Followers

Friday, October 26, 2012

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ GANGBANG: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ -  ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ – ΠΛΟΥΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η συνάντηση των ηδονιστών είχε προγραμματιστεί για τις 8.30 το πρωί στο εσωτερικό λιμάνι-μαρίνα του
Rovinj. Ο Σλόμπονταν, ο ιδιοκτήτης του πλοιαρίου, είχε έρθει νωρίτερα για τις προετοιμασίες. Όταν φθάσαμε, τοποθετούσε τα μαξιλάρια στους πάγκους, ενώ στο κέντρο είχε απλώσει ένα μεγάλο φουσκωτό στρώμα και από πάνω του λευκό σεντόνι.

Ο βοηθός του έλεγχε το μικρό ψυγείο κοντά στο πιλοτήριο. Οι προμήθειες, τρόφιμα, και ποτά, ιδίως σλιβοβίτσα, παραδόθηκαν στο Σλόμπο. Η κροατική σημαία ανέμιζε στη πρύμνη.

Επιβιβαστήκαμε και καθίσαμε στους πάγκους. Φορούσαμε ελαφρά ρούχα, τα οποία θα βγάζαμε μόλις απομακρυνόμασταν από το λιμάνι. Η Σλάβιτσα μοίρασε λευκούς χιτώνες σε όλους.

«Ξέρω ότι ανυπομονείτε να γδυθείτε και να αρχίσετε το παιχνίδι!» «Βάλτε τους χιτώνες!» «Τι είμαστε, Εστιάδες:», τη ρώτησα. «Όχι, Μίκι, αυτές ήταν παρθένες, αγάμητες στην αρχαία Ρώμη, εμείς είμαστε γαμημένες!» «Απλά, οι χιτώνες δικής μου έμπνευσης προστατεύουν από την πρωινή ψύχρα και δεν εμποδίζουν τη σωματική επαφή». «Κορίτσια, έχετε κάνει αποτρίχωση στο μουνί σας;» ρώτησε και όλες απάντησαν καταφατικά. «Για κάθε περίπτωση έχω φέρει μαζί μου τα σύνεργα».

Ο Σλόμπο ανέπτυξε ταχύτητα και σε λίγο απομακρυνθήκαμε από το λιμάνι. Στην αρχή πήραμε την πορεία κατά μήκος της βραχώδους ακτής της «
Monsena». Η Σλάβιτσα έψαχνε για τη δωδέκατη κοπέλα. Κοίταξε προσεκτικά στην ακτή και ξαφνικά κάνει σήμα στον καπετάνιο να κόψει ταχύτητα. Στην ακτή βρισκόταν γυμνή η Μίρκα. Μόλις μάς είδε ήρθε στην προβλήτα με τα λίγα πράγματά της. «Πάμε για gangbang στο Lim Bay». «Θέλεις να έρθεις μαζί μας;» Η Μίρκα ανέβηκε στο σκάφος. Φίλησε την
«αρχιέρεια της ακολασίας» και μάς χαιρέτησε. Το σώμα της μοσχοβολούσε από το αντιηλιακό. Της χάιδεψα τα βυζιά της και της έπιασα το αποτριχωμένο μουνάκι. Γύρω στα 22. Έτσι συμπηλρώθηκε ο μαγικός αριθμός των 16 ατόμων. 4 άνδρες και 12 γυναίκες. Ο καθένας μας έπρεπε να ικανοποιήσει τρεις γυναίκες.

«Μαρία, μάζεψε τα κινητά, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές απ’ όλους!» Ύστερα η Μαρία τα κλείδωσε στο πιλοτήριο.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και φορέσαμε τους χιτώνες. «
Eίμαστε η σύγχρονη εκδοχή των Εστιάδων, αλλά γαμημένες και ξεσκισμένες από όλες τις τρύπες μας», παρατήρησε η Ροζάλια.

Ο προορισμός ήταν άγνωστος στους περισσότερους. Εγώ είχα επισκεφθεί το θαλάσσιο πάρκο με την ουγγρική αποστολή τρεις φορές, αλλά δεν μπορούσα να υποπτευθώ την ακριβή τοποθεσία. Η Σλάβιτσα ήξερε το μέρος από μικρό παιδί, όταν ερχόταν με τον πατέρα της για ψάρεμα. «Μόλις φθάσουμε στο καθορισμένο σημείο, θα βγάλετε τους χιτώνες».

Καθ’ όλον τον πλου είμαστε οι μόνοι «ντυμένοι» στο αρχιπέλαγος των γυμνιστών. Αλλά υπακούαμε στην «αρχιέρεια της ακολασίας». Βέβαια, από μέσα είμαστε γυμνοί για εύκολη πρόσβαση στο σώμα του άλλου. Η Ροζάλια σκύβει δήθεν να δέσει τα σάνδαλά της, αλλά στην πραγματικότητα ελέγχει τα καυλιά. «Βρε αχόρταγη» λέει η Ζέλικα, «δεν κρατιέσαι με τίποτα».

