Followers

Saturday, October 27, 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ GANGBANG: ΜΕΡΟΣ ΣΤ


Τα δυο νησιά ενωμένα με τεχνητή γεφυρα. Το δεύτερο φιλοξενεί γυμνιστές από το 1959. Διακρίνεται η βραχώδης ακτή όπυο η Σλάβιτσα με τη βοήθεια του Μίκι έκαναν το gangbang. Τα νησιά είναι προσβάσιμα μόνο από το Rovinj τακτικά δρομολόγια πλοιαρίων. Αριστερά πάνω διακρίνεται το λιμάνι.

 ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΤΩΝ «BΡΑΧΟΒΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΒΟΥΝΙΣΙΩΝ» ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ  - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GANGBANG (40 ΑΤΟΜΑ) ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ «RED ISLAND» - ΠΙΤΣΑ, ΓΑΜΗΣΙ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΚΛΑΜΑΤΑ -  ΑΨΙΔΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ» - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ «MONSENA» - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ - «FUCK ME BABE, FUCK ME RIGHT NOW!»

Moύ ήρθε μια φανταστική ιδέα. Σκέφθηκα πώς θα συμφιλιώσω τους
«βραχόβιους» με τους «βουνίσιους» (απόδοση στα Ελληνικά του όρου «μονσενιστές»). Τηλεφώνησα στο Σλόμπο και του είπα την ιδέα μου. Ήταν διαθέσιμος. «Φέρε και την Άννα μαζί σου». Με ρώτησε για τη Βαλεντίνα. «Όλοι θα έρθουν, καμιά 25αριά ηδονιστές». «Κάνε καλή τιμή». Συμφωνήσαμε σε 5 Kuna το άτομο για 4 ώρες παραμονής στο Red Island. Στο κάτω-κάτω της γραφής τού πηδούσαμε τη γυναίκα. Είχε υποχρέωση απέναντί μας. Δίνουμε ραντεβού στην προβλήτα της «Μοnsena» και πάω να βρω τις Εστιάδες και την «αρχιέρεια της ακολασίας».

Με βλέπουν, τρελαίνονται, χοροπηδούν. «Κορίτσια, σάς έχω μια έκπληξη». «Προσφέρω δωρεάν gangbang στο
Red Ιsland». Είπα τη μαγική λέξη. Τρελάθηκαν. «Και κάτι ακόμα». «Θα περάσουμε να πάρουμε τους βραχόβιους». «Θέλω να τα βρείτε πριν φύγω». Η Ροζάλια, «ναι, θα τους γαμήσουμε τους μαλάκες». «Οι βουνίσιοι θα γαμήσουν τους βραχόβιους!». Η Σλάβιτσα συγκεντρώνει τις Εστιάδες που περιφέρονταν στα βράχια με ανασηκωμένους τους χιτώνες τους. Όλη η καλή παρέα συγκεντρώνεται και περιμένει το πλοίο. Η Σλάβιτσα, συγκινημένη, με ευχαριστεί. «Εγώ δεν είμαι τόσο καλός διοργανωτής όσο εσύ, αλλά θέλω να προσφέρω κάτι εκτός από το καυλί μου!». «Ξεσκισμένες!», φωνάζει, «ετοιμαστείτε για άγριο, ομαδικό γαμήσι στα βράχια του νησιού». «Επιθεώρηση μουνιών! »Οι Εστιάδες δείχνουν τα μουνιά τους. «Εντάξει, είστε ξυρισμένες! Βάλτε άρωμα!»

