Followers

Monday, December 24, 2012

H BIΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ



Το 2013 είναι η χρονιά εμπλουτισμού και επέκτασης της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού». Στόχος μας είναι η εισαγωγή περίπου 50 αγγλόφωνων τίτλων από διαδικτυακούς πωλητές μεταχειρισμένων εντύπων – τα περισσότερα είναι αποχαρακτηρισμένα βιβλία δημόσιων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων σε καλή κατάσταση. με το περικάλυμμά τους.

Όπως η «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» έτσι και η «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» καθιερώνεται σταδιακά στη συνείδηση των φίλων αναγνωστών ως μοναδική πηγή μελέτης και αναζήτησης θεμάτων που σχετίζονται με τη λογοκρισία, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και φυσικά τον ηδονισμό και την ανταλλαγή συντρόφων σε όλες τους τις μορφές. Από την αγγλόφωνη βιβλιογραφία έχουν ήδη επιλεγεί χαρακτηριστικοί τίτλοι των δεκαετιών 60, 70, 80 και 90.

Παράλληλα, συγκεντρώνουμε ασπρόμαυρες φωτογραφίες 20
x25cm ερωτικού περιεχόμενου που δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά τη δεκαετία του 60, με επώνυμα μοντέλα, αρκετά τολμηρές για την εποχή τους, ενώ σκεπτόμαστε να φέρουμε και δείγματα ερωτικών ταινιών της περιόδου 1967-1972.

Ενδιαφερόμαστε επίσης για αποκόμματα ελληνικού Τύπου για την ανταλλαγή συντρόφων. παρακαλούνται όσοι διαθέτουν τέτοια στην αρχική μορφή ή σε φωτοαντίγραφα, να επικοινωνήσουν μαζί μας.




No comments:

Post a Comment