Followers

Friday, October 19, 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Είμαστε σε διαβούλευση με τους συνεργάτες μας εντός και εκτός Ελλάδας για την οριστική μορφή του παρόντος ιστολόγιου, η απήχηση του οποίου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας .

Σκοπός μας δεν είναι η λειτουργία ενός ακόμη ιστολόγιου με ερωτικό περιεχόμενο, αλλά η ενημέρωση σε όλους τους τομείς των φίλων γυμνοκρατών-ηδονιστών, με άρθρα, συνεργασίες αναγνωστών, παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών, κριτική βιβλίων και ταινιών, δημοσίευση μικρών αγγελιών κ.ο.κ.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, δεχόμαστε φωτογραφίες κυριών σε αποκαλυπτικές στάσεις από την καθημερινή τους ζωή. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο. Στο τέλος του χρόνου οι αναγνώστες με ψηφοφορία θα αποφασίσουν για την καλύτερη και πιο αποκαλυπτική γυμνή εμφάνιση.


Το ειδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού, που ασχολείται με τη λογοκρισία, την πορνογραφία και τη σεξουαλική επανάσταση, βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών. Οι 150+ τίτλοι βιβλίων στα Αγγλικά καλύπτουν χρονικά την περίοδο 1955-2012. Έχουν επιλεγεί από τον angmimik ανάμεσα σε εκατοντάδες βιβλία του χώρου.



Ήδη αρχίσαμε τη συλλογή σπάνιων ερωτικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών 20xs25cm των δεκαετιών 60 και 70, που θα αναρτήσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Είχαν δημοσιευθεί σε ανδρικά περιοδικά εκείνη την εποχή.

Όταν αποφασίσαμε την αλλαγή προσανατολισμού του αρχικού ιστολόγιού μας στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση από τους αναγνώστες. Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, χάσαμε παλαιούς, αλλά αποκτήσαμε νέους. Τους ευχαριστούμε δημόσια για τη στήριξή τους και υποσχόμαστε ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον.

Ο ηδονισμός είναι άγνωστο πεδίο στην Ελλάδα και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Η προσέγγιση γίνεται με διακριτικότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια!



Προγραμματίζουμε να κόψουμε τη βασιλόπιτα σε κλειστό κύκλο φίλων το πρώτο δεκαήμερο του 2013 - η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα- με σκοπό τη γνωριμία και το συντονισμό των ενεργειών μας.


No comments:

Post a Comment