ όσα είχα δει σε λέσχες ανταλλαγής συντρόφων υψηλών προδιαγραφών, ήταν ένας λαβύρινθος ευχαρίστησης. Στα αριστερά του γραφείου ασφάλειας υπήρχαν τρίο, για τη χρήση μόνο από ζευγάρια και δισεξουαλικές γυναίκες. Περιπλανηθήκαμε σε όλον το διάδρομο, ανακαλύπτοντας ευρύχωρα κρεβάτια τώρα άδεια, κόχες με καθρέπτες για όσους έψαχναν κάτι διαφορετικό και πιο ερωτικό, ιδιωτικά δωμάτια και δωμάτια για ηδονοβλεψίες. Ανακαλύψαμε ένα δωμάτιο που ήταν σκοτεινό με κάποιου είδους  πάγκους,  όμως δεν ήμασταν σε θέση να καταλάβουμε τη χρήση του, αλλά υποθέσαμε ότι θα λυνόταν η απορία μας αργότερα. Στο τέλος του διαδρόμου είναι η περιοχή του
BDSM (σαδομαζοχισμός), μικρή και με μερικά παιχνίδια, ένα σταυρό του Αγίου Ανδρέα και ένα ιατρικό τραπέζι με αναβολείς.

Επιστρέφουμε στον άλλο διάδρομο, αυτός επιτρέπει την είσοδο στους ασυνόδευτους άνδρες, ενώ το κέντρο απευθύνεται στα ζευγάρια, οι κυρίες φαίνεται να μένουν στην πίστα και οι συνοδοί τους διασκεδάζουν παρακολουθώντας τις κοπέλες να λικνίζονται, Διάφορα κρεβάτια και δωμάτια υπάρχουν στους διαδρόμους, ακόμη άδεια αλλά έχεις την  αίσθηση τι θα συμβεί αργότερα. Υπήρχαν 2 δωμάτια που ήταν κατάμαυρα. Καθώς πλησιάζουμε σε αυτά και χάνουμε την αίσθηση της κατύθυνσης και της διάστασης, τρομάζουμε από ένα ανατριχιαστικό σφύριγμα, στριβουμε το κεφάλι μας και τρέχουμε σαν μαθητές τραυλίζοντας και λίγο φοβισμένοι, αλλά γελώντας με την εικόνα του άνδρα ασφάλειας με το αποσμητικό χώρου.

Ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο και παίρνουμε το ποτό και τις θέσεις στο μπαρ. Καθόμαστε σε ένα καλό σημείο για παρακολούθηση. Τα ζευγάρια κάνουν την εμφάνισή τους με διάφορα ρούχα από ξεθωριασμένα έως γελοία. Το  κύριο θέμα ντυσίματος φαίνεται να είναι το «ευρωσκουπίδι». Δεν έχω δει ποτέ τόσους άνδρες ντυμένους με άσπρα παντελόνια σε ένα μέρος πριν. Μερικοί είναι ντυμένοι σαν προαγωγοί. Οι κυρίες από απλά σέξι σαν να πήγαιναν έξω για μια ρομαντική βραδιά σχεδόν γυμνές εκτός από ένα φωσφοριζέ διχτυωτό φόρεμα, αφήνοντας την κάθε λεπτομέρεια να διακρίνεται. Αισθάνθηκα ότι ταίριαζα επίσης με την επιλογή που είχα κάνει. (Δεν χρειάζονται εσώρουχα αφού θέλουν να δείχνουν το αποτριχωμένο μουνί τους και μερικές τον κλειτοριδικπο δακτύλιο!)Άντε ύστερα να συγκρατήσεις τους αρσενικούς!)
Στη μέση το μέρος έλαμπε από καθαριότητα, με τους πλούσιους και όμορφους να πίνουν την κόλα στην τιμή των 10 €, ακόμα κι η κατανάλωση κόλας περιλαμβάνεται στις προδιαγραφές του κέντρου. Η μουσική ήταν εκκωφαντική, ο
DJ ζέσταινε το χώρο. Είμαι αναγκασμένη να στέκομαι και να κινούμαι, σιγα-σιγά κουνάω τους γοφούς μου, καθώς ο YSL κάθεται σε σκαμπό στο μπαρ, τα χέρια του κινούνται να πιάσει τα μπούτια μου, φιλιόμαστε, γυρνώ και βεβαιώνομαι ότι ο πισινός μου τρίβεται στο καβλί του. (Υπήρχε περίπτωση να τριβόταν σε κάποιον άλλο από την πολυκοσμία!)

Ήμασταν τόσο απορροφημένοι από το χορό που δεν είχαμε προσέξει δεκάδες άτομα να κατεβαίνουν τις σκάλες. Καθώς περπατούσα ανάμεσά τους ήταν φανερό ότι τραβούσα την προσοχή, το ύψος μου και όλη η σωματική διάπλασή μου (χαρακτηριστική αντίληψη των ηδονιστών) έκαναν τουλάχιστο μερικούς άνδρες και ζευγάρια να στρίψουν το κεφάλι τους προς εμένα. Τα περισσότερα δωμάτια είχαν πελάτες μέσα σε διάφορες φάσεις γδυσίματος. Στεκόμαστε και παρακολουθούμε καθώς δυο τύποι με
Harley εμφάνιση που τους είχαμε δει νωρίτερα στο δωμάτιο ευχαρίστησης γαμούν δυο καμπυλόγραμμα κορίτσια στο κρεβάτι. Το δωμάτιο ήταν κάπως σκοτεινό, τραβήξαμε την κουρτίνα και παρακολουθήσαμε χωρίς ντροπή τη μελαχρινή Γερμανίδα να χύνει δυνατά. Ήχοι γαμησιού ακούγονταν από το τέλος του διαδρόμου, μια γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο ιατρικό τραπέζι και δεχόταν λεπτομερή εξέταση, ενώ άλλα ζευγάρια παρακολουθούσαν γύρω της, προφανώς ικανοποιημένα από το θέαμα. Ένα «μικρό γαλλικό ζευγάρι» μας ακολουθούσε, ο άνδρας ενδιαφερόταν φανερά γα μένα. (Η φίλη μας εννοεί προφανώς ότι το ζευγάρι ήταν κοντό. Πάντως οι τύποι συχνάζουν σε όλα τα μέρη).

