Followers

Thursday, December 20, 2012

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ SWINGER CLUB ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Είμαστε ένα ζευγάρι από βόρεια Ελλάδα, 38 και 36 ετών αντίστοιχα. Εδώ και 15 χρόνια κάνουμε γυμνισμό, ενώ τα τελευταία  χρόνια έχουμε προσχωρήσει  και στο χώρο της ανταλλαγής συντρόφων (swinging).

Έχουμε επισκεφθεί πολλά 
swinger clubs  σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, όπως το  «Fun4Two» στο Άμστερνταμ, το  «Frivoli» και το «Traumland» στη  Βιέννη, το «Tempel Oase» και το «Zügellos» στο Βερολίνο, το «Paradiso» στην  Πράγα  και το «Fun and Joy»  στη Φρανκφούρτη.


Ένα καλοκαίρι πήγαμε στο
Cap dAgde στη νότια Γαλλία και μείναμε στα γνωστά ξενοδοχεία ανταλλαγής συντρόφων (swinger hotels«Jardin dEden» και  «Jardin de Babylon».   Κατά την παραμονή μας επισκεφθήκαμε τα τρία πιο γνωστά  swinger clubs,  «Le Glamour», «Le Tantra» και «Le Juls», ενώ σε επόμενη ταξίδι μας προγραμματίζουμε να επισκεφθούμε και άλλα εντός και εκτός του Cap dAgde, όπως το «LExtasia».

Αυτό που διαπιστώσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι αυξάνειι συνεχώς ο αριθμός ζευγαριών από την Ελλάδα που ανακαλύπτουν τον εναλλακτικό τρόπο ερωτικής διασκέδασης (swinging) και γίνονται φανατικοί οπαδοί του.


Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2012 δεν λειτουργούν τέτοιου είδους λέσχες, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της ανταλλαγής συντρόφων αναγκάζονται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Όσοι μπορούν βέβαια γιατί ένα ταξίδι έχει υψηλό κόστος. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να κάνουν κάποια γνωριμία μέσω ενός γνωστού  ελληνικού ιστότοπου, όμως σε αυτή την περίπτωση είναι
«ραντεβού στα τυφλά» χωρίς την πολυτέλεια της επιλογής που προσφέρει μια λέσχη με 200 ζευγάρια. Ορισμένοι διοργανώνουν κλειστές συγκεντρώσεις σε ιδιωτικούς χώρους, όμως αυτές είναι απρόσιτες για τον απλό κόσμο, ενώ μετά από κάποιο διάστημα επέρχεται ο κορεσμός με την παρουσία των ίδιων ατόμων σχεδόν πάντα. Για όλους τους υπόλοιπους η ανταλλαγή συντρόφων είναι όνειρο θερινής νυκτός.


Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου στην Ελλάδα.  Ένας χώρος που θα λειτουργεί νόμιμα και  τυπικά με όλες τις ανέσεις που πρέπει να έχε, δηλαδή καλό φαγητό, καθαρά ποτά, όμορφη διακόσμηση σχετική με τον χώρο, πολλά θεματικά δωμάτια, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ κ.ο.κ.


Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει προχωρήσει στη κίνηση αυτή και δεν το κρύβoυμε ότι το σκεφτόμαστε σοβαρά.

thessalonikicouple


No comments:

Post a Comment