Followers

Saturday, December 15, 2012

ΠΡΟΣΕΧΩΣ




Αμέσως μετά τις γιορτές σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε σειρά προσωπικών μαρτυριών ανδρών και γυναικών που έχουν προσχωρήσει στη γυμνοκρατία-ηδονισμό ή έχουν αποδεχθεί αυτόν ως εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Με απλά και κατανοητά λόγια θα εξετάσουμε τις βασικές προϋποθέσεις που χαρακτηρίζουν τον τρόπο ζωής μας: καθαριότητα, εχεμύθεια και εθισμό, δίνοντας παραδείγματα. Είμαστε πρόθυμοι να δημοσιεύσουμε επίσης τα σχόλια και τις παρατηρήσεις φίλων αναγνωστών, αν και όπως έχετε διαπιστώσει, όλες μας οι προσωπικές μαρτυρίες περιέχουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, ειδικά η τελευταία σειρά «οι σεξουαλικές περιπέτειες του ερωτευμένου ζευγαριού στη «Mo
nsena» της Κροατίας.

H ενασχόλησή μας με τη γυμνοκρατία-γυμνισμό σε βάρος των «Αρχείων Γυμνισμού» κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 δημιούργησε ερωτήματα για τη ομαλή συνέχιση των δεύτερων. Κατηγορηματικά συνεχίζουμε τον εμπλουτισμό τους, ιδιαίτερα μετά την αναφορά τους στο τεύχος Δεκεμβρίου του έγκριτου βρετανικού περιοδικού γυμνιστών «H&E Naturist» και της προτροπής της νέας ιδιοκτήτριας και διευθύντριας σύνταξής του, Sam Hawcroft.

Παράλληλα, έστω και καθυστερημένα, συγκεντρώνουμε τα τεύχη που λείπουν από τη «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού», χωρίς να παραλείπουμε τον εμπλουτισμό της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» με αξιόλογα βιβλία και περιοδικά. Για το 2013 έχουμε εντάξει στον προγραμματισμό μας το εξαιρετικό τριμηνιαίο περιοδικό του Πανεπιστήμιου του Texas στο Αustin «
Journal of the History of Sexuality», καθώς και μεμονωμένα τεύχη του γνωστού περιοδικού σύγχρονης ιστορίας του Πανεπιστήμιου του Chicago «The Journal of Modern History» που, κατά διαστήματα, φιλοξενεί συνεργασίες διαπρεπών καθηγητών για το γυμνισμό και τις σεξουαλικές μειονότητες.

Στόχος μας είναι η καθιέρωση και των δυο βιβλιοθηκών στο χώρο τους, με δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης και όχι μόνο σε σπουδαστές, φοιτητές και μελετητές. Απτό πρόσφατο παράδειγμα  η κρούση που είχαμε από ομάδες φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Κρήτης για τις ομάδες πίεσης γυμνιστών στην κυβέρνηση.

Όλα αυτά χωρίς καμια επιχορήγηση από άλλο φορέα, κρατικό ή ιδιωτικό, τα έξοδα σχεδόν μετά βίας καλύπτονται από την πλευρά μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι καταβάλλουμε σημαντικά ποσά για τη λήψη των εντύπων.

Ευχαριστούμε τους φίλους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο που μας επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Από την ημέρα που αλλάξαμε προσανατολισμό η επισκεψιμότητα του ιστολόγιού μας έχει εκτιναχθεί στα  ύψη (πάνω από 40.000 μέσα σε δυο μόλις μήνες). Κάθε Δευτέρα δημοσιεύουμε τα στατιστικά στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας με ανάλυση από την υπηρεσία της Google.


K
αλές γιορτές σε όλους τους γυμνοκράτες-ηδονιστές, με gangbang και bukkake! Μην ξεχνάτε την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικού!
                                                            
Kassandra και nordicus55

No comments:

Post a Comment