Έρχεται το πλοίο. Η Άννα, ολόγυμνη και φρεσκοξυρισμένη, βοηθάει τα κορίτσια να επιβιβαστούν. Ο Σλόμπο περιμένει τη Βαλεντίνα να τον γλείψει. Το κασετόφωνο παίζει το τραγούδι των ηδονιστών. Πάμε να πάρουμε τους βραχόβιους. Αυτοί μόλις είδαν το σκάφος, τα γνωστά, ύψωσαν τα καυλιά τους και οι γυναίκες έπιασαν τα μουνιά τους. «Ανεβείτε πάνω, πάμε για ομαδικό gangbang στο Red Island». Δέκα άτομα, άνδρες και γυναίκες, ξετρελαμένοι με την ιδέα, πηδούν. Η Μάργκιτ και η Ίλονα κουβαλούν δυο πλαστικούς κουβάδες. «Τι έχετε μέσα;». «Μουνοποτό!». Τα πήρα στο κρανίο. Έρχονται και μερικοί καινούργιοι. Μια κοντούλα, γύρω στα 30, με ρωτάει με πόσους μπορεί να παρθεί; Ήταν Γερμανίδα, με μεγάλα βυζιά και ξυρισμένο μουνάκι. «Θα φροντίσω να σε γαμήσουν αρκετοί». Πώς σε λένε;» «Βερόνικα», μού απαντάει. «Ανέβα πάνω». Βαστάει μια μικρή τσάντα. «Έχω ακούσει για το gangbang στο θαλάσσιο πάρκο». Πού το έμαθαν όλοι άραγε, αναρωτήθηκα. Η Άννα ανοίγει το ψυγείο και βγάζει σλιβοβίτσα και παγωμένες μπίρες. Κερνάει ο ιδιοκτήτης! Θ απέσουμε σε καμιά ξέρα, γαμώτο. Ο Άντε σηκώνεται κια πηγάινει στο πιλοτήριο. Από πίσω η Γιόζιπα. Τον χουφτώνει. Σκοντάφτει πάνω στη Βαλεντίνα. Μπλέκονται. Η Γιόζιπα πιπώνει το Σλόμπο και η Βαλεντίνα τον Άντε. Την πιάνει και την καθίζει στο πιλοτήριο. με το ένα χέρι κρατάει το τιμόνι, με το άλλο  χαϊδεύει το μουνί της.
Μετράω τους επιβάτες. Είχαν μαζευτεί 30. 12 άνδρες και 18 γυναίκες. Καλός αριθμός. «Πριν φτάσουμε στο νησί, παρακαλούμε ντυθείτε».


Το «κόκκινο νησί» στην πραγματικότητα είναι δυο κατάφυτα μικρά  νησιά που ενώνονται με μια τεχνητή γέφυρα (όπως το νησί της «Koversada» με το υπόλοιπο πάρκο). Το πρώτο έχει ξενοδοχεία και το δεύτερο ένα εστιατόριο στο κέντρο και άλλες δευτερεύουσες εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται από τους γυμνιστές ανελλιπώς από το 1959! Ένας τύπος κόβει εισιτήρια. Μόλις μπεις στο κυκλικό μονοπάτι πετάς τα ρούχα σου. Θέλαμε να κάτσουμε κοντά στο εστιατόριο, ώστε να έχουμε πρόσβαση και στις τουαλέτες. Πυκνή βλάστηση. Καθ’ όλη τη διαδρομή οι γυμνιστές κοιτούσαν τις Εστιάδες. Φθάνουμε στα βράχια. Δεν έχει αμμουδιά αλλά βράχια με ξέφωτα εδώ και εκεί. Πετάμε τα ρούχα μας και μπαίνουμε στη δροσερή θάλασσα. Ελέγχουμε τον περίγυρο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι από οπτική επαφή με άλλους κολυμβητές, αυτό δεν άρεσε στη Σλάβιτσα που ήθελε θεατές! Η ιδέα που ρίχτηκε λόγω του περιορισμένου χώρου ήταν το κυκλικό τρενάκι-gangbang. O Σλόμπο γύρισε στο λιμάνι, αφήνοντας όμως τη γυναίκα του και τη Βαλεντίνα στο νησί. Η Βερόνικα μετρούσε τα καυλιά. «Θα με γαμήσει αυτός, εκείνος, ο άλλος!». «Κούκλα μου, στο δικό μας gangbang δεν γίνεται επιλογή ατόμων». Oλα τα μουνιά ήταν φρεσκοξυρισμένα. Τρεις φορούσαν κλειτοριδικό δακτύλιο.

«Αλείψτε τις τρύπες σας με κρέμα και ετοιμαστείτε για ομαδικό με θέα την πόλη», ακούστηκε η φωνή της Σλάβιτσα. «Οι άνδρες να βοηθήσουν τις γυναίκες». Η Βερόνικα άπλωσε κρέμα στο μουνί της και της λίπανα την κωλοτρυπίδα της. Κοντή αλλά καυλογυναίκα. «Με θέλεις εμένα, με κάνεις κέφι;», τη ρώτησα. Με κοιτάζει, τσεκάρει το καυλί μου, «ναι, θα σε αφήσω να με γαμήσεις από τον κώλο!»

