Followers

Saturday, January 19, 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠEΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE: ΜΕΡΟΣ ΙΕ΄(ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)



Τελευταίο βράδυ στο Cap d'Agde για τα πέντε ζευγάρια που, παρά το προχωρημένο της ώρας, παραμένουν στην «παραλία των ζευγαριών». Αγκαλιάζονται, δαχτυλώνονται, κλαίνε, ιδιαίτερα η Φλοράνς. Η ανθρώπινη πλευρά σκληροπυρηνικών και εθισμένων ηδονιστών. «Τίμεα, θα μου λείψει του μουνάκι σου!» «Θα ’ρθω να σε βρω  το χειμώνα στη Βουδαπέστη». Οι ηδονοβλεψίες τρίβουν τα μάτια τους. Όλοι είναι αγκαλιασμένοι. Ο Μισέλ φανερά στεναχωρημένος μαζεύει το καροτσάκι του, αλλά κανείς δεν έχει διάθεση να φύγει από την παραλία.



Οι ηδονοβλεψίες υποψιάζονται νυχτερινό πήδημα με τους πυρσούς. Πραγματικά, όλοι δίνουν ραντεβού στις 10 το βράδυ στο συγκεκριμένο ξέφωτο που χωράει σχεδόν σαράντα άτομα. Τα ζευγάρια πηγαίνουν στο κάμπινγκ να ετοιμάσουν τα πράγματά τους και να πληρώσουν τη διαμονή τους. Η Υβέτ, η Φλοράνς και οι άλλες γυναίκες κατευθύνονται στα διαμερίσματά τους για σύντομη ανάπαυση. Η Φλοράνς  είναι απαρηγόρητη. Λέει στην Υβέτ ότι δέθηκε  συναισθηματικά με την Τίμεα τόσο πολύ, που δεν ξέρει τι θα κάνει από δω και πέρα. Ο Γιάνος περπατάει αγκαλιά με τις δίδυμες και τη μητέρα τους. Οι μικρές παραδέχονται ότι ευχαριστήθηκαν πήδημα τις τρεις τελευταίες μέρες. .Η Μπέλα, η Άντρεα και οι Ρουμάνες περπατούν προβληματισμένες. Επτά ημέρες συνεχούς πηδήματος σε κάθε μεριά στην «πρωτεύουσα της ακολασίας» είναι εμπειρία ζωής.



Ο Ζαν Πιερ με την Μαρί-Κλερ ετοιμάζουν τους πυρσούς. «Μαρί-Κλέρ έχεις το γενικό πρόσταγμα σήμερα το βράδυ». «Η Φλοράνς είναι αποκαμωμένη». «Θέλω τα κορίτσια να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Γαλλία». «Μην ανησυχείς, θα τις φροντίσω ιδιαίτερα». Ανεβαίνει στο στύλο και λικνίζεται προκλητικά. Ο Ζαν Πιερ παρακολουθεί τη ξανανιωμένη γυναίκα του να ανεβοκατεβαίνει. Κάθεται στη βάση του στύλου και εκείνη ακουμπάει το μουνί της στο πρόσωπό του, μετά ανεβαίνει σιγά-σιγά και ξανά η ίδια κίνηση.



