Followers

Tuesday, December 25, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (2)

Οδηγίες για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο για την εκδήλωση της 12 Ιανουαρίου 2013 (κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, δυο διαφορετικών πιτών, μια για τους γυμνοκράτες (=γυμνιστές) και μια για τους ηδονιστές).

Χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρικό μέχρι τον τελικό σταθμό της Κηφισιάς. Ακολουθείτε την οδό Αδριανού μέχρι την Πλατεία Πλατάνου (λεωφόρος Κηφισίας) και επιβιβάζεσθε σε ένα από τοπικά λεωφορεία με αριθ. 507, 508 και 509.

Η στάση αποβίβασης είναι η «Αγία Παρασκευή», πρώτη στάση μετά το Νάρκισσο (διασταύρωση Θησέως με τη Λεωφόρο Διονύσου).

Ανεβαίνετε την οδό Φοίβου, πρώτη αριστερά είναι η οδός Παλλάδος και τρίτη επίσης αριστερά η οδός Φιλομήλας. Στον αριθμό 6 βρίσκεται η «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» στον πρώτο όροφο (τρίτη μικρή πόρτα - υπάρχει πινακίδα με το όνομά μου) .

Παρακαλούνται όλοι οι επισκέπτες να βρίσκονται πριν τις 12 το μεσημέρι, ώστε να αρχίσουμε αμέσως. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε. Η προβολή της ταινίας θα εξαρτηθεί από την πορεία των υπόλοιπων θεμάτων.

Στις 12 ακριβώς θα βρίσκεται συνεργάτης-φωτογράφος που θα καλύψει την εκδήλωση για τα «Αρχεία Γυμνισμού». Μεταξύ άλλων, θα βγάλει μια γενική φωτογραφία - όχι για δημοσίευση στο Διαδίκτυο -  και τρεις άλλες με τις δυο βασιλόπιτες και όσους επιθυμούν να εμφανισθούν με τον angmimik και τις κυρίες στο παρόν ιστολόγιο, χωρίς  να αναφέρονται ονόματα. Η ομαδική ψηφιακή φωτογραφία θα σταλεί στους ενδιαφερόμενους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013.

Παρακαλείσθε να είστε απλά ντυμένοι, χωρίς γραβάτα οι κύριοι και ψηλοτάκουνες γόβες οι κυρίες!

No comments:

Post a Comment