Followers

Tuesday, October 16, 2012

ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες επικοινωνώ  με τη Βουδαπέστη, όπου λειτουργούν με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πολλές ιδιωτικές λέσχες ηδονιστών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα μέλη τους.  Η Kassie πηγαίνει τακτικά και με ενημερώνει. Υπάρχει εχεμύθεια, το σημαντικότερο. Μερικά ζευγάρια τραβούν σύντομα βίντεο για το Διαδίκτυο. Άνετα δωμάτια με αναπαυτικούς καναπέδες, κρεβάτια και στρώματα, μπαρ, πισίνα, γυμναστήριο. Η ιδιοκτήτρια είναι πολύ φιλική και εξυπηρετική. Ζήτησα από την Κassie περισσότερες πληροφορίες για τη λέσχη.

Έχουμε συζητήσει με φίλους τη δημιουργία τέτοιου χώρου, αλλά δεν γνωρίζουμε αν καλυπτόμαστε από τη νομοθεσία. Οι συναντήσεις σε σπίτια δεν λύνουν το πρόβλημα. Χρειάζεται επειγόντως συγκεκριμένος χώρος για παιχνίδια.

Περιμένουμε ιδέες και προτάσεις. Γράψτε μας τι νομίζετε ότι μπορεί να γίνει. Ο ξενώνας που διαθέτει ο συνάδελφος επιχειρηματίας στη Λίμνη Πλαστήρα προορίζεται για ζευγάρια που θέλουν να περάσουν το Σαββατοκύριακο ή μερικές ημέρες σε παρθένο τοπίο. Κανονίζετε την παρέα σας και πηγαίνετε

Προσπαθούμε να βρούμε χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, αλλά παραμένουμε εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί. Το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεση των αναγνωστών. Ή γράψτε μας στη Τ.Θ. 52 591, 145 04 ΔΡΟΣΙΑ. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλόπιστη πρόταση!

Απευθυνόμαστε στον καθημερινό άνθρωπο, τον άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας, που θέλει να δοκιμάσει έναν νέο τρόπο ζωής, αλλά ντρέπεται να ρωτήσει. Αυτόν θέλουμε να έρθει κοντά μας. Ο ηδονισμός απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και όχι μόνο στους εύπορους συμπολίτες μας. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτούς που πραγματικά θα μάς σταθούν στην προσπάθειά μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ηδονιστές να μην κάνουν το ίδιο λάθος με τους γυμνιστές. Όχι αναίτιοι αποκλεισμοί ζευγαριών με οικονομικά  και άλλα κριτήρια. Το κάθε ζευγάρι έχει θέση στον κόσμο των ηδονιστών. Διαφορετικά, θα καταντήσουν μια κλειστή ομάδα. Το πάθημα μάθημα απο το παρελθόν!

No comments:

Post a Comment