Followers

Friday, September 21, 2012

LIBIDO-TV: Η NEA ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ







H γαλλική εταιρεία παραγωγής υψηλών προδιαγραφών  ερωτικών προγραμμάτων  ριάλιτι σόου, παιχνιδιών και γαλλικών ταινιών με ερασιτέχνες ηθοποιούς,  άρχισε τη δραστηριότητά της στις 1 Μαρτίου 2011 από τη συχνότητα 221 και από τις 26 Ιανουαρίου 2012 181 του δορυφoρικού σταθμού CanalSat.

Η
Libido-tv, αυτό είναι το όνομά της, εκπέμπει καθημερινά από τις 0:00 μέχρι τις 05:00 και καθηλώνει τους θεατές με το αποκαλυπτικό πρόγραμμά της. Είναι διαθέσιμη με συνδρομή 6€ ή πλήρες πακέτο 16€ το μήνα σε συνδρομητές που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η
Libido-tv είναι γνωστή για τις εκπομπές ριάλιτι που παρουσιάζουν ο Phil Holliday και η Ophélie Marie. Οι παίκτες, πάντα ζευγάρια, διαγωνίζονται σε πρωτότυπες δοκιμασίες με αντίπαλο το χρόνο και την υψηλότερη βαθμολογία.

Άγνωστα στο ευρύ κοινό παιχνίδια, όπως το
turlutο, karaοku και toulékοu (σε αυτό οι παίκτες πρέπει να δοκιμάσουν όσες στάσεις προλαβαίνουν μέσα σε δέκα λεπτά).

Το πρώτο ριάλιτι με το όνομα
TourNiké γυρίστηκε σε 4 επεισόδια με 4 ζευγάρια (έγιναν με κλήρωση στην αρχή του παιχνιδιού) την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011. Το τρίτο επεισόδιο είχε αναγγελθεί για τις 27 Μαου και το τέταρτο για τις 24 Ιουνίου, αλλά τελικά το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της 16 Σεπτεμβρίου. Ακολούθησε το δεύτερο, ενώ τα υπόλοιπα δεν είναι γνωστό πότε προβλήθηκαν.  Οι νικητές κερδίζουν πλούσια δώρα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 0:00 αρχίζει η προβολή της δεύτερης υπερπαραγωγής με τον τίτλο «
PornStory» που γυρίστηκε στην Ίμπιθα στις Βαλεαρίδες, σε πολυτελές θέρετρο, με συμμετοχή 7 ανδρών και 7 γυναικών. Παρουσιαστής, όπως πάντα, ο Phil Holliday. Αναμέουμε την προβολή και τις εντυπώσεις των αναγνωστών.

Η LIbido-tv προσφέρει ποιοτικά ερωτικά προγράμματα έναντι μικρής συνδρομής και συνεισφέρει με τον τρόπο της στην ικανοποίηση των συνδρομητών της.  Συνεργάζεται με ανεξάρτητους παραγωγούς ερωτικών ταινιών, όπως ο Max Casanova, και δίνει έμφαση στους Γάλλους ερασιτέχνες. Κοντολογίς, η Libido-tv κάνει δυναμική εμφάνιση στο χώρο του ερωτισμού, με πολύ καλές προοπτικές επέκτασής της και εκτός Γαλλίας.

Η Libido-tv είναι μια ευχάριστη έκπληξη στον κόσμο των ηδονιστών. Αισθητή η διαφορά των υπηρεσιών της από άλλες τηλεοπτικές και όχι μόνο επιχειρήσεις του χώρου.



No comments:

Post a Comment