Followers

Friday, October 19, 2012

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΩΝ-ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ (2)



Η νέα δύναμη στο χώρο των γυμνιστών ονομάζεται γυμνοκράτες-ηδονιστές, που σύντομα θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κίνημα από διάφορες θέσεις. Όλοι είναι παλαιοί οπαδοί του κινήματος που για κάποιο διάστημα απομακρύνθηκαν εξαιτίας λανθασμένων επιλογών  της ηγεσίας τους ή εγκατέλειψαν τους συλλόγους σαν αντίδραση για την αδυναμία των τελευταίων να ενσωματώσουν τις νέες τάσεις. Αρκετοί εκδιώχθηκαν και κυνηγήθηκαν για τις ιδέες τους. Θυμηθείτε μερικά παραδείγματα: ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, αποτριχωμένα άτομα, άτομα με δερματοστιξία στα επίμαχα σημεία, piercing, οι ασυνόδευτοι άνδρες και γυναίκες μέχρι το 1982 δεν είχαν πρόσβαση στα ΚΠΓ. Οι σεξουαλικές μειονότητες είχαν επίσης για μεγάλο διάστημα εξοστρακιστεί. Ο αείμνηστος Lee R. Baxandall (1935-2008) τους έφερε στο προσκήνιο και τους έδωσε βήμα να εκφραστούν μέσα από το επίσημο όργανο της Naturist Society, «Clothed with the Sun» τη δεκαετία του '80. Ηδονιστές, επιδειξιομανείς (με τις αρχές του ηδονισμού), οπαδοί ανταλλαγής συντρόφων και άλλοι είχαν προγραφεί (μόνο σε κέντρα κράτησης δεν τους είχαν κλείσει). Τα μηνύματα της πρώτης σεξουαλικής επανάστασης ατυχώς για την εκάστοτε ηγεσία του κινήματος  πέρασαν στα ψηλά.

Οι νέες συνθήκες που άρχισαν να διαμορφώνονται στην κοινωνία από το 1997  προβλημάτισαν όσους είχαν αποχωρήσει ή διαφωνήσει και παρέμεναν στο παρασκήνιο. Έτσι, αφού συζήτησαν διεξοδικά τις νέες τάσεις που κυριαρχούσαν στο κίνημα, αποφάσισαν να επιστρέψουν δριμύτεροι στο προσκήνιο και να  συνδυάσουν τη γυμνοκρατία με τον ηδονισμό, αρχικά σε κλειστούς και αργότερα σε  ανοικτούς χώρους σε όλο τον κόσμο, όπου ακόμη υπάρχει ελευθερία σεξουαλικής έκφρασης και επιλογής ερωτικού συντρόφου. Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι ξεκίνησε η λογοκρισία στο eBay. Όλες οι φωτογραφίες φέρουν αστερίσκο στα επίμαχα σημεία!

Η δυναμική επανεμφάνισή τους στο προσκήνιο αναθέρμανε το ενδιαφέρον πολλών ιδιοκτητών εμπορικών κέντρων παραθερισμού γυμνιστών και άλλων τουριστικών μονάδων που είδαν σε αυτούς τους νέους πελάτες την επιβίωσή τους. Έσπευσαν να τους καλωσορίσουν στις μονάδες τους. Τώρα η επιβίωση των εμπορικών κέντρων παραθερισμού γυμνιστών εξαρτάται αποκλειστικά  από τους γυμνοκράτες-ηδονιστές.  Οι γυμνιστές-ηδονιστές απαιτούν τον ορισμό συγκεκριμένου χώρου στην παραλία ή την πισίνα για τα παιχνίδια τους, εκτός κι αν το κέντρο παραθερισμού απευθύνεται σε ενήλικες.

Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές προέρχονται απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 45 για τους άνδρες και τα 40 για τις γυναίκες.  Αγαπούν με πάθος τους συντρόφους τους. Γι' αυτούς το σεξ κατέχει περίοπτη θέση στην καθημερινή ζωή τους. Οι γυναίκες ζουν παράφορα τη νέα σεξουαλική επανάσταση που οραματίστηκε η  συγγραφέας του βιβλίου «Sexing the Millennium», Linda Grant, και οι άνδρες ανακαλύπτουν τον μέχρι τώρα άγνωστο κόσμο των συντρόφων τους.

Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές  συζητούν ανοιχτά για το σεξ και τις εμπειρίες τους, ζουν κάθε στιγμή με πάθος, διασκεδάζουν μαζί με φίλους - οι άγνωστοι γίνονται αμέσως φίλοι - και επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη κάθε χρόνο
για την ετήσια συνάντησή τους.

Η Kassi και εγώ είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στις τάξεις τους
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στους γυμνοκράτες-ηδονιστές αποφασίσαμε η νέα ταινία μας να είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Το μέλλον ανήκει στους γυμνοκράτες-ηδονιστές.

No comments:

Post a Comment