Η Σλάβιτσα μοίρασε προφυλακτικά. «Να είστε προσεκτικοί όταν μπαίνετε από πίσω». Δεν θέλω βιαστικές κινήσεις». «Απολαύστε την κάθε στιγμή». «Το gangbang είναι τρόπος ζωής». Η Άννα μπήκε στην κορυφή. Σχηματίστηκε ένα τρενάκι με 30 άτομα. Στη μέση βρέθηκα εγώ, μπροστά μου η Σλάβιτσα, πίσω η Βερόνικα, πίσω της ο Άντε. Η Ροζάλια είχε στριμωχτεί μεταξύ δυο βραχόβιων. Έμεναν έξι γυναίκες χωρίς καυλί. Αλλά δεν στενοχωρήθηκαν. Την έβρισκαν μεταξύ τους. Οι Εστιάδες είχαν σηκώσει τους χιτώνες τους και κουνούσαν τα κωλομάγουλά τους. Στις 1.30 άρχισε το τρενάκι-gangbang. Τραγουδώντας, σπρώχνοντας και πηδώντας κάναμε τον κύκλο του ξέφωτου κάμποσες φορές. Τι γαμήσι ήταν αυτό. Όταν σταματήσαμε για λίγο μέτρησα δέκα ακόμα άτομα. Ευτυχώς επτά άνδρες και τρεις γυναίκες είχαν προστεθεί στην παρέα μας. Μπήκαν στη σειρά, ήταν από άλλες χώρες. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει από πού ήταν! Η τελευταία στην αρχική σειρά, η Παυλίνα, είχε πάρει μέσα της ένα προικισμένο καυλί και αγκομαχούσε. Η Σλάβιτσα γαμιόταν από τον κώλο και η Βερόνικα έσπρωχνε το καυλί μου πιο βαθιά. «Μίκι, με τρελαίνεις», φώναξε. Τη Βερόνικα πηδούσε ο Άντε και αυτού τα αρχίδια τα έπαιζε η Βαλεντίνα. Η Γιόζιπα βρισκόταν σητν αρχή με δυο άγνωστους που την ξέσκιζαν. «Ξεσκίστε με, γαμιόλες», φώναζε, «τι ηδονή!». Τελικά όλοι πηδιόντουσαν. Οι βραχόβιοι συμφώνησαν ότι ήταν απολύτως ικανοποιημένοι με τη διοργάνωση και την ιδέα. Η Μάργκιτ με την Ίλονα έχυναν στο δοχείο. Η Παυλίνα έδινε τις ρώγες της στον μπροστινό της, «πιές γάλα, μη μου εξαντληθείς!». Η Ροζάλια έλεγε το ρήμα «γαμώ», την αγαπημένη της λέξη, σε διάφορα πρόσωπα.

Μετά αλλάξαμε σειρά. Η Άννα πήγε τελευταία και οι νεοφερμένοι βρέθηκαν στην κορυφή. Έτσι τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να βάλουν χέρι στους άνδρες μπροστά τους. Η Σλάβιτσα μού έχωσε το δάχτυλό της και μού ψιθύριζε, «Μίκι, σε γαμώ τρυφερά». Εγώ δαχτύλωνα τη Βερόνικα που έπαιζε το καυλί του Άντε. Άλλο να το περιγράφεις κι άλλο να το ζεις.

«Βγάλτε τα χέρια σας και πάρτε τα καυλιά στο στόμα σας». Οι 21 γυναίκες παρατάχτηκαν, έσκυψαν, άνοιξαν το στόμα τους, έβγαλαν τη γλώσσα τους και περίμεναν το σπέρμα. Ακολούθησε ομαδική εκσπερμάτιση. Μετά έγλειψαν τα καυλιά και τα στέγνωσαν. Η Σλάβιτσα φανερά ευτυχισμένη με ξεζούμισε. Η Βερόνικα έβαλε τη γλώσσα της και της άρπαξε το σπέρμα από το μάγουλο.

Διάλειμμα μισής ώρας. Να φάμε κάτι. Πήγα στο εστιατόριο και παρήγγειλα πίτσες (στην Κροατία είναι γνωστές ως «τζάμπο») μεγάλων διαστάσεων. Καθίσαμε κάτω και τσιμπήσαμε. Η Ροζάλια άλειψε με κόκκινη σάλτσα το μουνί της και ένας νεοφερμένος την έγλειψε. Η Παυλίνα βούτηξε τις ρώγες της σε ένα μπολ με σάλτσα και τις έδωσε στην Άννα. «Πιπίλισέ της, τσούλα, γαμημένη!». Η Μάργκιτ με την Ίλονα ετοίμαζαν μουνοποτό. Οι καινούργιοι τρελάθηκαν. Έβαλαν τις φίλες τους να μαλακιστούν μπροστά σε όλους και να χύσουν στον κουβά. Μετά έριξαν σλιβοβίτσα, ανακάτεψαν και ήπιαν τα υγρά τους!

