Followers

Thursday, December 20, 2012

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ Ζ΄


Xαρακτηριστικό κόσμημα της γνωστής Γαλλίδας σχεδιάστριας
Sylvie Monthulé, η οποία από το 1995 προσφέρει υψηλής ποιότητας
κοσμήματα για ηδονιστές. 600 διαφορετικά σχέδια βρίσκονται στη διάθεση των πελατισσών της.
Είναι εύχρηστα και εξαιρετικά δημοφιλή στο Cap d'Agde.
 Παρόμοιο κόσμημα έλαβε η Τίμεα για τα 26 γενέθλιά της.
Όμως το μοντέλο είναι αξύριστο!

H
ώρα έχει πάει 1 το μεσημέρι. «Πρέπει να ετοιμαστούμε για το πάρτι αφρού στο «Le Glamour». «Ζαν-Πιέρ και Μαρί-Κλερ, ελάτε μαζί μας», προτείνει η Υβέτ. «Ναι, θα έρθουμε, να θυμηθούμε τις παλιές καλές μέρες!» «Ένα λεπτό να φορέσω τις ψηλοτάκουνες γόβες μου». Η Μαρί-Κλερ βάζει ένα διχτυωτό φόρεμα, τις γόβες της και παίρνει την τσάντα της. Ο Ζαν-Πιερ μένει γυμνός. «Ούτως ή άλλως, γυμνοί θα είμαστε εκεί». «Μαρί-Κλερ, τι  θέλεις τα ψηλοτάκουνα και τις αλυσιδίτσες;» «Θέλω να είμαι σέξι και ελκυστική!» Η Υβέτ, η Φρανσουάζ και οι άλλες κοπέλες φορούν παρεό. «Γιάνος, βλέπεις το μουνί μου;» και σηκώνει το παρεό της.


Κατεβαίνουν στο ισόγειο και συναντώνται με τη Φλοράνς και την Τίμεα. Η Τίμεα αστράφτει. Φιλάει τον άνδρα της και του πιάνει το καυλί του. «Ποιες είναι αυτές;» «Πηδιόσαστε στο διαμέρισμα όσο βρισκόμασταν στο κομμωτήριο». «Ιδέα σου είναι!» «Είναι φίλες της Υβέτ, τις καμάκωσε στο δρόμο!» Έρχεται η Μαρί-Κλερ και συστήνεται στην Τίμεα. «Έχω ακούσει για σένα, αλλά δεν φανταζόμουνα πόσο όμορφη είσαι». Ο Ζαν-Πιερ της ψιθυρίζει στο αφτί, «δεν πιστεύω να τη γλείψεις τη μικρή στο πάρτι;» Ευτυχώς έχουν σχηματιστεί ζευγάρια, οπότε δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την είσοδο.

