Followers

Saturday, September 29, 2012

MΕΡΟΣ 3 - ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ, LE GLAMOUR: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ



«Πίσω του στον καναπέ γίνεται παράσταση με τέσσερις γυναίκες που φιλούν και χαϊδεύουν η μια την άλλη, ενώ τα αγόρια τους τις γαμούν δυνατά, αλλά δίπλα στον YSL είναι κάτι που μπορώ μόνο να περιγράψω σαν γαμήσι επαγγελματία πορνοστάρ. Ο τύπος, φανερά λάτρης του γυμναστήριου, τόσο σφικτός και μυώδης έχει πιάσει από τη μέση την κοπέλα, και τα δυο πόδια της διπλωμένα πάνω του, κρέμονται στον αέρα, την κρατάει σφιχτά και τη γαμάει δυνατά και γρήγορα. Θόρυβοι από τον ήχο του γαμησιού, καθώς τα αρχίδια του μπαινοβγαίνουν από την κωλοτρυπίδα της στο μουνί της γεμίζουν το δωμάτιο, ο τύπος γρυλλίζει και συνεχίζει να την γαμάει. Τα παντελόνια είναι ακόμη κατεβασμένα στο ύψος των αστράγαλων του, κάτι που μάθαμε αργότερα ότι είναι ο «γαλλικός τρόπος». Ήταν ένα αξιόλογο θέαμα, πάντοτε σκεπτόμουν ότι θα ήταν μια πορνοπαράσταση και χωρίς ευχαρίστηση, αλλά καθώς το τρελό γαμήσι έφθανε στην κορύφωσή του, τραβήχτηκε αμέσως γρήγορα και εκτόξευσε το σπέρμα του».

Ο
nordicus55 σχολιάζει:
Με αυτά που συμβαίνουν στο μεγαλύτερο κέντρο διασκέδασης ηδονιστών του
Cap d’’Agde, δεν απορώ γιατί οι αντίπαλοί του, γυμνιστές ή ανταγωνιστές, έβαλαν φωτιά και το κατάστρεψαν το 2007/8. Κάηκαν συγκεκριμένα κέντρα που συνήθως συγκεντρώνουν μεγάλους αριθμούς ηδονιστών. Κατηγορήθηκαν οι «φονταμελιστές» γυμνιστές για την πυρκαϊά, αλλά βάσει των στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ευθύνονται αυτοί αλλά κάποια αόρατη δύναμη!
Το 1996 προσπάθησε ο τότε δήμαρχος της
Agde να εφαρμόσει το νόμο, αλλά δέχθηκε απειλές από τα οργανωμένα συμφέροντα!
Το γαμήσι φέρνει λεφτά με το τσουβάλι σε μια ομάδα επιχειρηματιών που έχουν επιβάλει το δικό τους νόμο μέσα στο «Χωριό Γυμνιστών».

No comments:

Post a Comment