Χωριστήκαμε σε δέκα ομάδες των τεσσάρων ατόμων και καβαλήσαμε ο ένας τον άλλον. Μπρούμητα ο ένας πάνω στον άλλον. Άλλη εκδοχή του gangbang. H Βερόνικα είχε τρελαθεί από την ηδονή. H Σλάβιτσα κόλλησε το σώμα της πάνω μου. Μού είχε αδυναμία. Δεν άφηνε καμια να με πλησιάσει. Πάνω από τη Σλάβιτσα ξάπλωσε ο Μίρκο και από πάνω του η Γιόζιπα. Τα χέρια δούλευαν ασταμάτητα. Η Σλάβιτσα έδινε οδηγίες, «προσέξτε ποιον γαμάτε». Όλοι οι κώλοι, ανδρικοί και γυναικείοι, ήταν άτριχοι και λείοι. Η Ροζάλια που βρισκόταν στη μέση της πυραμίδας διαμαρτύρεται «έχω ένα αδέσποτο καυλί στην παλάμη μου! «Ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης δεν βρίσκει τον κώλο μου!» Το μυστήριο λύθηκε. Αυτός που καβαλούσε τη Ροζάλια ήταν τύφλα στο μεθύσι κα δεν έβλεπε τον κώλο της. «Μοιάζουν όλοι!» Τα έπαιξα. «Γαμημένε, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ανδρικό από γυναικείο κώλο!» Η άλλη με το δίκιο της, μες στην καύλα της, διαμαρτυρόταν. «Ο δικός μου μυράζει σλιβοβίτσα!» «Αν δεν μπορείς να βρεις την τρύπα μου, να φωνάξω άλλον να με γαμήσει!»

Κατά τις 3 εξαντλημένοι από το γαμήσι, σταματήσαμε. Μερικοί είχαν αποκοιμηθεί με το καυλιά τους μέσα στα μουνιά. « Παλιομαλάκες, μού ήρθατε μεθυσμένοι και θέλετε να γαμήσετε τις Εστιάδες μου. «Θα βάλω τον τεχνητό πούτσο και σάς ξεσκίσω τον κώλο σας!» αγρίεψε η Σλάβιτσα. «Τους ξεφτίλες, έχουν στη διάθεσή τους  ροδαλά μουνάκια και κωλαράκια, τα καλύτερα της περιοχής, και δεν γαμάνε!» «Οι μικρές φώναζαν πιο βαθιά, μαλάκες!»

Σχηματίσαμε δυο σειρές. Οι άνδρες και οι γυναίκες χωρίς τη Σλάβιτσα. Πιάσαμε τα καυλιά μας και οι γυναίκες τα μουνιά τους. Σχηματίσαμε με το άλλο χέρι μας -τρόπος του λέγειν - μια αψίδα. Η Σλάβιτσα πέρασε από κάτω κρατώντας το μουνί της, συγκινημένη και ελαφρώς δακρυσμένη. «Αρχιέρεια της ακολασίας, υποβάλουμε τα σέβη μας!».
Κοντοστάθηκε και έβγαλε έναν  συγκινητικό λόγο. «Θέλω να σας πω ότι το σημερινό
bangbang, ιδέα και εκτέλεση του Μίκι από δω – ακολούθησαν χειροκροτήματα και επευφημίες - είναι από τα καλύτερα που έχω ζήσει. Γαμήσαμε, γαμηθήκαμε, γλείψαμε, ξεσκιστήκαμε. Βλέπω στο πρόσωπό σας την ικανοποίηση». Ο ιδρώτας έτρεχε από την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε. «Για μένα και πιστεύω και για σας το gangbang είναι μια έκφραση επικοινωνίας». Ήταν η φιλοσοφική αντίληψη μιας εκπληκτικής γυναίκας. Νομίζω ότι είχε δίκιο. Όλοι κατά κάποιο τρόπο επικοινωνούσαμε με το gangbang. Ο λόγος: γνωριζόμασταν μεταξύ μας, είχαμε αναπτύξει στενούς δεσμούς, ακόμα και οι νεοφερμένοι είχαν μπει στο πνεύμα. Ακούστηκαν ζητωκραυγές, επιδοκιμασίες. Οι άνδρες αγκάλιασαν τη Σλάβιτσα και οι γυναίκες τη φίλησαν στα μάγουλα. Οι πιο τολμηρές έβαλαν το χέρι τους στο ξυρισμένο μουνί της. Η Σλάβιτσα ανέκφραστη απολάμβανε την εφήμερη δόξα. Πλησίασα τελευταίος. Τα μάτια της κοιτούσαν τι θα έκανα. Γονάτισα και της έκανα ένα μοναδικό γλειφομούνι. «Αρχιέρεια της ακολασίας», δεχθείτε τις υπηρεσίες του ταπεινού υπηρέτη σας», της είπα.  «Αρχιερέα του gangbang, δέχομαι να με γλείψεις!» Το άξιζε. Η Σλάβιτσα έχυσε αμέσως, Μετά σηκώθηκα, την έσφιξα στην αγκαλιά μου και της ψιθύρισα. «Ήσουν υπέροχη». «Με έκανες να πετάω στα σύννεφα», έβγαλε τη γλώσσα της και μου πιπίλισε τις ρώγες μου.
«Αυτό με πολλή αγάπη από μένα», συμπλήρωσε.


