Followers

Sunday, December 23, 2012

ΤΑ ΤΡΙΑ «Ε» ΣΤΟΝ ΗΔΟΝΙΣΜΟ

Τα τρία «Ε» στην ανταλλαγή συντρόφων είναι: εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επιβεβαίωση. Και τα τρία ισχύουν σε όλες τις περιόδους ομαδικής σεξουαλικής διασκέδασης, από την πρώτη φορά μέχρι το τέλος.

Πάνω απ’ όλα το ζευγάρι που αποφασίζει να προσχωρήσει στον εναλλακτικό τρόπο ζωής πρέπει να έχει σταθερή σχέση. Αν για οποιονδήποτε λόγο η σχέση του είναι ασταθής, η απόπειρα ανταλλαγής συντρόφων θα προκαλέσει τραυματική εμπειρία και στους δυο.  Η ανταλλαγή συντρόφων δεν είναι πανάκεια, δεν βελτιώνει τη σχέση, όπως και ο γυμνισμός. Είναι ο εναλλακτικός τρόπος κοινής σεξουαλικής διασκέδασης στον ίδιο χώρο και προσθέτει μοναδικές εμπειρίες στο ζευγάρι, εφόσον ακολουθηθούν απλοί κανόνες.

Η Kassi και εγώ προσχωρήσαμε στον ηδονισμό σε σχετικά μεγάλη ηλικία - είχαμε συμπληρώσει τα 45 – αφού όμως συζητήσαμε διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά. Η σχέση μας ήταν σταθερή, αντιμετωπίζαμε ο ένας τον άλλον ισότιμα, δεν προσποθούσαμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας και από την πλευρά μου φρόντιζα πάντοτε η Kassi να αισθάνεται άνετα. Βέβαια επικοινωνούσαμε με ζευγάρια της ίδιας ηλικίας, όχι με νεότερα. Βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο με τα άλλα ζευγάρια και στην πρώτη περίοδο δεν ανταλλάσσαμε σύντροφο, αλλά αρκούμασταν στα χάδια με τα άλλα ζευγάρια. Επιτρέπαμε στα άλλα ζευγάρια να μας αγγίζουν, να μας χαϊδεύουν, αλλά μέχρι εκεί. Όταν η
Kassi ήταν έτοιμη, προχωρήσαμε στην επόμενη φάση.

Χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, η Kassi είναι μόνιμη κάτοικος  Βουδαπέστης, στη λέσχη που είναι μέλος παρατηρήθκε το εξής φαινόμενο. Από τα 100 άτομα που παραβρέθηκαν, οι 60 ήταν άνδρες και οι 20 γυναίκες. Εκ των πραγμάτων η αναλογία ήταν συντριπτικά σε βάρος των γυναικών. Όλοι ήθελαν  να πάρουν μέρος σε gangbang. H συγκεκριμένη λέσχη επιτρέπει την είσοδο σε ασυνόδευτους άνδρες, αλλά νομίζω ότι η επιθυμητή αναλογία πρέπει να είναι 2:1. Αντιλαμβανόμαστε ότι η λέσχη λειτουργεί με επιχειρηματικούς όρους, έχει αυξημένα έξοδα και υπολογίζει στα δικαιώματα εισόδου των ασυνόδευτων ανδρών. Για την ιστορία η ηλικία τους κυμαινόταν μεταξύ 25 και 65!  

Η ανταλλαγή συντρόφων απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια και όχι μεμονωμένα άτομα, άρα αποκλείονται οι ασυνόδευτοι άνδρες που επιζητούν ευκαιριακό σεξ σε κλειστό χώρο.

Με την αρχή του νέου χρόνου, όπως έχουμε υποσχεθεί, θα δημοσιεύσουμε σειρά άρθρων για την ανταλλαγή συντρόφων, με σκοπό να εκλαϊκεύσουμε τον εναλλακτικό αυτόν τρόπο διασκέδασης και να απαντήσουμε σε ερωτήματα αναγνωστών. Η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην ενημέρωση και ο ηδονιστικός Τύπος προβάλλει την ανταλλαγή συντρόφων ως μια ακόμη σεξουαλική διασκέδαση με επίκεντρο τη γυναίκα που παρουσιάζεται σεξουαλικά αχόρταγη. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.

No comments:

Post a Comment