Followers

Wednesday, January 30, 2013

Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (3)



Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η ομάδα διαχείρισης του νέου ιστότοπου gimnokratia.koinotites.gr αυτός αναμένεται να λειτουργήσει το πρωί ή το αργότερο το μεσημέρι του Σαββάτου, 2 Φεβρουαρίου.


Αύριο το βράδυ ο angmimik θα δει την τελική μορφή του και θα δώσει το πράσινο φως για το ανέβασμα. Κατά τη δοκιμαστική περίοδο που θα κρατήσει μέχρι το Σάββατο, 2 Μαρτίου, με βάση τις αρρυθμίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν, η ομάδα διαχείρισης θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε ο ιστότοπος να λειτουργεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η ομάδα διαχείρισης προς το παρόν αποτελείται από τον Έρικ Καμίνσκυ, τον Άγγελο Μιμηκόπουλο και την Cassandra Ηollander. O σχεδιασμός του ιστότοπου ανήκει αποκλειστικά στον Έρικ, ο angmimik έχει τη γενική επίβλεψη και η Cassandra, επίλεκτο μέλος της γυμνοκρατικής-ηδονιστικής κοινότητας της Βουδαπέστης, συντονίζει το forum των swingers.



Σε αντίθεση με άλλους παρεμφερείς ιστότοπους, των οποίων οι διαδικτυακοί χώροι συζητήσεων λογοκρίνονται, η gim
nokratia.koinotites.gr είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους χρήστες, οι οποίοι με μια απλή εγγραφή μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Βασικά ο νέος ιστότοπος καλύπτει θέματα γυμνισμού, αλλά εξετάζει και το αναδυόμενο κίνημα των γυμνοκρατών-ηδονιστών, για το οποίο έχουμε προβλέψει ξεχωριστό διαδικτυακό τόπο συζητήσεων (forum).

Οι αναρτήσεις στιο διαδικτυακό χώρο συζητήσεων (forum) δημοσιεύονται στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ουγγρικά.  Συντονίστρια του forum για swingers αναλαμβάνει η Cassandra Hollander, γνωστή από τις περιπέτειες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Κροατία.


Η ομάδα διαχείρισης έρχεται να καλύψει το κενό που παρατηρείται στον ελληνικό χώρο με τη λειτουργία νέου, αδέσμευτου και προοδευτικού ιστότοπου για τη γυμνοκρατία-ηδονισμό.




No comments:

Post a Comment