Followers

Monday, January 28, 2013

Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (4)


Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ιστότοπου και των ιστοσελίδων του ιστολογίου «Γυμνοκρατία-Ηδονισμός: ο εναλλακτικός τρόπος ζωής».

Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, ο angmimik θα δει την τελική μορφή του ιστότοπου και της αρχικής ιστοσελίδας και το Σάββατο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο ιστότοπος θα βρίσκεται στη διάθεση των φίλων αναγνωστών.


Ο ιστότοπος 
http://gimnokratia.koinotites.gr  θα λειτουργήσει δοκιμαστικά μέχρι τις 2 Μαρτίου, Στο διάστημα αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και θα επιλυθούν προβλήματα που θα προκύψουν. Μετά τις 2 Μαρτίου ο ιστότοπος θα αποκτήσει «μόνιμη στέγη».

Με την επιλογή της κατάλληλης εγγραφής οι φίλοι αναγνώστες θα έχουν πρόσβαση στο ανάλογο πεδίο. Το κάθε πεδίο διαθέτει χώρο διαδικτυακών συζητήσεων και αναρτήσεων (
forum + chat).


Η πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστότοπου είναι ελεύθερη και χωρίς καμια δέσμευση από την πλευρά των χρηστών. Παρακαλούμε, όμως, να αποφεύγονται οι προσωπικές αντεγκλήσεις, αβάσιμες κατηγορίες εναντίον άλλων διαδικτυακών ιστότοπων που καλύπτουν τα ίδια θέματα, εκτός εάν οι αναρτήσεις τους απευθύνονται άμεσα ή έμμεσα στο δικό μας.

Οι αναρτήσεις (
posts) ελέγχονται μόνο για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, χωρίς να επηρεάζεται η ουσία του κειμένου.

Γράψτε και συζητήστε ό,τι σάς απασχολεί.

Οι φίλοι γυμνοκράτες-ηδονιστές, που τόσο έχουν παρεξηγηθεί από τους παραδοσιακούς γυμνιστές, καλούνται να στείλουν τις προσωπικές μαρτυρίες και ιστορίες με σκληρό περιγραφικό σεξ που θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο
http://goswinging.blogspot.gr ή στο κατάλληλο  forum.


No comments:

Post a Comment