Πακετάραμε, μαζέψαμε τα απορρίμματα, ντυθήκαμε και πήγαμε στο πρώτο νησί να πάρουμε το πλοίο. Ο Σλόμπο περίμενε στην αποβάθρα. Μόλις είδε τη Βαλεντίνα, την πήρε στο πιλοτήριο. «Έλα να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε πριν». Μόλις απομακρυνθήκαμε, πετάξαμε τα ρούχα μας και αρχίσαμε το παιχνίδι. Η Ροζάλια έδειχνε το μουνί της. Αφήσαμε τους βραχόβιους στην έδρα τους. Είχαν συγκεντρωθεί φίλοι τους. Η Μάργκιτ μουρμούριζε, «γεμίσαμε τρεις κουβάδες μουνοποτό». Παρατάχθηκαν, έπιασαν τα καυλιά τους και χαιρέτησαν τους επιβάτες. Οι γυναίκες στάθηκαν στην κουπαστή άνοιξαν τα μουνόχειλά τους και έβαλαν το δάχτυλο μέσα. Πανζουρλισμός στην ακτή. Μερικοί νόμιζαν ότι είναι σήμα για γαμήσι. «Τώρα, να σας δω, μάγκες», λέει η Ροζάλια.  «Παίξτε τον για πάρτη μας». «Βλέπετε τι μουνάρες έχουμε εξασφαλίσει». «Εσείς γαμάτε μια φορά, εμείς είκοσι!» «Σήμερα ενώσαμε τα μουνιά μας με τις βραχόβιες!» «Έχουμε και φρέσκο γάλα, δεν αγοράζουμε από την αγορά». Βρισκόταν σε παροξυσμό .Έλεγε πολλά και διάφορα. Μετά έδειξε τον κώλο της. «Το βλέπετε αυτόν εδώ;». «Το δίνουμε σε όσους μάς φέρονται με το γάντι». Οι απέναντι είχαν καυλώσει με τα λόγια της και τον έπαιζαν. «Τι τον παίζετε, μαλάκες, γαμήστε τις γυναίκες σας, ξεσκίστε τις!». «Ροζάλια, σε αγαπούμε γι αυτό που είσαι». «Δεν θέλω αγάπες και μαλακίες, γαμήσι μόνο!» «Είμαι η τσούλα του Rovin
j, ξεσκίζομαι και είμαι περήφανη για το μουνί μου!». Η Μάργκιτ και η Ίλονα γονάτισαν και πήραν τα καυλιά των φίλων τους στο στόμα τους. «Τις βλεπετε αυτές τις καριόλες». «Πιπώνουν και χύνουν στους κουβάδες». «Ροζάλια, σταμάτα να φωνάζεις». «Τους καύλωσες όλους». «Αυτό ήθελα, να βγάλω το άχτι μου» «Τους έβαλα να μαλακιστούν μπροστά μου δέκα άνδρες». «Ποια είμαι τέλος πάντων, η Ροζάλια η σκυλογαμημένη!» Την έπιασα από το χέρι της. Έχυνε ακατάπαυστα. Τη συμπαθούσα. Ακούμπησε στην κουπαστή και την πήρα από πίσω. «Με βλέπετε παλιομαλακιστήρια», ωρυόταν, «ο Μίκι, εκτιμάει τα σωματικά προσόντα μου!». Στο πιλοτήριο ο Σλόμπο πηδούσε τη Βαλεντίνα. Μπαίνει η γυναίκα του να πάρει μια μπίρα. Κουνάει το κεφάλι της. «Με τη μικρή γαμιέσαι, παλιομαλάκα», του λέει, «εγώ που έχω τόσα προσόντα με άφηνες ανικανοποίητη!» Σκύβει να χαιρετήσει τη Βαλεντίνα. «Πρόσεχε μην του τον κόψεις». «Θα μου είναι εντελώς άχρηστος μετά».


