Followers

Friday, September 28, 2012

CAP D'AGDE : ΜΕΡΟΣ 9


Η Αγγλίδα ηδονίστρια συνεχίζει την αφήγησή της στη νυχτερινή πια Cap dAgde. Υπενθυμίζουμε ότι είναι παντρεμένη, άφησε τον άντρα της στο σπίτι και πήρε το φίλο της για δεκαπέντε ημέρες στην «πόλη της ακολασίας».

Χθες λάβαμε μήνυμά της με το οποιο  μας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον που δείχνουμε στις σεξουαλικές ανα;ζητήσεις της. Προσθέτει ότι ετοιμάζει νέο υλικό από την φετινή επίσκεψη στην «πόλη της ακολασίας», που θα δημοσιεύσουμε μελλοντικά. 
Εμείς την ευχαριστούμε για την προσφορά της και της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και δραστήρια σε ό,τι κάνει!

«Αφού άκουσα εκείνες τις λέξεις «σε αγαπώ» στην παραλία πετούσα στα σύννεφα. Επιστρέψαμε στο διαμέρισμα και κάναμε ντους, με έπλυνε στοργικά από πάνω μέχρι κάτω, ύστερα χρησιμοποίησε το λάστιχο του ντους να καθαρίσει την άμμο από το μουνί μου. Κράτησα σφικτούς τους μύες του μουνιού μου και μετά εκτόξευσα το νερό στο πρόσωπό του, Αλλάξαμε θέσεις. Λατρεύω κάθε εκατοστό από το σώμα του, καθώς καθαρίζω την άμμο και το αντιηλιακό απ' αυτόν.

Καθώς επιστρέφουμε στο δωμάτιο με συμβουλεύει να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεβάτι, αργά και προσεκτικά μου ξυρίζει το μουνί μου (μανία κι αυτή!), ξέρει ότι θαυμάζω τη λεπτότητα της πράξης του και ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια
(η φίλη μας θα έπρεπε να είχε κάνει βραζιλιάνικη αποτρίχωση που κρατάει 3-6 εβδομάδες Όταν παραθερίζαμε στην Κροατία το 2004, αντιμετωπίζαμε σε καθημερινή βάση τη αποτρίχωση των συντρόφων μας. Ετοιμαζόμασταν να πάμε εκδρομή και έπρεπε να περιμένουμε τις κυρίες να ξυριστούν. Άντε ξυράφια, κρέμες, αποτριχωτικά. Το πρόγραμμα πήγαινε πίσω. Το βαλιτσάκι με τα σύνεργα είχε ξεχαστεί στη Βουδαπέστη. Τρέχαμε στο μικρό σουπερμάρκετ να αγοράσουμε τα σχετικά. Στην Koversada κάποιος έξυπνος έβγαζε χρήματα από το ξύρισμα!  Κάθε γυναίκα που αποβιβαζόταν την ξύριζε με το αζημίωτο φυσικά! Τότε ακούσαμε για τη βραζιλιάνικη μέθοδο που κρατάει 3-6 εβδομάδες, αρκεί να γίνεται από ειδικευμένη αισθητικό), Όταν τελείωσε μου βάζει με αργή κίνηση  αλόη βέρα σαν λιπαντικό στο μουνί μου και χρησιμοποιώντας μια σύριγγα το γεμίζει με αυτήν.

