Followers

Friday, September 28, 2012

CAP D'AGDE: ΗΜΕΡΑ 10


Ύστερα από τη σύντομη εξόρμηση στα καταστήματα για ψωμί και προμήθειες, φθάνουμε στην παραλία νωρίτερα από το κανονικό, πλήρως εφοδιασμένοι με είδη πικνίκ, ομπρέλα και μπίρες. Έκανε τόση ζέστη ώστε περάσαμε σχεδόν την πρώτη ώρα κάτω από την ομπρέλα. Ήμασταν περιτριγυρισμένοι από ζευγάρια, πολλά από τα οποία πηδιόντουσαν αργά ή έκαναν στοματικό σεξ ο ένας στον άλλον.

Αποφασίζουμε να περπατήσουμε στους αμμόλοφους, δεν είχαμε μέχρι τώρα πάει πέρα από την είσοδο, υπάρχει δράση. Μια γυναίκα, γύρω στα 60, ελκυστική και με καλή σωματική διάπλαση, πηδιέται ομαδικά. Πλήθος θεατών την παρακολουθεί. Όταν φθάνουμε είμαστε στην τρίτη σειρά γυμνών θεατών. Στρέφω την προσοχή του YSL προς ένα φιλόδοξο νεαρό άνδρα που προσπαθεί να κόψει δρόμο προς την περιοχή της δράσης, ώστε να έχει καλύτερη θέα. Ψιθυρίζω, «Ο ορισμός της αισιοδοξίας», καθώς χάνει το βηματισμό του και προσγειώνεται  με τον πισινό του σε ένα θάμνο. Όλο το ακροατήριο σταματά να γελάσει με την κακοτυχία του, ο ίδιος ανασηκώνεται και γελάει, αλλά  το μόριό του και τα κωλομάγουλά του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Το γαμήσι και το παίξιμο/ρούφηγμα του καβλιών συνεχίστηκε, το μυαλό μου στριφογύριζε στην άνεση του καθένα θεατή, άνδρες με καβλιά σε στύση αυνανίζονται, καθώς κοίτούν πίσω τους, κάθε λίγο μπορούσα να δω τα καβλιά τους να τα τρίβουν πάνω τους, αναρωτήθηκα πόσο τυχαίο μπορούσε να είναι. Ακριβώς τότε πήρα το μάθημά μου... Μη στέκεσαι ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια σε ένα διεγερμένο πλήθος καθώς ένα καβλί βρέθηκε στην παλάμη μου από μια άλλη αισιόδοξη ψυχή!

Περπατήσαμε μέσα από τους αμμόλοφους, μερικοί άνδρες μας ακολουθούσαν, η παραλλαγή Cap d'Agde του Logan's Run (1), σταμάτα και σε πήδηξαν!

Ο YSL θέλει να περπατήσουμε μέχρι το τέλος των αμμόλοφων, αλλά το πόδι μου είναι τόσο πληγιασμένο, ώστε δεν ήθελα να καταστρέψω την νύκτα (η κυρία σκεπτόταν τη βραδινή εξόρμηση). Επιστρέψαμε στην παραλία και αγοράσαμε παγωτό, απολαμβάνοντάς το γονατισμένοι στη θάλασσα και παρακολουθώντας ομαδικό στοματικό σεξ (bukkake). Θα πρέπει να ήταν τουλάχιστο 24 άνδρες γύρω από μια γυναίκα, παίζοντας τα καβλιά τους, ελπίζοντας ότι θα τους τον πάρει στο στόμα και θα χύσουν πάνω της.

Πίσω στη θέση μας στην άμμο χαϊδευόμαστε, ο YSL βαθιά μέσα μου, με πηδάει με αργή κίνηση, ενώ παρακολουθούμε ένα ζευγάρι να γαμιέται, αυτή τον καβαλάει, μπορούμε να δούμε με λεπτομέρεια το καβλί του να μπαινοβγαίνει. Λίγο πιο κάτω στην παραλία ένα κάπως μεγαλύτερο ζευγάρι σε ηλικία πηδιέται και παρουσιάζει μια ερεθιστική παράσταση μαζί με 2 άλλους ακριβώς δίπλα μας. Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του απογεύματος, όπως βλέπαμε τριγύρω μας, υπήρχαν 4 ή 5, οι κυρίες ρουφούσαν τα καβλιά των συντρόφων τους,  ένα κάθε φορά τελείωνε και όλα μαζί έχυναν, τρελαινόσουν να βλέπεις (φοβερός συντονισμός!). Ήταν σαν να έβλεπες 5 πορνοταινίες με ταυτόχρονη κατάληξη.

Ένα ζευγάρι κάθισε δίπλα μας και ευχαριστιόταν να βλέπει εμένα και το YSL να πηδιόμαστε. Είμαι γονατισμένη στα τέσσερα παίρνοντάς τον όσο πιο βαθιά μπορώ και αυτοί μαλακίζονται μεταξύ τους. Ο ΥSL βγαίνει έξω και παίρνω το καβλί του στο στόμα, είναι η σειρά μας να πάρουμε μάτι. Έχω την αίσθηση ότι θέλουν να παίξουν μαζί μας, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο, οπότε συνεχίζω να ρουφάω το καβλί του YSL.


ΣΧΟΛΙΟ NORDICUS55
Το 2012 οι περισσότεροι άνδρες κάθε ηλικίας φορούσαν το μεταλλικό δακτύλιο στη βάση του καβλιού τους για να έχουν σταθερή στύση. Άλλωστε δεν προλαβαίνουν να ηρεμήσουν. Άγριες καταστάσεις με τους ηδονιστές και τις ηδονίστριες. Άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς παροχή υπηρεσιών!



(1) Μυθιστόρημα (1967), ταινία (1976) και τηλεοπτική σειρά (1978) επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του '70.


No comments:

Post a Comment