Followers

Saturday, December 15, 2012

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 223: ΜΕΡΟΣ Γ΄




Η Kassi έκλεισε τα μάτια της, σίγουρη για το σύντροφό της. Γύρισα πίσω στην παρέα που πηδιόντουσαν στα στρώματα, αν και η μυρωδιά της σλιβοβίτσα ήταν φανερή. Ο Γκάμπόρ με το Φράνιο έψαχναν τις τρύπες των γυναικών, ενώ αυτές αντάλλασαν καυτά φιλιά. Ξάπλωσα δίπλα στην Πίροσκα και έτριψα τα κωλομάγουλά της.
«Μίκι, χαίρομαι που ήρθες σε μένα». «Τρελαίνομαι με τα καλοσχηματισμένα κωλομάγουλα σου». «Φοράς και τις κόκκινες γόβες». Σκέτη κόλαση. Γέλασε. «Χαίρομαι που εκτιμάς τα σωματικά προσόντα μου»«Επειδή το μουνί μου είναι κατειλημμένο - την έγλειφε η Σάντρα - «πάρε με από πίσω». Έβαλα το προφυλακτικό και γλίστρησα στη σπηλιά της Πίροσκα για εξερεύνηση. Η Πίροσκα ήταν από τις γυναίκες που απολάμβανε την πρωκτική επαγή σε τέτοιο βαθμό, ώστε να την επιζητεί μόνη της. Έφθασε σε οργασμό και έχυσε στο πρόσωπο της Σάντρα.


Η Πέτρα με την Ιρένε όρθιες αυνανίζονταν. Είχαν πάρει την ξύλινη κουτάλα των ζυμαρικών και την έβαζαν στα μουνιά τους. Οι άνδρες είχαν σχεδόν αποκοιμηθεί.
«Πέτρα, γέμισε τη χύτρα με νερό, βάλε καφέ και σέρβιρε μας, όταν είναι έτοιμος». Σέρβιρε τον καφέ στα φλιτζάνια. Η Πίροσκα έπιασε το κσυλί μου και το στράγγιξε, έτσι ώστε σταγόνες από το σπέρμα μου να πέσει στο καθένα. Εκείνη τη στιγμή ξύπνησε η Kassi και ζήτησε να πιει καφέ. Της σέρβιρα και της έβαλα λίγες σταγόνες μέσα. Είχε έρθει η ώρα της. Της άρεσε το μεταμεσονύχτιο σεξ και τα έδινε όλα. «Μίκι θέλω να παρθούμε μόνοι μας». Άφησα τις άλλες να ρουφήξουν τον καφέ τους και αποσυρθήκαμε στον καναπέ. Κάναμε έρωτα, δεν θυμάμαι πόση ώρα, αλλά ευχαριστηθήκαμε όσο ποτέ. Με την Κassi το ερωτικό παιχνίδι ήταν πάντοτε διαφορετικό. Μια φορά με ξύπνησε στις 2 το πρωί και πήγαμε στη θάλασσα. Παίζαμε σε παραλίες γυμνιστών, όπου τέλος πάντων μπορούσαμε, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Όταν ακολουθήσαμε τη  γυμνοκρατία-ηδονισμό, συνεχίσαμε το παιχνίδι, αυτή τη φορά, με άλλα ζευγάρια, όχι μεμονωμένους.


Κατά τις 4 επιστρέψαμε στο διαμέρισμά μας και πέσαμε για ύπνο. Ήταν το τέλος μιας πολύ ευχάριστης βραδιάς, με απρόοπτα. Την επόμενη μέρα μάς περίμενε το ομαδικό gangbang στην παραλία. Φεύγοντας τα κορίτσια, πέρασαν από το 117, μάς ευχαρίστησαν αι δώσαμε ραντεβού στις 11 στην προβλήτα της
« Monsena». ««Ντυθείτε καλά μην κρυώσετε». Αυτές έσκυψαν και μάς έδειξαν τις σπηλιές τους. Αστειευόμενος τους είπα ότι θα χαρτογραφήσω τις σπηλιές τους αύριο στο Lim Fjord. Η Kassi με παρακάλεσε να τις γλείψω, πράγμα που έκανα. Έφυγαν ευχαριστημένες!

No comments:

Post a Comment