Followers

Tuesday, December 25, 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ





Όπως έχουμε ήδη αναγγείλει σε παλαιότερη ανάρτησή μας από τα μέσα Ιανουαρίου 2013 θα φιλοξενήσουμε συνεργασίες τριών αναγνωστριών μας με τα λατινικά ονόματα «Cornelia37», «Flavia59» και «Servilia30». Οι αναγνώστες μας θα ευχαριστηθούν τις σεξουαλικές περιπέτειες των γυναικών και θα δουν πώς αντιμετωπίζουν τον εθισμό τους στην ομαδική σεξουαλική διασκέδαση. Υπάρχει άφθονο περιγραφικό σεξ, αλλά και μοναδικές στιγμές ανθρώπινης επικοινωνίας μέσα από την ερωτική επαφή.


Στο ενδιάμεσο διάστημα θα δημοσιεύσουμε σε ελληνική απόδοση
nordicus55 τμήματα από τις σεξουαλικές περιπέτειες του Dan και της Mandy, του γνωστού ζευγαριού ηδονιστών, που πέρασε δυο εβδομάδες αχαλίνωτου σεξ στην «πρωτεύουσα της ακολασίας», το Cap dAgde, το φθινόπωρο του 2007. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες μας. Μεταφράζοντας τις περιπέτειές τους αισθάνομαι ότι βρίσκομαι δίπλα τους Η Mandy υπογραμμίζει ότι πρέπει να πηδιούνται παρουσία θεατών!

Δεχόμαστε συνεργασίες από τους αναγνώστες μας. Όλες δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία αφαίρεση τμημάτων ή χρήση αποσιωπητικών. Θέλουμε σκληρό περιγραφικό σεξ, όπως το ζουν οι ηδονιστές. Οι συνεργασίες δημοσιεύονται με τη χρήση λατινικού ανδρικού ή γυναικείου ονόματος με την προσθήκη δυο αριθμών στο τέλος που δηλώνουν την ηλικία του συντάκτη. Η μόνη επέμβαση από την πλευρά μας, αν χρειασθεί, είναι ο ορθογραφικός και συντακτικός έλεγχος.

Προσπαθούμε επίσης να λάβουμε άδεια αναδημοσίευσης κειμένων και φωτογραφιών από έγκριτους ιστότοπους ηδονιστών και προσωπικά ιστολόγια σκληροπυρηνικών μελών.

No comments:

Post a Comment