Μετά το δείπνο ντυνόμαστε, βάζω μαύρο κορσέ και μια μεταξένια φούστα, χρυσά πολύ ψηλά και μυτερά παπούτσια και έχω τα μαλλιά μου μαζεμένα. Πηγαίνουμε στο λουτρό και όπως περνάμε τα μπαρ, ακούω μια γυναίκα να φωνάζει το όνομά μου αρκετές φορές. Στρίβω και βλέπω το ισραηλινό ζευγάρι που πίνουν μαζί με το γαλλικό ζευγάρι από το κέντρο δωμάτιο πιασίματος του κέντρου Le Glamour
(το μεγαλύτερο κέντρο διασκέδασης ηδονιστών μέσα στο χωριό, γνωστό από τα πάρτι αφρού που εκτοξεύεται μέσα από ένα πλαστικό κανονάκι σε σχήμα ανδρικού μόριου) Προσποιούμαι ότι δεν τους γνωρίζω παρ' ότι ξέρω ότι με είχε κάνει να χύσω, προσπάθησε να με γαμήσει (μάλλον δεν τα κατάφερε!) και ο YSL είχε γλύψει και τις δυο τρύπες της γυναίκας του. Η Ισραηλινή έσκυψε να με φιλήσει, όπως ακριβώς στην παραλία,  θέλει όμως κάτι περισσότερο από μια γρήγορη στιγμή ικανοποίησης. Ολόκληρο το μπαρ παρακαλουθεί καθώς φιλιόμαστε με πάθος και σφίγγουμε η μια την άλλη. Το λουτρό  είναι κοντά στο μπαρ, αλλά πρέπει να περάσεις από τους θεατές και ο YSLπροφανώς ικανοποιήμένος από το θαυμασμό των ζευγαριών, σήμερα το βράδυ δεν είναι διαφορετικά. Ο Υ
SL δεν είπε τίποτα αλλά περπατούσε πίσω μου όταν περάσαμε μπροστά από τους θεατές. (Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τις γυναίκες ηδονίστριες είναι ο θαυμασμός και οι εκδηλώσεις λατρείας από τους θεατές!)

Φθάνουμε στο λουτρό και πληρώνουμε το εισιτήριο που περιλαμβάνει πλήρη περιποίηση, γδυνόμαστε και βάζουμε τις πετσέτες και αμέσως πάμε στο μπαρ. Δεν είχα κέφι για αλκοόλ, η διάθεσή μου ήταν τόσο διαφορετική, ήπιαμε ένα κρύο ποτό και πήγαμε να εξευρευνήσουμε τους υπόλοιπους χώρους
(Τουλάχιστο στο λουτρό δεν φοράς ρούχα...).

Γύρω από το μπαρ υπήρχε ένας μεγάλος χώρος μασάζ, τα έλαια περιλαμβάνονταν στην τιμή,  αλλά ο καθένας έτριβε τον άλλον. Το διπλανό δωμάτιο ήταν στην πραγματικοτητα ένα τεράστιο κρεβάτι που είχε πάνω του  περίπου 12 βαριά σώματα, όχι πολύ ομαδικό παιχνίδι αλλά σίγουρα άνθρωποι που ικανοποιούνται στις προσωπικές στιγμές τους με την παρουσία άλλων. Μέσα από μια κλειδωμένη πόρτα ακολουθούσε  ένας λαβύρινθος άλλων δωματίων. Ασυνόδευτοι άνδρες περίμεναν υπομονετικά σε περίπτωση που κάποια ζευγάρια ζητούσαν παρέα. Τα πρόσωπά τους συχνά ακουμπούσαν στο στενό γυάλινο παράθυρο προσπαθώντας να δουν τα ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι. Έξω από το κεντρικό δωμάτιο υπήρχε υδρομασάζ, δωμάτια με ατμό και ένα χαμάμ».


Επιστρέφουμε στο μπαρ και κουλουριαζόμαστε στον καναπέ, οι άνθρωποι παρακολουθούν και συνομιλούν. Ήθελα να επαναβεβαιώσω τον YSL μετά τα όσα μου είπε για την αγάπη του όπου ήταν μαζί μας. Ένας από τους παράγοντες που μετρούν στη σχέση μας είναι η ειλικρίνειά μας και το μοίρασμα των προσδοκιών μας. Του λέω πόσο ευχαριστημένη είμαι και υπογραμμίζω ότι γνωρίζω ότι αυτό είναι στη βάση καθώς οι δυο μας έχουν άλλες σχέσεις που δεν επιθυμούμε να σταματήσουμε ή να διαταράξουμε. Ξέρω ότι αυτό είναι κύριο μέλημα για τον YSL και θέλω να γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ο YSL είναι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε να συζητούμε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον, τι σημαίνει η παρουσία του στο διάστημα που είμαστε μαζί, σημαίνει τόσα για μένα.

