Followers

Saturday, December 22, 2012

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Στις 12 Ιανουαρίου 2013, με την ευκαιρία της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας στη «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού», θα ανακοινώσουμε πλέον επίσημα τα καταλύματα που έχουμε εξασφαλίσει για τους φίλους ηδονιστές και αναγνώστες του παρόντος ιστολόγιου στη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, στη Ρόδο και την Κρήτη. Οι ιδιοκτήτες τους θα παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας και θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις μονάδες τους.

Ο ξενώνας στη Λίμνη Πλαστήρα
www.musesrooms.gr θα λειτουργήσει από τις αρχές του επόμενου χρόνου σαν ιδιωτική λέσχη (club) δυναμικότητας 8 ατόμων αποκλειστικά για ηδονιστές (swingers), ενώ η φιλόξενη και πάντα ελκυστική Ρόδος, με τα πολυτελή διαμερίσματα και βίλες του www.scoobybook.com, περιμένει να υποδεχθεί τα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο με ασυναγώνιστες τιμές!

 Προσπαθούμε να βρούμε κατάλληλους χώρους σε όλη την Ελλάδα, ώστε οι φίλοι ηδονιστές να επιλέξουν τον καλύτερο προορισμό για ξεκούραση και… παιχνίδι!

Επίσης θα ενημερώσουμε τους φίλους γυμνοκράτες (γυμνιστές) για τη νέα μονάδα που θα λειτουργήσει επίσης στη Ρόδο και την ημερήσια κρουαζιέρα γυμνιστών με ιδιόκτητο πλοίο (αφετηρία η πανέμορφη Λίνδος). Το πλοίο μπορεί να νοικιαστεί και από ηδονιστές με το ανάλογο τίμημα.


Y
πομονή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

No comments:

Post a Comment