Followers

Monday, December 17, 2012

H ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ KASSI ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΙ ΣΤΟΝ ΗΔΟΝΙΣΜΟ


Γυρνώντας το χρόνο δεκαπέντε χρόνια πριν στην αγαπημένη μας «Monsena», εκείνο το πρωινό του Ιουνίου, όταν συζητούσαμε χαμηλόφωνα με φίλους στο καφενείο της πισίνας.

Η Kassi χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον όρο «non-cοnformist» και αμέσως έγινε το θαύμα. Μάς πλησίασαν δυο ζευγάρια μέσης ηλικίας που έπιναν τον καφέ τους ακριβώς δίπλα μας και μάς είπαν ότι είναι ηδονιστές. «Χρησμοποιούμε τον όρο αυτόν για να πλησιάσουμε ομοϊδεάτες μας!» Συστηθήκαμε, ανταλλάξαμε κινητά και δώσαμε ραντεβού στο διαμέρισμά μας. Ήταν μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο για μας εναλλακτικό τρόπο σεξουαλικής διασκέδασης.

Η
Kassi με ηρέμησε με ένα καυτό φιλί. «Θα κάνουμε έρωτα όλοι μαζί στο ίδιο δωμάτιο, αλλά δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε σύντροφους». «Είμαστε πρωτάρηδες,αλλά αυτοί δεν το ξέρουν». «Είναι εκλεπτυσμένοι, τηςε ίδια ηλικίας με ‘μας και γυμνιστές».
«Αγάπη μου, αν μού ζητήσει η γυναίκα του να την πηδήξω, τι να κάνω;» «Αστειεύεσαι, θα την πηδήξεις, να μην φανούμε αρχάριοι!» «Θέλω να βρίσκεσαι δίπλα μου, να μού κρατάς το χέρι». «Το καυλί σου θέλει η κυρία, όχι το χέρι
». «Θα ξαπλώσω στην πλάτη σου για υποστήριξη!»
Όλα κύλησαν ομαλά, πηδηχτήκαμε, γλειφτήκαμε και δοκιμάσαμε ο ένας τον άλλον. Ξεκινήσαμε μόνοι μας και καταλήξαμε σε σύμπλεγμα τριών ζευγαριών. Ευτυχώς βρήκαμε τις τρύπες χωρίς δυσκολία. Τα ζευγάρια για την ιστορία ήταν ο Φράνιο με τη Σάντρα και ο Γκάμπορ με την Πίροσκα. Ευχαριστηθήκαμε τόσο πολύ που δώσαμε ραντεβού στο ίδιο μέρος για τον επόμενο χρόνο.  

Από τότε η
Kassi έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις με τα ζευγάρια.  Όποτε έχουμε ανάγκη να πηδηχτούμε ομαδικά, αναλαμβάνει την εύρεση κατάλληλων ατόμων. Παίρνει δέκα με τόνο στη γυμνοκρατία-ηδονισμό.

Χθες που μιλούσαμε στο τηλέφωνο της θύμισα το περιστατικό. «Πού να δεις τι γίνεται εδώ στο πολυτελέστατο κέντρο ηδονιστών κάθε φορά που πηγαίνω. Γνωστή μου πηδήχτηκε με δέκα άνδρες!» «Πες της να μας στείλει τις εντυπώσεις της από το ομαδικό πήδημα» «Οι αναγνώστες λατρεύουν το άγριο σεξ!»

Βλέπω να παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και να πηγαίνω στον ηδονιστικό παράδεισο!

No comments:

Post a Comment