Η συζήτησή μας διακόπτεται από ένα ζευγάρι που μάς αρέσει το χαμόγελό τους και δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν. Μιλάμε στιγμιαία και ο άνδρας ρωτάει αν θέλω να μού κάνει μασάζ με τον
YSL. Ω! ναι, παρακαλώ! Κατευθυνόμαστε στο δωμάτιο και ξαπλώνω στο τραπέζι, η γυναίκα του έχει πάει να τρίψει κάποιον άλλο, κάτι που δεν το είχα υπολογίσει! Το τρίψιμο αρχίζει. Ο YSL είναι τόσο αισθησιακός καθώς με τρίβει με το λάδι στην πλάτη μου, ο άνδρας της γυναίκας πετάει ένα μάτσο προφυλακτικά δίπλα μας που ήταν μάλλον τυχαίο και ο  τύπος αρχίζει να μου τρίβει τα μπούτια μου και μετά  επιλέγει να με γαμήσει με το χέρι!! Σίγουρα κάτι που δεν περίμενα.

Την κατάλληλη στιγμή δικαιολογηθήκαμε και βρήκαμε χώρο ανάμεσα στα βαριά σώματα. Κανείς μας δεν είχε το χρόνο ή την ανάγκη για κάτι που δεν προσθέτει ή εμπλουτίζει τις εμπειρίες μας.

Ξαπλωμένοι κρατώντας ο ένας τον άλλον και ψιθυρίζοντας την υπόλοιπη συζήτησή μας, ο
YSL μου λέει ότι με θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του, υπερηφανεύομαι από τα λόγια του, περισσότερο επειδή αυτά απηχούν τον τρόπο πως τον σκέπτομαι, κάτι πουι δεν είχα τολμήσει να σκεφτώ ότι με έβλεπε έτσι. Σε αυτή τη στιγμή καθώς με κρατούσε και μου έλεγε πως αισθανόταν, αντιλήφθηκα πως η σχέση μας θα δυνάμωνε. Να έχω κάποιον να με θέλει με αυτόν τον τρόπο χωρίς να περιμένει κάτι περισσότερο από μένα απ’ αυτό που είμαι σε θέση να προσφέρω, είναι απίστευτο και αξίζει να το ονειρεύεσαι. Και οι δυο μας αισθανθήκαμε  συγκίνηση από το μοίρασμα των εμπειριών μας μεταξύ μας και των συντρόφων μας, αλλά και ευφορία από την επαναβεβαίωση και γνώση του βάθους των αισθημάτων του καθενός μας. Δεν έχω ποτέ αισθανθεί τόσο αγαπημένη.

Αρχίζουμε να φιλιόμαστε και να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον, ερεθίστηκα, ,αλλά οφειλόταν περισσότερο στην εγγύτητα, χρειαζόμουν να αισθανθώ τον
YSL μέσα μου, αλλά όχι να με γαμήσει, απλκά να επεκτείνει την συναισθηματική σύνδεση τώρα και στη φυσική επαφή.

Αισθάνθηκα τέσσερα χέρια να μου αγγίζουν τα πόδια και να με χαϊδεύουν. Επαναφέρω τον
YSL στην πραγματικότητα, γιατί είναι βυθισμένος στις σκέψεις του,  η αίσθησή του και οι ανάγκες του απηχούσαν τις δικές μου, και όταν αντιληφθήκαμε ότι ήταν το «μικρό γαλλικό ζευγάρι» αποφασίσαμε να φύγουμε. Σήμερα το βράδυ θέλαμε μόνο ο ένας τον άλλον.

Πίσω στο διαμέρισμα κάνουμε έρωτα αργά, κάθε άγγιγμα και φιλί το αισθανόμαστε τόσο βαθιά, μπήκε τόσο βαθιά μέσα μου και χωρίς να κουνηθεί αποκοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι.

