Followers

Sunday, December 16, 2012

TO EΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ


Η γυμνοκρατία-ηδονισμός, ως κίνημα αρχών, με απαρχή στη Γαλλική Επανάσταση του 1789, περιλαμβάνει την ανταλλαγή συντρόφων και την επιδειξιομανία ως κύρια χαρακτηριστικά της. Καμια σχέση δεν έχει με το σεξοτουρισμό, την πορνεία και άλλες διαδεδομένες μορφές σεξουαλικής διασκέδασης. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ζευγάρια, με ή χωρίς συμμετοχή μεμονωμένων ατόμων και των δυο φύλων, όταν διοργανώνονται oμαδικά gangbang και bukkake, που έτσι ή αλλιώς απαιτούν συμμετοχή μεγάλου αριθμού ανδρών.

Βέβαια, όπως αντιλαμβάνονται οι φίλοι αναγνώστες, δεν είναι καθόλου εύκολη η απόφαση για την ανταλλαγή συντρόφων στην περίπτωσή μας, ενός 
ευτυχισμένου ζευγαριού με άριστη σεξουαλική επικοινωνία επί σειρά ετών. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, ώριμοι πλέον, χωρίς υποχρεώσεις, θέλαμε να δοκιμάσουμε το κάτι άλλο. Συζητήσαμε εκτενώς μεταξύ μας, συμφωνήσαμε και πορευθήκαμε μαζί στον εναλλακτικό  τρόπο ζωής για τον οποίο ποτέ δεν μετανιώσαμε. Αυτό φαίνεται καθαρά από τις σεξουαλικές περιπέτειές μας στην Κροατία.

Έτσι, λοπόν, από τις αρχές Ιανουαρίου 2013 θα ασχοληθούμε διεξοδικά με την ανταλλαγή συντρόφων δίνοντας απλές και χρήσιμες συμβουλές στα ζευγάρια που επιθυμούν αλλά δεν τολμούν ακόμη να υιοθετήσουν τη γυμνοκρατία-ηδονισμό ως εναλλακτικό τρόπο ζωής. Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα του 2012 σαφώς δεν ευνοούν την ανταλλαγή συντρόφων σε ευρεία κλίμακα και οι οπαδοί του νέου τρόπου σεξουαλικής διασκέδασης αντιμετωπίζονται με καχυποψία από την κοινή γνώμη, που βλέπει στα πρόσωπά τους την υπονόμευση καθιερωμένων κοινωνικών θεσμών. Πριν τριάντα χρόνια έτσι αντιμετώπιζαν τους γυμνιστές και τις άλλες σεξουαλικές μειονότητες. Η αποδοχή της γυμνοκρατίας-ηδονισμού θα γίνει αργά και σταδιακά, με σωστή και υπεύθυνη πληροφόρηση από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
 


No comments:

Post a Comment