Followers

Saturday, December 22, 2012

H «VALALTA» ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ!





Η «Valalta», το δεύτερο κατά σειρά κέντρο παραθερισμού γυμνιστών στη χερσόνησο της Ιστρίας στην Κροατία, λοξοκοιτάζει προς τη μεριά των ηδονιστών! Πολλοί παραθεριστές αναφέρουν στους διαδικτυακούς τόπους συζητήσεων ότι πλέον η διεύθυνση του κέντρου ανέχεται όχι μόνο την συνύπαρξη ηδονιστών και παραδοσιακών γυμνιστών στον ίδιο χώρο, αλλά ενθαρρύνει σιωπηρά την έλευση των πρώτων. Οι ηδονιστές πλέον έχουν ισχυρή παρουσία στον πάλαι ποτέ προμαχώνα του γυμνιστικού τουρισμού. Προφανώς η αλλαγή πολιτικής συνδέεται με την κρίση στα κέντρα παραθερισμού γυμνισμού της Κροατίας που περνούν δύσκολες στιγμές. Τα στατιστικά στοιχεία για το 2012 θα είναι διαθέσιμα αργότερα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ένας Ολλανδός αναφέρει ότι η γυναίκα του παρενοχλήθηκε στο σνακ μπαρ από ηδονιστές που της έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στη συνάντησή τους. Η γυναίκα πρέπει να ήταν πολύ ελκυστική. Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι άνδρες και γυναίκες με τρυπημένα τα γεννητικά όργανα περιφέρονταν σε όλους τους χώρους. Μεταξύ μας, η μόδα αυτή δεν  έχει καμια σχέση με τους ηδονιστές. Δεν μπορεί να κατηγορούνται συλλήβδην οι ηδονιστές για ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Το 2002 συναντήσαμε παρόμοια άτομα στην «
Monsena».

Βλέπουμε την πόλη των καλλιτεχνών,  το
Rovinj, να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε διεθνές κέντρο ηδονιστών, κάποτε ήταν γυμνιστών, τώρα μάλιστα που υπάρχει και το πολυτελές κέντρο διασκέδασης «Anaconda Νight Club».



No comments:

Post a Comment