Followers

Thursday, January 24, 2013

Η ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ-ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (2)




Η προσωρινή διεύθυνση μέχρι 2 Μαρτίου 2013 είναι η εξής: http://gimnokratia.koinotites.gr 

Μετά τη συνάντηση της 2 Μαρτίου και τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τα μέλη και τους φίλους της «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑΣ», τα θέματα της ιστοσελίδας θα εμπλουτισθούν με την προσθήκη νέων υπηρεσιών.

Έναρξη λειτουργίας: Σάββατο,  2 Φεβρουαρίου 2013

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Εβραϊκά, Ουγγρικά και Ρωσικά με μεταφραστή για όλες τις γλώσσες

Στην αρχική ιστοσελίδα δημοσιεύονται επιλεγμένες αναρτήσεις από το blogspot, όπως το καταστατικό του υπό ίδρυση Συλλόγου Γυμνιστών-Φυσιολατρών «ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΑ», η χρονολογική ιστορία του ελληνικού γυμνισμού 1930-2013 και θέματα γενικού ενδιαφέροντος, που κατά διαστήματα έχουν αναρτηθεί στα ιστολόγια των «Αρχείων Γυμνισμού».
 
Παράλληλα, θα λειτουργήσει διαδικτυακός τόπος συζητήσεων (forum), με chat, όπου oι χρήστες/επισκέπτες με την εγγραφή τους  θα συμμετέχουν ζωντανά στις επιμέρους συζητήσεις. Για την εγγραφή χρήστη θα υπάρχουν αρχικά 2 κατηγορίες: μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI)  με έγκυρο δελτίο μέλους (επικολλημένο το ένσημο του 2013) και ανέντακτων γυμνοκρατών-ηδονιστών.

Εξετάζεται η λειτουργία πρόσθετων υπηρεσιών, όπως
online-radio, καιρός και διαδικτυακή τηλεόραση (Web TV), όπου θα γίνεται προβολή ταινιών από τη «Bιβλιοθήκη Γυμνισμού» και άλλων εκπομπών, όπως το nude news, αφού εξετασθούν όλες οι παράμετροι και η αναπαραγωγή τους είναι ελεύθερη δικαιωμάτων.

Διαχειριστής της ιστοσελίδας αναλαμβάνει ο Έρικ Καμίνσκυ και συντονιστές οι
angmimik (γυμνοκρατία) και Cassandra Hollander (swinging).

Οι αναρτήσεις και συζητήσεις γίνονται στη μητρική γλώσσα των χρηστών, με δυνατότητα μετάφρασης σε άλλη, ενώ για τους γυμνοκράτες-ηδονιστές (swingers) που αποτελούν μέρος της διευρυμένης γυμνοκρατίας, θα έχουν δικό τους forum-chat. Η Cassandra Hollander μιλάει Αγγλικά, όχι όμως Ελληνικά.


Σύμφωνα με το σχεδιασμό της αρχικής ιστοσελίδας, ο χρήστης επιλέγει το θέμα που τον ενδιαφέρει, γυμνοκρατία ή swinging, και συμμετέχει στη συζήτηση ή συντάσσει την ανάρτησή του.





No comments:

Post a Comment