Το περίεργο δωμάτιο, που είχαμε περιγράψει νωρίτερα,  τώρα ήταν γεμάτο. Μπήκαμε και μάθαμε γρήγορα στο  σκοτάδι τη χρήση του. Ο
YSL με κρατούσε, με φιλούσε, μιλούσαμε ψιθυριστά φοβισμένοι για το μέρος που βρισκόμασταν. Ο YSL ψιθύρισε πόσο ευχαριστημένος ήταν να βρίσκεται μαζί μου. Με κρατάει σφιχτά σφίγγοντάς με αγάπη, τα χέρια του γύρω από τη μέση μου. Του λέω «είσαι εσύ;», χέρια εμφανίζονται στον πισινό μου, αργά εξερευνώντας το σχήμα του, άλλο χέρι, διαφορετικό άγγιγμα αυτή τη φορά, «περισσότερα χέρια με αγγίζουν», λέω. Ο YSL με κρατάει σφιχτά και μου λέει να ευχαριστηθώ,  καθώς ανασηκώνει τη φούστα μου, ώστε τα αδέσποτα χέρια να έχουν εύκολη πρόσβαση στα κωλομάγουλά μου. Το μυστηριώδη χέρια εξακολουθούν να με πασπατεύουν, είμαι τόσο ερεθισμένη από αυτό το σενάριο. Ο YSL χαλαρώνει το πιάσιμο,  αλλά δεν με αφήνει να φύγω. Δυο άνθρωποι (δεν διευκρινίζεται το φύλο) ρουφούν τα βυζιά μου και ένα άλλο χέρι ανοίγει τα μουνόχειλά μου. Ο YSL αρχίζει να εξερευνά έναν από τους μυστηριώδεις ανθρώπους, μια μικροκαμωμένη γυναίκα, όχι φυσικά ο τύπος του, αλλά η έξαψη του άγνωστου και του σκοταδιού τον είχε ερεθίσει.

Το χέρι στην κλειτορίδα μου κάνει το θαύμα του και ο
YSL με κρατάει καθώς χύνω δυνατά. Μόλις συνέρχομαι μού εμφανίζεται ένα καβλί στο χέρι, καλό μέγεθος, αλλά μικρό ύψος, η υποψία πέφτει στο «Μικρό Γαλλικό Ζευγάρι» (θυμηθείτε οι ίδιοι εμφανίζονται αργότερα!). Παίζω το μεγάλο καβλί του και ο YSL πέφτει στα γόνατά του να σκίσει και να γλείψει τη γυναίκα του. Άλλα χέρια με πασπατεύουν και ύστερα ο «Μικρός Γάλλος Άνδρας» προσπαθεί να μπει μέσα μου, δεν ενδιαφέρομαι γι αυτόν και αρνούμαι ευγενικά. Επιμένει ξανά και φωνάζω το όνομα του YSL που με κρατάει και με απομακρύνει από το δωμάτιο, ότι βρίσκομαι εδώ με το σωστό πρόσωπο, γιατί αφήνει την προσωπική του ευχαρίστηση να βεβαιωθεί ότι είμαι εντάξει.(Ο συνοδός της μέσα στο σκοτάδι τη γλύτωσε από του χάρου τα δόντια! Άφησε όμως το γλειφομούνι στη μέση! Το σκοτεινό δωμάτιο εξυπηρετεί άνομους σκοπούς! Κινδυνεύεις να σε γαμήσουν!)

Επιστρέφουμε στον πάνω όροφο, στα μισά της σκάλας αναλαμπές από φωτάκια και σερπαντίνες, σαν να βρισκόμαστε στη μηχανή του χρόνου και έχουμε φθάσει στην παραμονή του νέου χρόνου. Το κέντρο είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η ευρωπαϊκή αφρόκρεμα των επιδειξιομανών ντυμένη με μερικά από τα πιο εξεζητημένα ρούχα,  από έναν άνδρα στο πάτωμα με πλαστικό παντελόνι και γαμάτες μπότες που κινούν το ενδιαφέρον, φανερά επηρεασμένοι από τη μόδα του Ζαν Πωλ Γκωτιέ μέχρι ντυμένους σαν αιγυπτιακές θεότητες. Ο στύλοι γύρω από την πίστα ήταν κατειλημμένοι, μερικοί με ερασιτέχνες γυναίκες συζύγους σε προκλητικά λικνίσματα για όσους μπορούν να πληρώσουν χρήματα, καθώς γλιστρούσαν σχεδόν γυμνές στο στύλο και κρατιόντουσαν μόνο από τα μπούτια τους. (Οι θεατές έδιναν μάλλον χρήματα, κάτι είναι κι αυτό, το τερπνό μετά του ωφελίμου!)

No comments:

Post a Comment