Στιος 9 παρά τέταρτο ο γαλλουγγρορουμανικός άξονας, αφού έχει εφοδιαστεί με ποτά, αναψυκτικα και σάντουιτς, κατηφορίζει το κεντρικό δρόμο του κέντρου υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των περαστικών που υποκλίνονται στην ξανθιά θεά του Κόλοσβαρ και τις άλλες γυναίκες, για το τελευταίο ομαδικό gangbang στους αμμόλοφους. Οι γυναίκες φορούν διαφανή παρεό, χωρίς στρινγκ, και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες. Περνούν μπροστά από τα νυχτερινά κέντρα. Όλοι χαιρετούν την Τίμεα, που με την ομορφιά και απλότητά της είχε κερδίσει επάξια την αγάπη τους. Αυτή λέει, «πάμε για ομαδικό gangbang στους αμμόλοφους» «Όποιος αντέχει, ας έρθει μαζί μας». Κάποιες ωραίες υπάρξεις που δαχτυλώνονταν με τους συντρόφους τους, ανταποκρίνονται στην έκκλησή της. «Θα έρθουμε κι εμείς».  «Το νυχτερινό πήδημα μάς εξιτάρει». Πάρτε πυρσούς και φορητά ραδιόφωνα. Θα δημιουργήσουμε κατάλληλη ατμόσφαιρα.  Μια παίρνει στύλο χορού μαζί της. «Θα τον μπήξω στην άμμο!» Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και η βραδιά έξαιρετική.


Οι αμμόλοφοι το βράδυ γίνονται τόπος συγκέντρωσης ηδονιστών. Παρασκευή βράδυ κανονικά οι περισσότεροι παραθεριστές περνούν την ώρα τους στα κέντρα. Σήμερα κάνουν εξαίρεση. Αγαπούν την Τίμεα και θέλουν να την τιμήσουν. Εκείνη θέλει ομαδικό χύσιμο στο πρόσωπό της για να τους θυμάται! Η Φλοράνς κρατάει το χέρι της, ενώ που και που τη δαχτυλώνει. Ακούγεται να λέει ότι η Τίμεα είναι το ωραιότερο μουνί που πέρασε ποτέ από το Cap d'Agde. Τέτοια μουνολατρεία δεν έχει ζήσει το κέντρο για πολλά χρόνια.



Ο Μισέλ με τη γυναίκα του, Μονίκ, εμφανίζονται από το πουθενά, η Μονίκ σχεδόν γυμνή ανασηκώνει το παρεό της και δείχνει το αποτριχωμένο μουνί της. Ψάχνει να βρει ταίρι. Η Υβέτ βάζει το δάχτυλο στο στόμα και προκαλεί τους αρσενικούς θαμώνες γνωστού καφεμπάρ. «Αφήστε το ποτό και την κουβέντα, ελάτε να μας γαμήσετε στην παραλία!»  Οι σύντροφοί τους φορούν λευκά παντελόνια ή κοντές φούστες. Δυο βγάζουν τα παντελόνια και μένουν γυμνές από τη μέση. Μια εξομολογείται ότι θέλει να πηδηχτεί άγρια απ’ όλες τις τρύπες της. «Έχω έρθει τόσες φορές στο Cap dAgde, αλλά ποτέ μου δεν πηδήχτηκα βράδυ!»  Η Υβέτ την πλησιάζει, την φιλάει στο στόμα και της λέει ότι θα μοιραστούν πέντε καυλιά! Καθώς προχωρούν προς τους αμμόλοφους αυξάνει ο αριθμός των εθελοντών για το τελευταίο gangbang. Δέκα άνδρες και γυναίκες έχουν επιλεγεί να κρατούν τους πυρσούς. Θα παραμείνουν ακίνητοι όση ώρα γυναίκες και άνδρες θα τους γλείφουν.

Η τελετάρχισσα Μαρί-Κλερ σφυρίζει και συγκεντρώνει το πλήθος. «Στοιχηθείτε, μπείτε στη σειρά, φορέστε καυλοδαχτυλίδια κίτρινου χρώματος». «Βγάλτε τα παρεό σας και χαιρετήστε με τον ηδονιστικό τρόπο». Οι γυναίκες υποκλίνονται και πιάνουν τα καυλιά. Οι άνδρες φιλούν τα αποτριχωμένα μουνιά τους. Ξεκινάει η καταμέτρηση. Σαράντα ηδονιστές έχουν συγκεντρωθεί στο ξέφωτο και περιμένουν το σφύριγμα.


No comments:

Post a Comment