Followers

Saturday, December 15, 2012

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΣΤ΄


Γυμνά κοριτσια με λευκές γόβες αγκαλιά με το στύλο στο πιο γνωστό καφεμπάρ του Cap d'Agde!  Όλα τα κέντρα διασκέδασης  είναι κατάλληλα για πήδημα!
       
Δείγμα κοσμήματος που έλαβε η Τίμεα από το Ζαν-Πιερ για τα 26 γενέθλιά της στο Cap d'Agde.


ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to lust

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us”
                                           Patti Smith





Ανεβαίνουν στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, ολόκληρη κουστωδία. «Θα βάλω τις καουμπόικες μπότες μου και το καπέλο», λέει ο Γιάνος. «Τι είμαστε, πορνοστάρ;» απαντά ο Μίχαι. «Χωρίς τις μπότες μου αισθάνομαι γυμνός!»

Τα κορίτσια αποσύρονται στην κουζίνα να ετοιμάσουν τα πιάτα με τους μεζέδες, οι άνδρες συσκέπτονται. Ο Ζαν-Πιερ, ο μεγαλύτερος ηλικιακά, ρίχνει την ιδέα. «Εμείς, οι Γάλλοι, όταν έχουμε σημαντική επέτειο, όπως τα γενέθλια, καλούμε φίλους μας για ομαδική εκσπερμάτιση στο πρόσωπο της εορτάζουσας».« Ένγκι, σού αρέσει η ιδέα;» «Καλά, με τις άλλες που θα ζηλέψουν τι θα γίνει;». «Θα τις βάλουμε να γλείψουν την Τίμεα!»  «Κρατήστε το μυστικό. Δεν το ξέρει η Φλοράνς».

Κάνουν χώρο, απομακρύνουν τα έπιπλα και στρώνουν το τραπέζι στη βεράντα. Έχει αρχίσει να σκοτεινιάζει, ανάβουν τα κεριά και περιμένουν τις κυρίες.

Έχουν βάλει μαύρoυς λαιμοδέτες. Οι γυναίκες εμφανίζονται γυμνές, με τις ψηλοτάκουνες γόβες και τα κοσμήματά τους. Η Τίμεα αστράφτει. Αλυσιδίτσα στη μέση, στους αστράγαλους, σεξοπεριδέραιο που κρέμεται μέχρι τις ρώγες της. Δεν ξέρει  τι την περιμένει. Ένας-ένας περνάει,  τη φιλάει σε όποιο σημείο θέλει και της δίνει το δώρο του: στρινγκ, αναμνηστικά με σεξουαλικό περιεχόμενο, σεξοκοσμήματα. Τελευταίος περνάει ο Ένγκι και δίνει στη γυναίκα του το δώρο του: ένα μοντέρνο κλειτοριδικό δακτύλιο. «Θα το βάλεις  στη Βουδαπέστη, αγάπη μου». Εκείνη συγκινείται και δακρύζει. Τη χειροκροτούν. Η Μαρί-Κλερ της έχει πιάσει τα μαλλιά κότσο. Οι άνδρες παρατάσσονται και οι γυναίκες υποκλίνονται. Η Τίμεα ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και τις ευχές τους. «Θα θυμάμαι για πάντα αυτή την επέτειο».

Σβήνει το μοναδικό κεράκι της τούρτας  μέσα σε επευφημίες. «Μη φύγεις, σε αγαπάμε, σε θέλουμε». Αντί για
  to «Happy Βirthday», τραγουδούν το «Fuck me babe, fuck me right now!» Το μυαλό τους στο γαμήσι. «Θα μάς πηδήξετε με τις ψηλοτάκουνες γόβες». Στη μέση του δωματίου η Φλοράνς είχε εγκαταστήσει - άγνωστο πώς τον προμηθεύτηκε,  έναν στύλο χορού και τα κορίτσια με τη σειρά τους χορεύουν προκλητικά. «Μα τι, θα βλέπουμε, δεν θα κάνουμε τίποτα;» ρωτάει ο Μίχαι. «Μη βιάζεσαι», απαντάει η Υβέτ. «Ακολουθούμε το πρωτόκολλο». «Τι πρωτόκολλο είναι αυτό;»

Η Μαρί-Κλέρ δίνει το σύνθημα και αρχίζει το ομαδικό πήδημα. Το πρόσωπο της ημέρας,  η αξεπέραστη Τίμεα, πηδιέται με τον Ένγκι πάνω στο στύλο. Κρέμεται ανάποδα στο στύλο και το παίρνει στο στόμα της το καυλί του άνδρα της. Μετά σηκώνεται, ανεβαίνει πάνω και ανοίγει τα πόδια της. Αυτός περιμένει να κατέβει μέχρι τη μέση και τη φιλάει στο μουνί της.
Οι άλλοι παρακολουθούν εκστασιασμενοι την ξανθιά θεά στον προκλητικό χορό της.

