Followers

Sunday, December 16, 2012

H KASSI ME TO MIKI MEΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ MONSENA


Η αγάπη μας για το μεταμεσονύχτιο σεξ σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο μάς οδήγησε στη διοργάνωση φιλικού gangbang στα βράχια της «Μonsena», με το φως πυρσών. Βρήκαμε ένα ξέφωτο, εκεί όπου η Σλάβιτσα συναντούσε τις φίλες της.

Το φυσικό βαθούλωμα, αρκετά ευρύχωρο για την παρέα μας και σχετικά απομακρυσμένο από την πισίνα, ήταν το ιδεώδες σημείο για το παιχνίδι μας.  Δώσαμε ραντεβού με τα άλλα ζευγάρια και τις μικρές που πετούσαν τη σκούφια τους στις 2 το πρωί της Παρασκευής. Ο καλύτερος συνδυασμός, ομαδικό πήδημα, bukkake και νυχτερινό μπάνιο με λίγη σλιβοβίτσα για το καλό.

«
Gangbangers, πάρτε πετσέτες, προμήθειες, προφυλακτκά, κρέμες, ώρα για φυσικό πήδημα!». Η σκέψη και μόνο ότι  θα τη βρίσκαμε δίπλα στη θάλασσα μάς ξετρέλαινε. «Πιστεύω να μη φορέσετε ψηλοτάκουνες γόβες και αλυσίδες». «Σας θέλω εντελώς γυμνούς και ξυρισμένους, καυλώνω να χαϊδεύω λεία μουνιά!» Το ξύρισμα είναι ιεροτελεστία για μένα και την Kassi. Ο ένας φροντίζει τον άλλον και απολαμβάνει την περιποίηση.

Μικροί πυρσοί πωλούνται συνήθως στα καταστήματα, Βρήκαμε ευτυχώς στη μικρή αγορά του κέντρου. Επειδή η νύχτα ήταν σκοτεινή - δεν είχε φεγγάρι - φροντίσαμε να χαρτογραφήσουμε την περιοχή μην τυχόν πέσουμε σε άλλα ζευγάρια και πηδήξουμε λάθος ανθρώπους!

Κατά τις 1 το πρωί ξεκινήσαμε τελείως γυμνοί, ενώ ακούσαμε σχόλια από γειτονικό διαμέρισμα. «Μίκι, που πάτε τέτοια ώρα με τους πυρσούς;» « Έχουμε συνάντηση παγανιστών για κοινή διασκέδαση». «Αν θέλετε, ελάτε και εσείς». Το έπιασαν το νόημα. Φωνάζει τον άνδρα της η Φρανσίσκα και έρχονται. «Δηλαδή θα πηδηχτούμε ομαδικά!»  «Η σωστή λέξη είναι ξέσκισμα!» «Είσαι ξυρισμένη;» «Ναι», απαντά εκείνη. «Με ξύρισε ο άνδρας μου. Αυτός γλειφόταν με την παρουσία της Πέτρα και της Ιρένε.

«Kassi, προβλέπω άγριες σκηνές στην παραλία και προσέλευση και άλλων ηδονιστών». «Άριστη η ιδέα σου». Νυχτερινό πήδημα σε κέντρο παραθερισμού γυμνιστών ούτε στα όνειρά μου δεν το είχα υπολογίσει. «Εσύ θα είσαι δίπλα μου, όπως πάντα». «Θα παίξουμε και «μουνότρυπα, ρωτάει η Ιρένε. «Δεν χρειάζεται να παίξουμε». «Οι σπηλιές σας διακρίνονται στο φως των πυρσών». «Θα σχηματίσουμε ανθρώπινα σάντουιτς και θα τρίψουμε τα σώματά μας».

Εντοπίσαμε το βαθούλωμα. Ευτυχώς ήταν άδειο. Ζευγάρια ηδονιστών πηδιόντουσαν πιο μακριά. Αναστεναγμοί, βογγητά. Χαιρετήσαμε διακριτικά, ενώ μια κυρία μού έδωσε το χέρι της. «Και εσύ εδώ» τη ρωτάω. «Έπεισα το δικό νου να πηδηχτούμε βράδυ, αφού το πρωί δεν του σηκωνόταν!» «Μίρκα και Μπράνκο, ελάτε μαζί μας». « Έχουμε σλιβοβίτσα και όρεξη για ομαδικό  gangbang. Σηκώθηκαν και μας ακολούθησαν στο βαθούλωμα. Στο αμυδρό φως των πυρσών μόλις διακρίνονταν τα μαυρισμένα σώματα, τα αποτριχωμένα μουνιά και τα καθαρά καυλιά, όλα έτοιμα για δράση.

Η Πέτρα γέμισε τα ποτήρια με σλιβοβίτσα. «Πιείτε να πάρετε δυνάμεις». «Εγώ, δεν ξέρω για τις άλλες, θέλω να πάρω όλα τα καυλιά τουλάχιστο μια φορά!»

Η ζέστη ήταν υποφερτή. Πήρα την
Kassi από το χέρι και βουτήξαμε στη θάλασσα Το πρόσωπό της έλαμπε. «Είμαι ευτυχισμένη που ήρθαμε εδώ». Κόλλησε το σώμα της πάνω στο δικό μου και άρχισε το τρίψιμο με το δικό της μοναδικό τρόπο. «Μίκι, μη  βιάζεσαι»,  φωνάζει ο Φράνιο. «Όχι, της κάνω μασάζ στην πλάτη!»

Ανεβαίνω στην εξέδρα και βλέπω το ορθάνοιχτο μουνί της Πέτρα. «Πέτρα, τι κάνεις εκεί;» «Το αερίζω να είναι έτοιμο να δεχθεί τα καυλιά σας». «Κολασμένη μικρή, θα μάς ξεζουμίσεις σήμερα το βράδυ».

Στο βαθούλωμα συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το ομαδικό πήδημα. Τοποθετούνται τα φουσκωτά στρώματα, απομακρύνονται οι μικρές πέτρες. «Προσέξτε, μην πιάσουμε φωτιά, κρατάτε τους πυρσούς πιο ψηλά». «Φράνιο, τι κάνεις εκεί;» «Ελέγχω τη σπηλιά της Ιρένε!» Η
Kassi μου βάζει καυλοδαχτυλίδι. «Σε ετοιμάζω για το πάρτι της ακολασίας!» «Βλέπετε όλοι τις τρύπες των κοριτσιών;» «Δεν θέλω παράπονα από εκείνες ότι βρίσκουν καυλιά στις μασχάλες ή στις παλάμες τους!»


No comments:

Post a Comment