Followers

Friday, January 11, 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (3)

Οδηγίες για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο για την εκδήλωση της 12 Ιανουαρίου 2013 (κοπή  παραδοσιακής βασιλόπιτας,  για τους γυμνοκράτες - ηδονιστές.

Χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρικό μέχρι τον τελικό σταθμό της Κηφισιάς. Ακολουθείτε την οδό Αδριανού μέχρι την Πλατεία Πλατάνου (λεωφόρος Κηφισίας) και επιβιβάζεσθε σε ένα από τοπικά λεωφορεία με αριθ. 507, 508 και 509. Σταθμός ταξί υπάρχεισ την είσοδο του ηλεκτρικού.

Η στάση αποβίβασης είναι η «Αγία Παρασκευή», πρώτη στάση μετά το Νάρκισσο (διασταύρωση Θησέως με τη Λεωφόρο Διονύσου).

Ανεβαίνετε την οδό Φοίβου, πρώτη αριστερά είναι η οδός Παλλάδος και τρίτη επίσης αριστερά η οδός Φιλομήλας. Στον αριθμό 6 βρίσκεται η «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» στον πρώτο όροφο (τρίτη μικρή πόρτα - υπάρχει πινακίδα με το όνομά μου) .

Παρακαλούνται όλοι οι επισκέπτες να βρίσκονται πριν τις 12 το μεσημέρι, ώστε να αρχίσουμε αμέσως. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Έχουμε πολλά να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε. Η προβολή της ταινίας θα εξαρτηθεί από την πορεία των υπόλοιπων θεμάτων.

Στις 12.15  θα βρίσκεται στη
«Βιβλιοθήκη Γυμνισμού» συνεργάτης-φωτογράφος που θα καλύψει την εκδήλωση για τα «Αρχεία Γυμνισμού». Μεταξύ άλλων, θα βγάλει μια γενική φωτογραφία - όχι για δημοσίευση στο Διαδίκτυο - και τρεις άλλες με τη βασιλόπιτα και όσους επιθυμούν να εμφανισθούν με τον angmimik και τις ιδιοκτήτριες του ΚΠΓ «Naturist Angel» στη Ρόδο στο ιστολόγιο,  χωρίς  να αναφέρονται ονόματα. Η ομαδική ψηφιακή φωτογραφία θα σταλεί στους ενδιαφερόμενους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013. Το έγκριτο βρετανικό περιοδικό γυμνιστών «H&E Naturist» θα δημοσιεύσει, προσφορά της διευθύντριας σύνταξης Sam Hawcroft, μια φωτογραφία στο τεύχος Μαρτίου (κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου).

Ο τυχερός της κοπής θα κερδίσει δυο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στο βουνό προσφορά του ΚΠΓ 
«ΒΡΙΤΟΜΑΡΤΙΣ» στα Σφακιά της Κρήτης, ενώ θα υπάρχουν και άλλες προσφορές για διακοπές στην Κρήτη, Ρόδο και τη Λίμνη Πλαστήρα, κρουαζιέρα γυμνοκρατών-ηδονιστών με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων σε δια΄φορα μέρη της χώρας.

Παρακαλείσθε να είστε απλά ντυμένοι, χωρίς γραβάτα οι κύριοι και ψηλοτάκουνες γόβες οι κυρίες!

No comments:

Post a Comment