Η Βιορίκα με τη Ραντίκα είναι απόλυτα ικανοποιημένες. «Γενέθλια με ξέσκισμα, τι άλλο θέλουμε». Μερικοί άνδρες έχουν καυλώσει με τις γόβες τους, τις βγάζουν και γλείφουν τα δάχτυλα των κοριτσιών. Ανάβουν τα κεριά. Ο Ζαν-Πιερ πιάνει τη Μαρί-Κλερ, πηγαίνουν στην κουζίνα και πηδιούνται στον πάγκο. «Γι' αυτό σε αγαπώ μετά 25 χρόνια γάμου, μού είσαι το ίδιο ποθητή όπως τότε που πρωτοήρθαμε στο Cap d'Agde». Εκείνη γελάει και του απαντάει, «δεν σε αλλάζω με τίποτε». «Τώρα, όμως, θέλω να γαμηθώ μπροστά σε όλους».

Επιστρέφουν στο δωμάτιο. Ανεβαίνει στα στύλο παρά την ηλικία της. Το ραδιόφωνο παίζει το τραγούδι της
Patti Smith «Because the night belongs to lovers». Η Μαρί-Κλερ λικνίζεται, χαϊδεύεται  βάζει δάχτυλο στο μουνί της και προκαλεί τους άνδρες να τον παίξουν για πάρτη της. Ένας πραγματικά ερεθιστικός χορός. Οι άνδρες αυνανίζονται, καθώς η Μαρί-Κλέρ ανεβοκατεβαίνει στο στύλο. Τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες χορεύτριες .

To καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Ζαν-Πιερ ανακοινώνει στα κορίτσια την ιδέα του. Γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους. Η Τίμεα δεν πιστεύει ότι θα δεχθεί το σπέρμα 15 ανδρών στο πρόσωπό της. Είναι πρόκληση, μια αξέχαστη εμπειρία για όλη τη ζωή της.  Η Φλοράνς στέκεται  πίοω από την Τίμεα, της κρατάει το κεφάλι σταθερό. Η Τίμεα κλείνει τα μάτια της και περιμένει. Οι άνδρες συγκεντρώνονται, μπαίνουν στη σειρά. Οι κοπέλες τους ετοιμάζουν. Ένας-ένας περνάει και τελειώνει στην Τίμεα. Το πρόσωπό της γεμίζει χύσια, γίνεται κάτασπρο.  Η καλύτερη ζωγραφική! Αυτή χαμογελάει, βγαίνει στη βεράντα και  στέλνει φιλιά στους περαστικούς με τα χύσια στο πρόσωπό της! Δεκάδες ηδονιστές ανταποδίδουν. Είναι γνήσιο τέκνο του Cap d'Agde!  Όποια γυναίκα εμφανίζεται με χύσια στο πρόσωπο γίνεται αντικείμενο λατρείας!

Μετά έχουν σειρά οι γυναίκες που τη γλείφουν και τη σκουπίζουν με τις γλώσσες τους. «Φανταστικό θέαμα», αναφωνεί η Μάρικα. «Θέλω κι εγώ!» «Μα δεν έχεις γενέθλια», απαντούν οι άλλοι. «Στο δεύτερο γύρο θα χύσουμε σε όλες σας, για να μην παραπονιέστε».

Συγκεντρώνονται στο τραπέζι της βεράντας, η Τίμεα μοιράζει την τούρτα και σερβίρει τους μεζέδες. Σηκώνουν τα ποτήρια τους και εύχονται στην ξανθιά θεά «χρόνια πολλά και καλά πηδήματα». «Να 'σαι γερή, δυνατή να πηδιέσαι!» «Ένγκι, είναι σπουδαία γυναίκα». Η Τίμεα απαντάει «κι εκείνος είναι ο μοναδικός άνδρας της ζωής μου». Η Φλοράνς βγάζει τη ταυτότητα με το όνομά της και την περνάει στο αριστερό χέρι της. Η Τίμεα τρελαίνεται από τη χαρά της. «Έγινα πια επώνυμη ηδονίστρια!»

Το πάρτι τελειώνει τα μεσάνυχτα. Πηδιούνται, κάθε μια ώρα. Μισομεθυσμένοι και ευτυχισμένοι παραμιλούν, «Πήρα αυτήν με τις κόκκινες, τις μαύρες, τις άσπρες γόβες, μια-δυο φορές». Οι γυναίκες ζουν το παραμύθι τους. Ήταν ομολογουμένως τα ωραιότερα γενέθλια. «Μάς έχασαν σήμερα στους αμμόλοφους, αλλά περάσαμε υπέροχα!»

