Followers

Sunday, January 13, 2013

H KASSI ΣΤΟ CLUB PARADISE

Δωμάτιο οργάνων




Η Kassi επισκέφθηκε το κλειστό κέντρο ηδονιστών «CLUB PARADISE» στο Budaörs στα περίχωρα της Βουδαπέστης κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας και εκδότριας του πρώτου περιοδικού για swingers στην Ουγγαρία. Το κέντρο αυτό άνοιξε το 2011 στα περίχωρα της Βουδαπέστης και από τότε προσελκύει πολλά ζευγάρια γυμνοκρατών που επιθυμούν να περάσουν λίγες ώρες ανάπαυσης και παιχνιδιού σε άριστο, φιλόξενο χώρο, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και προπάντων σπιτικό φαγητό! Ύστερα, όσοι θέλουν αποσύρονται στα ευρύχωρα δωμάτια και αρχίζουν τα παιχνίδια.  Ευχαριστούμε την Anami για το ζεστό καλωσόρισμα στην Kassi και το υπέροχο φαητό της!

Όπως μου είπε η
Kassi στο τηλέφωνο, χθες ήταν βραδιά ζευγαριών, με ικανοποιητική προσέλευση όλων των ηλικιών. Εκείνη ευχαριστήθηκε το ατμόλουτρο, αλλ’ ο συνοδός της προσέφερε τις υπηρεσίες του σε άλλη Ουγγαρέζα, την οποία σύστησε η διευθύντρια!
Η
Anami φέρνει τους ανθρώπους κοντά και δημιουργεί κατάλληλη ατμόσφαιρα!

Το «
Club Paradise» είναι σταθερή αξία στο χώρο του ηδονισμού και χρησιμοποιείται τακτικά από μέλη του συλλόγου γυμνοκρατών-ηδονιστών, με έδρα τη Βουδαπέστη. Το ζεστό περιβάλλον και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών που αισθάνονται άνετα –αρκετοί γνωρίζονται μεταξύ τους- το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλους χώρους στην ίδια πόλη.

Βρισκόμαστε σε επαφή με τη διευθύντρια του «
Club Paradise», Annamária Szikszay, για την αποστολή ενημερωτικού υλικού, ώστε να κάνουμε αναλυτική παρουσίασή του σύντομα. Δικαιωματικά, ένα κομμάτι από τη χθεσινή βασιλόπιτα πήγε στην Annamária ή Αnami, όπως είναι γνωστή στο χώρο.

Οι εντυπώσεις της
Kassi θα δημοσιευθούν στα Ουγγρικά, αλλά με τη βοήθεια του αυτόματου μεταφραστή της Google οι φίλοι αναγνώστες θα μεταφράσουν στη γλώσσα τους το κείμενο.

No comments:

Post a Comment