Followers

Saturday, September 29, 2012

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ



Οι παρακάτω οδηγίες θα βοηθήσουν τους Έλληνες ηδονιστές κατά την παραμονή τους στον «Κόλπο των Χοίρων» στο Cap dAgde.

Έχουμε πάντοτε μαζί μας μια ομπρέλα, μεγάλη πετσέτα και μικρότερες για κάθε άτομο. Καθόμαστε κοντά στο φράχτη για να έχουμε καλή θέα της παραλίας και της δράσης. Δεν απομακρυνόμαστε για οποιονδήποτε λόγο χωρίς να υπάρχει κάποιος να φυλάει τα πράγματά μας.

Η μεγάλη τσάντα περιέχει ό,τι χρειάζεται για την παραμονή μας στην παραλία (νερό, μικρογεύματα, υγρά μαντηλάκια, αντιηλιακό, τα κλειδιά του διαμερίσματος μαζί με τα προσωπικά μας αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα κ.ο.κ.).

Η άλλη πιο μικρή τσάντα περιέχει τα εξής αντικείμενα:
1) Δυο (2) καθαρές μικρές πετσέτες χεριών που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το στέγνωμα των ευαίσθητων σημείων. Ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετική, όχι την ίδια πετσέτα.

2) Αποστειρωμένα λευκά γάντια μιας χρήσης (πουλιούνται σε κουτί των 100 τεμαχίων). Θα χρησιμοποιηθούν τόσο από τον άνδρα όσο και από τη γυναίκα για την είσοδο στον κόλπο και στον πρωκτό με τη βοήθεια του χεριού, ή από τη γυναίκα για τη μάλαξη του προστάτη, κάτι που είναι εξαιρετικά διεγερτικό και επιταχύνει την εκσπερμάτιση του συντρόφου της. Με άλλο γάντι ο άνδρας θα εξερευνήσει τον κόλπο άλλης γυναίκας που μπορεί να προσκληθεί να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

3) Κρέμα λίπανσης υψηλών προδιαγραφών κατάλληλη για τα ευαίσθητα σημεία κατευθείαν από το φαρμακείο και όχι μέσω Διαδικτύου. Αυτή μπορεί να είναι βαζελίνη ή αλόη βέρα ή οποιοδήποτε άλλο εγκεκριμένο προϊόν. Πριν αρχίσουμε την παράσταση, αλείφουμε ο ένας τον άλλον με αργές κινήσεις, προσέχοντας να μην τον τραυματίσουμε άθελά μας. Τα νύχια μας είναι κομμένα και καθαρά.

4) Ικανό αριθμό προφυλακτικών γνωστής εταιρείας που τα δίνουμε και σε όσους δεν έχουν και θέλουν να παίξουν μαζί μας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό αποκλείεται από το παιχνίδι.

5) Ο άνδρας μπορεί να χρησιμοποιήσει το μεταλλικό δακτύλιο στη βάση του μορίου του για να έχει σταθερή στύση και να βοηθήσειι τη σύντροφό του στο παιχνίδι. Αυτή γνωρίζει πως θα διατηρήσει τη στύση όσο χρειάζεται.

6) Η γυναίκα έχει στην τσάντα για κάθε ενδεχόμενο, αν είναι κάτω των 52, ειδικά αόρατα σερβιετάκια που διαθέτει το φαρμακείο του κέντρου. Έτσι δεν χρειάζεται να φοράει το κάτω μέρος του μαγιό, μπορεί να μπαίνει στη θάλασσα και να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή της.

7) Ανακυκλώμενη ή χάρτινη σακούλα συγκέντρωσης των χρησιμοποιημένων ειδών. Την παίρνουμε μαζί και δεν την αφήνουμε στην παραλία, παρότι τα ξημερώματα περνάει ειδικό μηχάνημα που ανασκαλεύει την άμμο.

Είμαστε διακριτικοί στις επαφές μας με τους άλλους που παρακολουθούν το παιχνίδι μας. Όταν πλησιάσει ένα ζευγάρι για να δει καλύτερα και να διαπιστώσει αν θέλουμε να μας κάνει παρέα, η σύντροφός μας αποφασίζει, όχι ο άνδρας. Με ελαφριά κλίση του κεφαλιού της δίνει το σήμα. Χαιρετούμε και φιλάμε τη γυναίκα. Δεν ρωτάμε ονόματα, προέλευση και άλλα προσωπικά στοιχεία. Ένα απλό όνομα είναι αρκετό. Ο άνδρας αναλαμβάνει να μάς εξηγήσει πως βλέπει το παιχνίδι. Αγνοούμε τους θεατές. Προσφέρουμε προφυλακτικά και κρέμα λίπανσης αν δεν έχουν.

Δεν φωτογραφίζουμε ούτε βιντεοσκοπούμε το παιχνίδι μας εκτός εάν συμφωνούν όλοι. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν δείχνουμε πρόσωπα. Αν μας προταθεί και θέλουμε, μπορεί να πάμε στους αμμόλοφους για περισσότερη δράση. Εκεί ίσως συναντήσουμε και ερασιτέχνες γυναίκες ηθοποιούς που κάνουν ομαδικό έρωτα. Συνήθως κάνουν στοματικό έρωτα σε έναν άνδρα και στη συνέχεια έρχονται οι άλλοι με τη σειρά, όταν δοθεί το σήμα, να τελειώσουν στο πρόσωπό της.
Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως «
gangbang». Δεν αποκλείεται η γυναίκα να εξυπηρετεί τρεις άνδρες ταυτόχρονα.
Παρατηρούμε διακριτικά χωρίς να ενοχλούμε τους πρωταγωνιστές.

Μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ευχαριστούμε τους φίλους μας και δίνουμε ραντεβού το επόμενο απόγευμα στο ίδιο σημείο. Η ομπρέλα μας  έχει μπλε χρώμα που δηλώνει ηδονιστές.

Φεύγοντας από την παραλία, σφίγγουμε στην αγκαλιά μας το/τη σύντροφό μας σε ένδειξη αγάπης και εκτίμησης για το υπέροχο απόγευμα που μάς χάρισε. Σίγουρα η σχέση μας θα δυναμώσει.

Οι γυναίκες πάνω από τα 53 είναι πιο δεκτικές. Απαλλαγμένες από τις σκοτούρες των παιδιών, αν υπάρχουν, αισθάνονται την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό με το σύντροφό τους. Εκείνος θα την αγαπήσει περισσότερο και της αφήνει την πρωτοβουλία. Οι γυναίκες είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στο
Cap dAgde. Όλος ο κόσμος κινείται γύρω απ΄αυτές.  Διαβάστε με πόση αγάπη η Αγγλίδα ηδονίστρια μιλάει για το φίλο της και μοιράζεται τα πάντα μαζί του.

No comments:

Post a Comment