Έξω από την είσοδο του «Le Glamour» ηδονιστές κάθε ηλικίας περιμένουν υπομονετικά να πληρώσουν τα 20.00€ το ζευγάρι, να παραλάβουν το κλειδί της θυρίδας για τα προσωπικά τους αντικείμενα και να περάσουν στον ανοιχτό χώρο του μπαρ.  Η Φλοράνς μαζεύει το γαλλοουγγρορουμανικό άξονα που αποσπά το θαυμασμό των ηδονιστών, πιάνει την αγαπημένη της από το χέρι, πληρώνει για λογαριασμό όλων και μπαίνει επιδεικτικά μέσα. Κλειδώνουν τις τσάντες τους στις θυρίδες, περνούν το κλειδί στο λαιμό τους. Η Τίμεα φοράει ένα ψαθάκι με το όνομά της. Μερικοί την αναγνωρίζουν από την παραλία των ζευγαριών και τη χαιρετούν. Ανταποδίδει το χαιρετισμό τους. «Έχουμε τις ωραιότερες γυναίκες σήμερα», συμπληρώνει η Φλοράνς. Στις 2 ακριβώς ακούγεται το σύνθημα και το κανονάκι αρχίζει να εκτοξεύει αφρό στους γυμνούς ηδονιστές που εκστασιασμένοι περιμένουν τις ριπές τους. Καλύπτονται όλοι από αφρό, διακρίνεις μόνο τα πρόσωπα και τα καπέλα. Χορεύουν και χουφτώνονται. Η Μαρί-Κλερ συγκινείται. Ο Γιάνος της βάζει χέρι μέσα στον αφρό. Βέβαια κανείς δεν ξέρει ποιος τον πιάνει, αφού δεν φαίνονται τα χέρια. Η μουσική εκκωφαντική. Το πάρτι ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα, αλλά ο άξονας πρέπει να επιστρέψει σε καμιά ώρα στο διαμέρισμα για το πάρτι γενεθλίων της Τίμεα. Σχηματίζεται ένα τρενάκι-gangbang με την Τίμεα επικεφαλής. Η Βιορίκα με τη Ραντίκα δεν πιστεύουν τα μάτια τους. «Πηδιόμαστε μέσα στον αφρό, αλλά δεν ξέρουμε ποιος μάς πηδάει!» Η Υβέτ ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Ένγκι, η Μπέλα βολεύεται με κάποιον άγνωστο που έχει χάσει τη σύντροφό του! Ο ένας πάνω στον άλλον. «Η Φλοράνς τους υπενθυμίζει να προσέχουν να μη χάσουν τα κλειδιά τους. Είχε φροντίσει σαν καλή διοργανώτρια τα κορίτσια της παρέας να φορούν ψαθάκια με το όνομά τους. «Θέλουμε αναμνηστική φωτογραφία». Τυπικά η φωτογράφιση απαγορεύεται, αλλά υπάρχει φωτογράφος του κέντρου. Μαζεύονται σε μια γωνιά και βγάζουν ομαδική αναμνηστική μέσα στον αφρό. «Θα τις πάρετε αργά το απόγευμα». Τα κορίτσια κρατούν τα καυλιά και τα αγόρια βάζουν τα χέρια τους στα βυζιά τους. Η Μαρί-Κλερ με το Ζαν Πιερ βρίσκονται τιμής ένεκεν στη μέση ανάμεσα στο Γιάνος και τον Μπέλα. Τα χέρια της Μαρί-Κλερ κρατούν τα καυλιά των αγοριών. «Μαρί-Κλερ, ξαναβρήκες τη φόρμα σου!» λέει ο Ζαν-Πιερ. «Αισθάνομαι ότι είμαι 25άρα!»  «Είμαι ευτυχισμένη!» (Τα ίδια λόγια άκουγα στην Κροατία από την αρχιέρεια της καρδιάς μου. Τώρα που το σκέπτομαι είχε δίκιο η Σλάβιτσα: το ομαδικό πήδημα δημιουργεί ευτυχισμένους ηδονιστές!)

Η Τίμεα δεν ξέρει τις λεπτομέρειες για το πάρτι γενεθλίων της. Γνωρίζει μόνο ότι θα συναντηθούν στο διαμέρισμα της Φλοράνς. Η τελευταία έχει ετοιμάσει εορταστικό gangbang. Oi καλεσμένοι θα ευχηθούν στην Τίμεα με πρωτότυπο τρόπο: θα της βάλουν χέρι. Με άλλα λόγια η Τίμεα θα δοκιμάσει 15 ανδρικά καυλιά. Η Μαρί-Κλερ προτείνει να πηδηχτούν στη βεράντα με τους πυρσούς αναμμένους για να κάνουν εντύπωση στους γείτονες. Οι αρσενικοί θα φορούν μαύρο λαιμοδέτη και οι γυναίκες μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες τους, «Κόκκινες, ερεθιστικές γόβες, μού έρχεται να τελειώσω πάνω τους» σκέπτεται ο Χόρια.  Κάθονται μισή ώρα στο πάρτι αφρού και μετά επιστρέφουν στο διαμέρισμα για τις προετοιμασίες.

Υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου φέρνει τη σεξοτούρτα με την εικόνα της Τίμεα  και τις λέξεις «χρόνια πολλά και γαμάτα!» Επίσης γλυκίσματα σε μορφή γεννητικών οργάνων. Ακόμα ένα μεγάλο σοκολατένιο καυλί με κρέμα στην κορυφή, αναψυκτικά και ποτά.

Ο Ζαν-Πιερ πετάγεται στο διαμέρισμά του να φέρει το δώρο της Τίμεα. Ένα κόσμημα μουνιού. Είπαμε τα πάντα κινούνται γύρω από το σεξ. Μια τεράστια βιομηχανία γύρω από το σεξ έχει στηθεί στο Cap dAgde. Το σεξ φέρνει χρήμα και ευημερία! Δημιουργεί και διατηρεί δεκάδες θέσεις εργασίας.

No comments:

Post a Comment