Αφήνουμε τους βραχόβιους και επιστρέφουμε στην προβλήτα. Οι Εστιάδες γονατίζουν και προσεύχονται. Οι σεμνοπαρθένες φωνάζουν. «Μπήκαν στο ναό μας και μάς ξέσκισαν οι άπιστοι!». Παγανιστικές θεωρίες χωρίς ουσία. Το γαμήσι μιλούσε. Οι παραθεριστές κοιτούσαν έκπληκτοι. Εμφανίζεται στην αποβάθρα η Σλάβιτσα. Νέες επευφημίες από το κοινό. «Η αρχιέρεια της ακολασίας» υποκλίνεται στους θεατές. Τη βλέπω να διοργανώνει εκδρομές gangbang στο κοντινό μέλλον. Μού κρατάει το χέρι, το σηκώνει και λέει στα Κροατικά. «Δοξάστε τον! Χειροκροτήματα. Φοράει το λευκό χιτώνα με τα διάσημα της θέσης της. Πιάνει τις Εστιάδες, τους σηκώνει τους χιτώνες και δείχνει τα ροδαλά μουνάκια τους στους εκστασιασμένους κολυμβητές. Αυτά τα ροδαλά, τρυφερά μουνάκια ευθύνονται για τη σημερινή ακολασία!» «Ποιος θέλει να τα χαϊδέψει;». Ζευγάρια πλησιάζουν και από τις δυο πλευρές της ακτής και ακουμπούν τα χέρια τους στις Εστιάδες Οι γυναίκες τους ζηλεύουν το άτριχο μουνάκι. Μερικές ντρέπονται που είναι μαλλιαρές. «Ελάτε να σας ξυρίσουμε»,  λέει η Σουζανα. Ανοίγει το βαλιτσάκι με τα εργαλεία. Οι πιο τολμηρές πλησιάζουν, ξαπλώνουν στο στρώμα και παραδίνονται στα χέρια της. Πρώτα κούρεμα με τη μηχανή, μετά ξύρισμα με γυναικείο ξυράφι. Στο τέλος κρέμα. Τους δίνει καθρέπτη να δουν το αποτέλεσμα. «Τώρα είστε καθαρές, έτοιμες για γλείψιμο και γαμήσι!» Οι άνδρες τους πλησιάζουν κα βάζουν τα χέρια τους στα φρεσκοξυρισμένα μουνιά τους. Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν και οι άνδρες. Η Σουζάνα τους ξυρίζει και η Ροζάλια παρέχει ειδική περιποίηση: πίπα. Καθαρά μουνιά, καθαρά καυλιά. Σχηματίζεται πάλι κύκλος. «Τώρα πηδήξτε τους άνδρες και εσείς πάρτε τις γυναίκες σας». Στην αρχή διστακτικά, ύστερα τα ζευγάρια γαμιούνται μέσα στον κύκλο. «Καλώς ήρθατε στην παρέα των ηδονιστών!»

Έτριβα τα μάτια μου. Δεν πίστευα ό,τι έβλεπα. Η Σουζάνα είχε ξεχάσει να με καθαρίσει από πίσω. Η Σλάβιτσα το είδε, πήρε το ψαλιδάκι και έκοψε τις περιττές τρίχες. «Το κωλαράκι σου πρέπει να είναι καθαρό». «Δεν γαμώ τριχωτά κωλαράκια!» «Δες το δικό μου, πόσο λείο και στρωμένο είναι!». Θα της έλεγα καμιά κουβέντα, αλλά τη συμπαθούσα. Δεν ελιδε τι πήγαμε να πάθουμε στο νησί. Οι μεθυσμένοι παρ΄ολίγο να μάς γαμήσουν! Εγώ τον κώλο μου τον θελω με τρίχες να ξεχωρίζει στο gangbang. Αν έμενα περισσοτερες μέρες, η Σλάβιτσα ήταν αποφασισμένη να με παέι σε ινστιτούτο αισθητικής να μού κάνει ολική αποτρίχωση!

Είναι το τέλος μιας απίστευτης σεξουαλικής περιπέτειας. Η Παυλίνα μού δίνει ένα μικρό δοχείο με γάλα της για το ταξίδι! Οι μικρές κλαίνε γοερά. «Φεύγεις, μάς αφήνεις αγάμητες!» «Μα σας γάμησα τόσες φορές!». «Είμαστε αχόρταγες!»  Η Σλάβιτσα καταρρέει από τη συγκίνηση. Τα μάτια της τρέχουν. «Θα έρθουμε στην Ελλάδα να σε γαμήσουμε εκεί», φωνάζει η Ροζάλια. Πέφτει στην αγκαλιά μου εκπλιπαρώντας να την πάρω για τελευταία φορά. «Αφού έχετε τόση ανάγκη, πάμε στο διαμέρισμά μου» για μικρό  gangbang. «Έχω μια ώρα ακόμη». Μπαίνουμε μέσα, κλειδώνω την πόρτα και πηδιόμαστε σε στενό οικογενειακό κύκλο: η Σλάβιτσα, η Μαρία, οι μικρές, η Ροζάλια και η Άννα. Δίνουν μοναδική παράσταση λεσβιακού. Άλλοι δεν χωρούσαν μέσα. Χάνω τα κλειδιά μου. Τα είχε πάρει η Βαλεντίνα και έξυνε το μουνί της. Το ρήμα «γαμώ» πάλι σε όλα τα πρόσωπα.

