Followers

Tuesday, January 08, 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ



Μια από τις καινοτομίες που ετοιμάζουμε για το 2013 είναι η παρουσίαση ευρωπαϊκών κλειστών λεσχών και χώρων ηδονιστών. Έχουμε αναθέσει στη συνεργάτιδά μας Kassi, να επισκεφθεί τις τρεις μεγαλύτερες λέσχες στη Βουδαπέστη: Club Paradise, Dreamland και Villa69, στις οποίες είναι μέλος και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους διευθυντές τους.


Αρχίζουμε από την Ουγγαρία, τιμής ένεκεν για τη μακροχρόνια προσφορά της στο χώρο του γυμνισμού και τώρα σε αυτόν της γυμνοκρατίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι διευθυντές είναι γυναίκες.

Σύντομη αλλά κατατοπιστική περιγραφή του κάθε χώρου με οδηγίες πρόσβασης, παροχή υπηρεσιών, τιμές σε τοπικό νόμισμα, κανονισμό και άλλες πληροφορίες. Οι φωτογραφίες θα προέρχονται από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες, γιατί η φωτογράφιση πελατών απαγορεύεται αυστηρά.


Είναι, όπως καταλαβαίνουν οι ιδιοκτήτες, ευκαιρία να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους με μηδενικό κόστος στις εκατοντάδες αναγνώστες του ιστολόγιου μας.  όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να προβληθούν δωρεάν, παρακαλούνται να μάς στείλουν αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες.



No comments:

Post a Comment