Followers

Sunday, January 13, 2013

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΝΤΟΜΠΟΝΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΙΝΚΟΥΜ: ΜΕΡΟΣ Ε΄




Την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013, θα αναρτήσουμε το πέμπτο μέρος των σεξουαλικών περιπετειών του Λεύκιου Αιμίλιου και της Φλάβιας Ιουστίνας στο Ακουίνκουμ λόγω ανειλημμμένων υποχρεώσεων.

Περίληψη πέμπτου μέρους
Οι διοικητές των 10 κοόρτεων συναντιούνται στα δημόσια λουτρά και συμμετέχουν σε ομαδικό παιχνίδι με την ανταλλαγή συντρόφων. Η Κορνηλία,  σύζυγος του διοικητή της Δεύτερης Λεγεώνας «Adiutrix», καθοδηγεί τις γυναίκες και αποφασίζει ποια θα πηδηχτεί με ποιον και σε ποια στάση. Η ίδια πηδιέται με το διοικητή της επίλεκτης πρώτης κόορτης. Οι γυναίκες βρίσκονται ξαπλωμένες στην άκρη του μεγάλου λουτρού με ανοιχτά πόδια, εντελώς αποτριχωμένες,  και περιμένουν την κατά μέτωπο επίθεση των ανδρών. Η Φλάβια Ιουστίνα απολαμβάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της. Στο διπλανό δωμάτιο η Λιβία και η Ντρουσίλα πηδιούνται με τους μελλοντικούς συζύγους τους, αλλά ρίχνουν και τις ματιές τους στο ομαδικό παιχνίδι. Στα διαλείμματα τρώνε και πίνουν τοπικό κρασί. Οι γυναίκες βάζουν ρώγες στα μουνιά τους και οι άνδρες προσπαθούν να τις βγάλουν με τη γλώσσα τους. Ομαδική εκσπερμάτιση στα πρόσωπά τους.

Ο διοικητής της Δεύτερης Λεγεώνας ενθαρρύνει τους συνεργάτες τους να επιτίθενται κατά κύματα στις γυναίκες που έχουν στολίσει τα μαλλιά τους με λουλούδια και παριστάνουν τις αιχμάλωτες! «Πηδήξτε μας, τιμωρήστε μας, πάρτε μας απ’ όλες τις πλευρές, είμαστε οι δούλες σας!» Η ακολασία σε όλο της το μεγαλείο.  Το βράδυ εκείνο η Φλαβία Ιουστίνα μένει έγκυος στον πρώτο γιο της, τον Κουίνκτιο Αιμίλιο, που θα συναντήσουμε αργότερα.

«Λεύκιε Αιμίλιε, θέλω να πηδιόμαστε εδώ τακτικά, είτε μόνοι μας είτε με παρέα. Σε ευχαριστώ που ήρθαμε στο Ακουίνκουμ. Σε αγαπώ!» Γεμάτη χύσια σε όλο της το σώμα η Φλαβία Ιουστίνα ζούσε την κάθε στιγμή ενός ρωμαϊκού όργιου. Δίπλα της η Κορνήλια προσπαθούσε να βάλει δυο καυλιά στο στόμα της, ενώ η γυναίκα του διοικητή της τρίτης κοόρτης, Σερβίλια, έγλειφε τις ρώγες της!

No comments:

Post a Comment