Η Ροζάλια γράφει τον επίλογο. «Το δικό μας gangbang  ήταν το καλύτερο απ΄όλα. Είχε δίκιο «Εδώ γαμιόμαστε και επικοινωνούμε μεταξύ μας». «Είναι τρόπος ζωής! «Ναι, συμφωνώ», της απαντώ. «Τα μουνιά σας στάζουν αλκοόλ!» Και της βάζω τα δάχτυλα μέσα! «Τετραήμερο φεστιβάλ ακολασίας με όλη τη σηαμσία της λέξης!», συμπληρώνει η Σλάβιτσα. με σπρώχνει στο μπάνιο, κλείνει την πόρτα. «Σκύψε, να σε γαμήσω για τελευταία φορά!» «Δεν ξέρω, είμαι ερεθισμένη». «Ανοίξτε», φωνάζουν οι μικρές. «Θέλουμε να κατουρήσουμε». «Πηγαίνετε αλλού, παλιογαμημένες!» απαντά η Σλάβιτσα. «Δεν έχει άλλη τουαλέτα». Ανοίγει την πόρτα και ορμάνε μέσα. Η Βαλεντίνα κατουράει πάνω μου. Ζηλεύουν και οι άλλες δυο και κάνουν την ίδια κίνηση! Η Σλάβιτσα που είχε πιει αρκετή σλιβοβίτσα κατουράει κι εκείνη. «Παλιογαμημένες, με καταβρέξατε». «Σκύψτε, να σας κατουρήσω κι εγώ». Έρχεται και η Ροζάλια. «Θα κατουρήσω κι εγώ». Τελικά.  ο ένας κατουράει τον άλλο. Ακούν η Άννα και η Μαρία. Τρέχουν και κατουράνε κι αυτές. Ευτυχώς είχε ακόμα ζεστό νερό. Μπαίνουμε στο ντους, ο ένας πάνω στον άλλο και πλενόμαστε. Οι μικρές καύλωσαν. Χέρια, δάχτυλα, γλώσσες μπερδεύονται. Το καυλί μου χάνεται μέσα στις τρύπες τους. Η ντουζιέρα χωρούσε μόλις 2 άτομα όρθια. Ήμασταν 8. «Βάλε  το τηλέφωνο στο μουνί μου», ζητάει η Ροζάλια. Δεν μπορούσα να βγω. «Θέλω να ετοιμαστώ».«Να πας να γαμηθείς!». Βγαίνω από το μπάνιο, τρέχουν από πίσω. Η Ροζάλια βρήκε ένα αγγούρι και το έβαλε στο μουνί της. «Πού το βρήκες αυτό;». «Μού το έδωσε ο μανάβης του κέντρου!» «Ήθελα να τον γαμήσω, αλλά ήταν η γυναίκα του μπροστά!» Έρχεται η καθαρίστρια και φεύγει αμέσως. Κάτι λέει στη φίλη της. «Αυτοί πηδιούνται ομαδικά». «Θα γυρίσουμε σε λίγο».    

