Followers

Wednesday, December 26, 2012

ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΥΓΓΡΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80: ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ




Δύο νεαρά άτομα συναντιούνται τυχαίως στη κεντρική παραλία της πόλης Siofok στη Λίμνη Μπάλατον στα τέλη της δεκαετίας του '80 και μοιράζονται το πάθος τους για την αναβίωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το αχαλίνωτο σεξ σε οποιοδήποτε σημείο. Είναι τέτοια η αγάπη τους στο ρωμαϊκό πολιτισμό που έχουν υιοθετήσει κλασικά ρωμαϊκά ονόματα: Flavia, εκείνη, Pannonicus, εκείνος.

H
Flavia είναι μεσαίου αναστήματος, με μαύρα κοντά μαλλιά, μικρά βυζιά και τριχωτό μουνί. Ο Pannonicus, λίγο ψηλότερος, με φαρδείς ώμους, ελαφρώς τριχωτός, με γοητευτικό και προικισμένο καυλί. Η συνεχής ενασχόλησή του με τη ρωμαϊκή κυριαρχία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη τον 2ο και 3ο μ.Χ, αιώνα τον έχει κάνει να αναπολεί τις ένδοξη εκείνη εποχή σε αντιδιαστολή με την καταπίεση του σημερινοιύ καθεστώτος. Έχει κατασκευάσει δικό του ρωμαϊκό χιτώνα στο μικρό χωριό που ζει στα νότια της Λίμνης Μπάλατον.  Το πάθος του είναι η συλλογή βιβλίων για την αυτοκρατορική Ρώμη των πρώτων μεταχριστιανικών χρόνων. Δεκάδες τίτλοι βρίσκονται διασκορπισμένοι στο μικρό δωμάτιο-γραφείο του. Στη μέση βρίσκεται ένα ξύλινο τραπέζι σκεπασμένο με αντίγραφο της ρωμαϊκής Παννονίας (σημερινής δυτικής Ουγγαρίας). Η Flavia φοράει χιτώνα, είναι γυμνή από μέσα και πηδιέται πάνω στο τραπέζι με την ψευδαίσθηση ότι την παίρνει Ρωμαίος λεγεωνάριος!
Πού τέτοια τύχη!

Διοργανώνουν ημερήσιες εκδρομές στους λόφους της Μπάλατον και συναντιούνται με άλλα ζευγάρια σε κλειστούς χώρους για ανταλλαγή συντρόφων. Η
Flavia κατεβάινει τακτικά από τη Βουδαπέστη να συναντήσει τον Pannonicus, που γεννήθηκε λίγο πριν την ουγγρική εξέγερση του 1956.

Μια ιστορία που θα συγκινήσει, πιστεύουμε, τους φίλους αναγνώστες μας. Όπως πάντα υπάρχει άφθονο, περιγραφικό σεξ, που είναι και η πεμπτουσία του ηδονισμού.

No comments:

Post a Comment