«Συγκεντρωθείτε για την αναμνηστική φωτογραφία, τη φωτογραφία των ξεσκισμένων ηδονιστών στο  Cap dAgde». Βγαίνουν στη βεράντα, όπου ακούν τις επευφημίες των περαστικών. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα. «Αύριο θα μάς γράφει η τοπική εφημερίδα». Αγκαλιασμένοι χαμογελούν στο Ζαν-Πιερ που έχει μια ψηφιακή κάμερα υψηλών προδιαγραφών. Οι μοναδικές φωτογραφίες που έχουν είναι αυτή και εκείνες από το «Le Glamour».

H Tίμεα εμφανίζεται γυμνή στο μπαλκόνι και χαιρετάει τα πλήθη. Αυτοί της στέλνουν φιλιά. Η Φλοράνς, σωστός κέρβερος, προσέχει τα πλήθη που παραληρούν. Επιστρέφουν από τη νυχτερινή διασκέδαση. Μεθυσμένοι άνδρες και μισόγυμνες γυναίκες που έχουν χάσει τα στρινγκ και τις φουστίτσες τους. Παραπατούν, τραγουδούν, μιλούν δυνατά και χουφτώνονται. Άλλες δείχνουν τον πισινό τους κάνοντας σχετικές χειρονομίες. Το αλκοόλ μιλάει. «Συνάντηση αύριο το απόγευμα στους αμμόλοφους για περισσότερο πήδημα και σεξοπαιχνίδι», λέει η Φλοράνς που τους καληνυχτίζει στην είσοδο.

Ο Γιάνος ρωτάει, «είστε σίγουροι ότι θα βρούμε το δρόμο για το κάμπινγκ». «Πάμε στην παραλία για νυχτερινή περιπολία». Η Φλοράνς είναι αποκαμωμένη. «Δεν μπορώ να γαμηθώ άλλο!»  Οι υπόλοιποι κατεβαίνουν στους αμμόλοφους, όπου ομαδικά πηδήματα κα
i bukkake βρίσκονται σε εξέλιξη. «Ήρθε η Τίμεα!» φωνάζουν οι ηδονιστές, τη σηκώνουν στα χέρια και την περιφέρουν στην άδεια παραλία. Τέσσερις το πρωί και το παιχνίδι ανάβει. Αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτε. «Μπείτε στη σειρά να πηδηχτούμε». Ένα μεγάλο τρένο-gangbang σχηματίζεται. Τώρα έχουν άνεση. Οι πυρσοί φωτίζουν τους αμμόλοφους. Νυχτερινό γαμήσι με τα όλα του. Κατεβαίνουν και άλλα ζευγάρια. Τα κορμιά τους ενώνονται. Μακριά γαϊδούρα, επικύψεις και ευτυχώς λίγοι ηδονοβλεψίες που δεν είχαν προλάβει να ενημερωθούν για το παιχνίδι. Απουσιάζει ο τελετάρχης με τη σφυρίχτρα.

Στις 5 εξαντλημένοι αποσύρονται στις σκηνές τους για ύπνο. Οι ηδονιστές σηκώνουν τους πυρσούς, κάνουν αψίδα για την Τίμεα και τις άλλες κοπέλες που περνούν από κάτω. Μετά τις συνοδεύουν μέχρι τα όρια του κάμπινγκ. «Αύριο το απόγευμα να είστε εδώ για νέο παιχνίδι» και στέλνει φιλιά. «Σας αγαπώ πολύ».

Πέφτουν εξαντλημένοι στα στρώματα και κοιμούνται αμέσως. Ο Ένγκι μαζεύει τις γόβες μέσα μήπως άγνωστοι θαυμαστές και φετιχιστές τις κλέψουν. Η Άντρεα ακούγεται να λέει στο Γιάνος, «σήμερα πηδήχτηκα με πολλούς και ευχαριστήθηκα που πήδηξες τρεις φορές τα κορίτσια. Είμαι περήφανη για τον άνδρα μου!» «Τέτοιο χέρι στο πάρτι αφρού δεν έχω ξαναδεί μέχρι τώρα!» Η Μπέλα μυρίζει αλκοόλ. Ο Μπέλα προσπαθεί να τη συνεφέρει. «Δεν ξέρω ποιος με πήδηξε και πόσες φορές το βράδυ, έχασα το μέτρημα!» Οι Ρουμάνες θέλουν να επιστρέψουν στην παραλία να δουν ηδονοβλεψίες. «Έχουν φύγει όλοι, πήγαν να κοιμηθούν». «Μα κάποιος θα περιμένει εκεί;» «Να κάνει τι στις 5 το πρωί». «Μπες μέσα να κοιμηθούμε, επιτέλους». Η Ραντίκα εκφράζει το παράπονό της στο Χόρια. «Κανόνισε αύριο το απόγευμα να μού συγκεντρώσεις είκοσι άνδρες να τελειώσουν πάνω μου!»







No comments:

Post a Comment