Followers

Thursday, October 25, 2012

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ



ΜΕΡΟΣ Β΄: Υποδειγματικό gangbang 200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με θέα το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου. Η Σλάβιτσα διοργανώνει υποδειγματικό gangbang  και δίνει μαθήματα στις πρωτάρες, Σουζάνα και Τσίλα. «Είμαι περήφανη για την ξαδέλφη μου», λέει η 22χρονη Τσίλα  που ακολουθεί τις συμβουλές της κατά γράμμα. Η Παυλίνα δίνει τις ρώγες της σε όλους του άνδρες να πιουν γάλα να δυναμώσουν! Αχ, Παυλκίνα με το άπαχο γάλα σου!

ΜΕΡΟΣ Γ: Η επιστροφή . Ο Σλόμπονταν, ο καπετάνιος του σκάφους, φέρνει τη 45χρονη γυναίκα του, Άννα, μαζί του. Μας την παραδίνει να την κάνουμε γυναίκα ξανά.  Η Σλάβιτσα τη γδύνει,  την ξυρίζει και την ενθαρρύνει να δοκιμάσει τρία καυλιά στο στόμα της.  Η Άννα γαμιέται και  με τους τέσσερις άνδρες της παρέας και δηλώνει: «Έφυγα κυρία απο το σπίτι  μου το μεσημέρι και γυρνάω τσούλα το βράδυ!»

Ο Σλόμπο, ο άνδρας της, πηδαέι τη Βαλεντίνα στο πιλοτήριο.

Η Ροζάλια προκαλεί τους χειριστές σκαφών αναψυχής με άσεμνες χειρονομίες. Ένας κόντεψε να πέσει πάνω μας!

ΜΕΡΟΣ Δ: Ανοιχτά του κέντρου παραθερισμού γυμνιστών «
Valalta». Ενθουσιασμός στους ηδονιστές της ακτής. Το σκάφος πλησιάζει όσο μπορεί την ακτή. Η Ροζάλια δείχνει το μουνί της στους συγκεντρωμένους και χειροκροτείται. Σκηνές λατρείας. Ο καπετάνιος εμφανίζεται ξεβράκωτος μαζί με τη Βαλεντίνα που κρατάει το καυλί του! Η Σλάβιτσα σε παροξυσμό τραγουδάει. «Κάναμε το gangbang της ζωής μας στο Lim Bay».  Οι θεατές ακούνε εκστασιασμένοι! «Ελάτε να  σας γαμήσουμε πάνω στο πλοίο». Όλες οι γυναίκες εμφανίζονται σε παράταξη και χαιρετούν πιάνοντας το μουνί τους. Οι απέναντι κρατούν τα καυλιά τους όρθια!  Η Άννα κουνάει την κυλότα της και την πετάει ψηλά! Δυο ζευγάρια ηδονιστών σταματούν το πήδημα και μπαίνουν στο πλοιάριο. Οι γυναίκες τους χαιρετούν τους επιβάτες πιάνοντας τα καυλιά τους και οι άνδρες βάζουν χέρι στην παρέα μας.

ΜΕΡΟΣ Ε: Ο καπετάνιος αλλάζει γνώμη. Αντί να κατευθυνθεί στο
Rovinj ανοίγεται στο αρχιπέλαγος και πάει κοντά στα νησιά του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Ανδρέα. Οι επιβάτες πέφτουν στη θάλασσα και επιδίδονται σε θαλάσσιο gangbang. H Σλάβιτσα με την Τσίλα μυούν την Άννα στο λεσβιακό έρωτα. Τα ζευγάρια από τη «Valalta» σχηματίζουν τρενάκι που αρχίζει από την πρύμνη και καταλήγει στην πλώρη. Περιλούζονται με σλιβοβίτσα και αρχίζουν το γλείψιμο.

Σκηνές απείρου κάλλους από εκστασιασμένους ηδονιστές. Η Παυλίνα σκύβει στο πιλοτήριο και την παίρνω από πίσω.  Όλοι τραγουδούν ή υποτίθεται ότι τραγουδούν «
Fuck me babe, fuck me right now!”

Επιστρέφουμε σφιχταγκαλιασμένοι στο
Rovinj, φορώντας τους λευκούς χιτώνες. Πηγαίνουμε στο σπίτι της Μαρίας για παγωτό-μουνί. Οι ξένοι ενθουσιάζονται από την ιεροτελεστία της προετοιμασίας. Αλλά, αυτή τη φορά το τελευταίο gangbang στην τραπεζαρία της Μαρίας.Κλείνουμε τα παράθυρα μη μας δει κανείς και καλέσει την αστυνομία. Η Σλάβιτσα κλαίει από χαρά. Η Ντόρα με τη Βαλεντίνα ρωτούν πότε θα γίνει το επόμενο. Τελικά,όλοι φεύγουν ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι από την ιδέα της Σλάβιτσα. Η Σλάβιτσα και ο Μίκι δειπνούν σε ταβέρνα της περιοχής. Η Σλάβιτσα με τα πόδια της χαϊδεύει το καυλί μου, ενώ τυπικά τρώμε. Βάζει ποτήρι να μαζέψει το σπέρμα. Η Τσίλα που συνοδεύει την ξαδέλφη της χάνεται κάτω από το τραπέζι. «Τι κάνει εκεί;», ρωτάει ο σερβιτόρος. «Έχασε τους φακούς επαφής της!» Η ίδια γελάει και λέει «που ξέρει ότι τραβάω μαλακία στο Μίκι!»

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ! ΚΡΟΑΤΙΑ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Σημείωση: Είχα ετοιμάσει όλα τα μέρη,αλλά εξαιτίας μιας ξαφνικής δεκάλεπτης διακοπής του ηλεκτρικού, έχασα τα κείμενα - δεν είχα προλάβει να τα σώσω. Ευτυχώς έχω τις σημειώσεις μου. Αύριο θα επανέλθω δριμύτερος.

No comments:

Post a Comment