Ο
nordicus55 γράφει:
«Στην παραλία έχεις την ευκαιρία να κάνεις ό,τι θέλεις. Τα μεμονωμένα άτομα, άνδρες ή γυναίκες, είναι πιο διακριτικοί. Το παιχνίδι γίνεται παρουσία όλων, αλλά με την επιλογή θεατών από το κοινό. Οι γυναίκες έρχονται πιο εύκολα, ιδιαίτερα οι μεγαλύτερες σε ηλκία. Όλοι πηδιούνται, γλείφονται ή αυνανίζονται παρουσία δεκάδων θεατών. Το πολύ-πολύ να σου την πέσει κανένας απρόσκλητος! Αλλά και πάλι η σύντροφός σου έχει το δικαίωμα να αρνηθεί! Στο κέντρο η φίλη μας δέχθηκε απρόσκλητους επισκέπτες!
Στα κέντρα διασκέδασης ακολουθείς όμως συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Η ανταλλαγή συντρόφων ή το μικρό όργιο μπορεί να γίνει στο διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και τα ανεπιθύμητα πιασίματα. Κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, κουζίνα, όλοι οι χώροι εξυπηρετούν. Βγάζεις και τις παγωμένες μπίρες από το ψυγείο, ετοιμάζεις πρόχειρο φαγητό και αρχίζεις το παιχνίδι. Οι γυναίκες περιμένουν υπομονετικά στη βεράντα... Το καλύτερο σεξ γίνεται στη βεράντα χαζεύοντας τους περαστικούς! Μην ξεχνάμε το προφυλακτικό! Πολλά προφυλακτικά ακόμη και στην παραλία. Πάντα στην τσάντα των γυναικών μαζί με το λιπαντικό. Αποκλείουμε όσους δεν κάνουν χρήση προφυλακτικού.

Στο χωριό πρέπει να είσαι γυμνός όλο το εικοσιτετράωρο. Τώρα γιατί οι γυναίκες φορούν ψηλοτάκουνες γόβες, πλαστικά ρούχα και προκλητικά ρούχα για να προσελκύουν το ενδιαφέρον των άλλων, είναι ένα ζήτημα.
 
Οι άνδρες βλέπουν γυμνές τις γυναίκες τόσες ώρες το πρωί, αλλά τρελαίνονται το βράδυ, όταν δείχνουν τα βυζιά και το μουνί τους στον κόσμο. Αυτές πάλι σπάνια φορούν εσώρουχα.  Άσε που μπορεί να τα ξεχάσουν σε κανένα πάγκο μπαρ ή να τα χάσουν στο δρόμο!
Στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων ρούχων προβάρουν τα μικροσκοπικά ρούχα μπροστά στους άλλους πελάτες με ανοιχτό το διαχωριστικό, ώστε οι πελάτες να έχουν καλή θέα! Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο συνάντησης με απογευματινή γνωριμία της παραλίας (προσοχή, δεν ξεφεύγεις εύκολα από τους κυνηγούς),  όπως η Ισραηλινή στην περίπτωση της Αγγλίδας, να θέλει να σε φιλήσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το στόμα! Αρκετές χαιρετούν τους άνδρες με χαρακτηριστικό τρόπο: πιάνοντας τα καβλιά τους ή παίρνοντας πίπα στο δρόμο! Ένδειξη εκτίμησης και ενδιαφέροντος προς τους επιβήτορες! Οι γυναίκες κυριαρχούν και έχουν τον πρώτο λόγο. Οι άνδρες υπακούουν στις εκάστοτε επιθυμίες, όσο περίεργες κι αν είναι!

Ακόμη και στον κινηματογράφο που προβάλλει ερωτικές ταινίες, τα ζευγάρια πηδιούνται ασταμάτητα. Τι να σου κάνει ο μεταλλικός δακτύλιος στη βάση του καβλιού;


Όλοι διαμαρτύρονται για την ακολασία του «Χωριού Γυμνιστών», αλλά, μεταξύ μας, οι πάντες πηγαίνουν εκεί και ξεσαλώνουν μέχρι τελικής πτώσης. Ερασιτέχνες ηθοποιοί, κυρίως νεαρές όμορφες και καλοσχηματισμένες γυναίκες περιφέρονται στους αμμόλοφους για στοματικό σεξ και ομαδικό πήδημα.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες του γυρίσματος  μιας ταινίας με γυναίκα παραγωγό στους αμμόλοφους. Η συνάδελφος κυκλοφορεί συνήθως γυμνή με την κάμερα στο ένα χέρι και με το άλλο δίνει οδηγίες στα  ζευγάρια, όταν άλλοι παραγωγοί περιφέρονται ντυμένοι! Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, γιατί είναι ιδιαίτερα ελκυστική, μελαχρινή και εξαιρετικό κορίτσι!

Το «Χωριό Γυμνιστών» και ο «Κόλπος των Χοίρων», ονομασία γερμανικής έμπνευσης είναι ο μεγαλύτερος υπαίθριος γαμηστρώνας της οικουμένης!

Καλό Σαββατοκύριακο! Μαζί πάλι τη Δευτέρα!

No comments:

Post a Comment