Followers

Saturday, October 20, 2012

ENΗΜΕΡΩΣΗ (4)





Στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 τα 2 από τα 15 ιστολόγια της Βιβλιοθήκης Γυμνισμού  άλλαξαν προσανατολισμό και πλέον ασχολούνται με τις νέες τάσεις σεξουαλικών επιλογών που παρατηρούνται στην κοινωνία (libertinism, polyamory και swinging). Τα υπόλοιπα 12 παρέχουν υπεύθυνη πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στον ευαίσθητο χώρο της γυμνοκρατίας. Ειδήσεις, όπως καταγράφονται στον ελληνικό και διεθνή Τύπο, ανακοινώσεις συλλόγων και ομοσπονδιών, εκδηλώσεις, έχουν την τιμητική τους σε αυτά.

Το ελληνικό ιστολόγιο, με νέο όνομα
«Ηδονισμός, επιδειξιομανία και ανταλλαγή συντρόφων» και σαφή σεξουαλικό προσανατολισμό,  θα ξεκινήσει μέσα στο 2013 την ανάρτηση σπάνιων μονόχρωμων φωτογραφιών των δεκαετιών  60 και 70, που θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς αναγνώστες. Όλες προέρχονται από τη συλλογή του angmimik.

Η διαδικτυακή λογοκρισία καιροφυλακτεί. Γνωρίζουμε, ότι με τη νέα πολιτική των παρόχων διαδικτυακών υπηρεσίών  από την 1 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει ενδεχόμενο λογοκρισίας των αναρτήσεών μας. Τρία από τα ιστολόγιά μας φέρουν
«προειδοποίηση περιεχόμενου». Όμως είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για  όλους εκείνους που έχουν στιγματιστεί για τις σεξουαλικές τους ιδιαιτερότητες, με αποτέλεσμα να έχουν μπει στο περιθώριο της ζωής.

Η παραπομπή σε συνδέσμους ερωτικών ιστότοπων με αποσπάσματα ανάλογων ταινιών γίνεται μόνο για την ενημέρωση των αναγνωστών. Πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι ταινίες για ενήλικους (18+) θα περιλαμβάνουν άκοπες σκηνές ερωτικής πράξης όπως στην περίπτωση της γαλλικής παραγωγής του 1998 «Αρτεμισία».

Καιρός πλέον να απαλλαγούμε οριστικά από την επίσημη και ανεπίσημη λογοκρισία που τόσα δεινά έχει προκαλέσει σε όλον τον κόσμο.

No comments:

Post a Comment