Έπρεπε να είχα την κάμερα. Τέτοιες σκηνές δεν βλέπεις κάθε μέρα. Άγρια δύση. Αυτές δεν είναι ηδονίστριες! Φεύγουν τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι. Πακετάρω ότι μπόρεσα να διασώσω από τη μουνοθύελλα. Η Άννα είχε ξεχαστεί στο μπάνιο. Οι μαλακισμένες την είχαν κλειδώσει μέσα. Ξεκλειδώνω την πόρτα και μού την πέφτει. «Είμαι η τσούλα σου! Πάρε με εδώ και τώρα». «Τι θα λέει ο άνδρας σου». «Να πάει να γαμηθεί ο μαλάκας!». «Τόσα χρόνια τον παρακαλούσα και τώρα πηδιέται με μικρές!» Το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της έσταζε σλιβοβίτσα. Έρχεται η καθαρίστρια για δεύτερη φωτιά. Την παίρνω και πηγαίνουμε στους θάμνους κοντά στην παραλία. Ξεσκιζόμαστε για τελευταία φορά. Παίρνει μάτι η Ροζάλια. «Κορίτσια, ο Μίκι γαμάει την Άννα». Τρέχουν να δουν. «Τι βλέπετε, παλιογαμημένες σεμνοπαρθένες;» «Δεν έχετε δει άνδρα να πηδάει;» «Μάς αρέσει το μάτι». «Είμαστε ηδονίστριες!». Κάνουν κύκλο. «Θα σε κατουρήσουμε». «Όχι, τώρα μόλις έκανα μπάνιο!» Πάμε στην τουαλέτα κοντά στην πισίνα. Κλειδώνουν την πόρτα. Μπήκαμε στις γυναικείες τουαλέτες. «Πάω να παραγγείλω πίτσα να τον αλείψω», δηλώνει η Ροζάλια. Έρχεται η Σλάβιτσα. «Γαμώτο. όλες οι τουαλέτες είναι κατειλημμένες». «Είμαστε μέσα και ξεσκιζόμαστε»,  απαντούν οι μικρές. Πάμε για ένα τελευταίο ποτό στο μπαρ. Βρίσκουμε ένα απόμερο τραπέζι που μόλις είχαν ετοιμάσει για το βραδινό. Οι γαμημένες μικρές γονατίζουν, μπαίνουν κάτω από το τραπεζομάντηλο και αρχίζουν να γλείφουν η μια την άλλη. «Κορίτσια, θα χάσω το λεωφορείο». «Αφήστε με να φύγω». Φθάνω στο λεωφορείο στην είσοδο του κέντρου με τις τρελές να τρέχουν από πίσω μου. Ο οδηγός χαμογελάει. Σώθηκα απ΄του χάρου τα δόντια. Επειδή δεν μπορούσαν να πιάσουν το μουνί τους, βάζουν το δάχτυλο στο στόμα. Οι άλλοι είχαν ακούσει για τα επεισόδια το πρωί με τους βραχόβιους. «Ακούσαμε για ομαδικό γαμήσι». «Μπα, ιδέα σας είναι». «Εδώ όλοι είναι σεμνοί!» «Που να ήξεραν τη αλήθεια!  Βγαίνοντας από την κεντρική πύλη, τις είδα να χαιρετούν και να πιπιλίζουν το δάχτυλό. Η Σλάβιτσα έκλαιγε γοερά και την κρατούσε η Μαρία στην αγκαλιά της. Η υπέροχη αυτή γυναίκα που είχε γίνει αντικείμενο λατρείας στο «
Red Island» το απόγευμα ήταν πραγματικό ράκος.

«Οδηγέ, σταμάτα για ένα λεπτό» Κατέβηκα, τις φίλησα και τις ανέβασα στο λεωφορείο  μέχρι την είσοδο της πόλης. «Αρχιέρειά μου, γιατί κλαις;» «Έκανες τόσους ανθρώπους ευτυχισμένους το απόγευμα». «Μίκι, πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι έτσι». «Δεν μπορώ να σου πιάσω τώρα το μουνάκι σου, αλλά όταν γαμιέστε ομαδικά στα βράχια, να με θυμάσαι και να χύνεις!» της απάντησα. «Θα σου στείλω μια γυμνή φωτογραφία μου!» Η Σλάβιτσα δεν μιλούσε καθόλου. Άκουγε. Ζούσε στον κόσμο της. Στη είσοδο της πόλης σταματήσαμε να βγάλουν μερικοί επιβάτες φωτογραφίες του δειλινού. «Δέκα λεπτά στάση».

Κατεβήκαμε, πήγαμε πίσω από ένα πεύκο και παρθήκαμε. Οι γλώσσες και τα σώματά μας ενώθηκαν για τελευταία φορά. Το μουνί της έκαιγε. Επειδή δεν προλαβαίναμε να γαμηθούμε με την άνεσή μας, προτιμήσαμε το στοματικό έρωτα. Χύσαμε μαζί. «Δεν προλαβαίνεις να με γαμήσεις, Σλάβι» της είπα. Η Μαρία παρακολουθούσε διακριτικά την επαφή μας. Όταν τελειώσαμε, πριν επιβιβαστώ, η Μαρία μου έδωσε ένα καυτό φιλί και μου είπε ψιθυριστά, «γι’ αυτό λατρεύω τη Σλάβιτσα». «Είναι πάνω απ΄όλα άνθρωπος και της άγγιξες την ευαίσθητη χορδή της». «Σε ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε!»
«Θα θυμάμαι με αγάπη το σάντουιτς και το παγωτό-μουνί που μού έκανες» της είπα. Η Σλάβιτσα μού έστειλε ένα φιλί από μακριά. Όλα αυτά αποτέλεσμα μιας τυχαίας γνωριμίας και ενός τετραήμερου gangbang που αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή του θαλάσσιου πάρκου! Μέσα στην αναμπουμπούλα κατάλαβα ότι δεν φορούσα εσώρουχο. Κάποια τρελάρα το είχε βουτήξει!


No comments:

Post a Comment