Η Παυλίνα παίζει με τις ρώγες της. «Έχω πολύ γάλα σήμερα για σας». «Κράτησέ το για τους καφέδες μας», απαντάει η Μαρία. Ο Σλόμπο ρίχνει κλεφτές ματιές, αλλά η Σλάβιτσα τού υπενθυμίζει να προσέχει μήπως πέσουμε στα βράχια. «Αν θέλεις, έλα μαζί μας». «Όχι, όχι», απαντά εκείνος. «Είμαι παντρεμένος, δεν κάνω τέτοια πράγματα». «Εδώ έχουμε ασυνόδευτες γυναίκες, μουνάρες» και ανασηκώνει το χιτώνα της Παυλίνας. «Δες φρέσκο, ροδαλό, αποτριχωμένο μουνάκι!» Ο καπετάνιος κοκκινίζει, ξεροβήχει,  κάνει ότι δεν βλέπει. «Θα σού βάλει και φρέσκο γάλα στον καφέ σου!»

Πάντως όλοι μας περιμέναμε το σήμα της αρχιέρειας για την έναρξη του παιχνιδιού. «Σλάβι, θα λερώσουμε τους χιτώνες με τα χύσια!» πετάγεται η Μαρία. «Καλά, βγάλτε τους!». απαντά η Σλάβιτσα. Τα κορίτσια  γδύνονται σιγά-σιγά και αποκαλύπτονται τα μαυρισμένα σώματα, με τα στητά βυζιά και τα ροδαλά μουνάκια.  Η Μίρκα ήταν ήδη γυμνή! Η Ίνες συμπληρώνει ότι είναι η πρώτη φορά που θα γαμηθεί μπροστά σε τόσα άτομα. Η Ντόρα το έχει ξανακάνει σε στενό κύκλο και η Βαλεντίνα,  η μικρότερη της παρέας, φοβάται μήπως μείνει έγκυος! «Οι άνδρες δεν θα χύσουν μέσα σου», τη διαβεβαιώνει η Μαρία. «Μόνο στο πρόσωπό σου, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης ακόμα κι αν τα καταπιείς!» «Εμείς τα χύσια τα ρίχνουμε στους καφέδες μας!».


Η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται. Η Σλάβιτσα παίρνει από το χέρι  την  Ίνες και τη Βαλεντίνα, τις φέρνει κοντά μου. «Πιάστε το καυλί του, χαϊδέψτε το, αισθανθείτε το στα χέρια σας». «Δείξτε του το μουνί σας». «Τέτοια ροδαλά μουνάκια μόνο η πόλη μας διαθέτει». Τα κορίτσια βάζουν τα χέρια τους στο καυλί μου. Το χαϊδεύουν και η Βαλεντίνα, η πρωτάρα, τον παίρνει στο στόμα της. «Βλέπεις, Βαλεντίνα, πόσο απλά είναι τα πράγματα». Η μικρή δεν απαντάει, είναι απορροφημένη με την πίπα. Η Ίνες ανεβαίνει πάνω μου και μού δείχνει το μουνί της. Της βάζω τρία δάχτυλα και της γλείφω την κλειτορίδα. Αναστενάζει. Καταλαβαίνω ότι φθάνει στον οργασμό. Βγάζω τα δάχτυλα και με καταβρέχει.  Ακούγονται χειροκροτήματα από τους υπόλοιπους. Η Σλάβιτσα την φιλάει  στο στόμα.  «Αν δεν κρατήσουμε δυνάμεις, θα φθάσουμε εξαντλημένοι στον προορισμό μας». «Σας θέλω δυνατούς και συγκεντρωμένους στο gangbang» Έτσι, λοιπόν, ηρεμήσαμε και αφεθήκαμε στα χάδια του ήλιου.

Η Μαρία είδε ότι ο καπετάνιος είχε καυλώσει. «Πάω να τον πιπώσω». Ανεβαίνει στο πιλοτήριο, τού κατεβάζει το εσώρουχο και τού τον παίζει. «Ξέχασε τη γυναίκα σου και συγκεντρώσου να χύσεις». «Άντε, πιάσε το τιμόνι», καθώς ο καπετάνιος έχυνε στην παλάμη της Μαρίας. Μετά η Μαρία τον έτριψε στο μουνί της. Ο Αντε ανέλαβε το πιλοτάρισμα του σκάφους. Είχε γνώσεις, αφού διέθετε δικό του σκάφος αναψυχής. Ο καπετάνιος αγκομαχούσε. «Η γυναίκα μου είναι τριχωτή, γιατί οι Καθολικοί δεν ξυρίζονται!» 

Η Ζέλικα, ερεθισμένη από το θέαμα, ανεβαίνει στο πιλοτήριο και χουφτώνει τον κώλο του άνδρα της. Του κατεβάζει το παντελόνι και του γραπώνει τα αρχίδια. Αυτός αντιστέκεται, την απωθεί και η Ζέλικα τον δαγκώνει. «Τώρα σίγουρα θα πέσουμε στα βράχια» σκέφτηκα. «Δεν είχα παρατηρήσει τα κωλομάγουλά σου τόσο καιρό» εξομολογείται η Ζέλικα.  Ένα μικρό όργιο βρισκόταν σε εξέλιξη μέσα στο πιλοτήριο. «Γάμα με άγρια, βάλτα όλα μέσα μου!» μουρμουρίζει η Γιόζιπα.

Στην πρύμνη οι νεοφερμένες είχαν ξεχάσει τις αναστολές τους. Η Ντόρα σε έξαλλη κατάσταση φώναζε «Γαμήστε με, ξεσκίστε με απ’ όλες τις τρύπες. Θέλω καυλιά μέσα μου!». Η Παυλίνα έκανε προθέρμανση στις ρώγες της. «Μίκι, θέλεις να δοκιμάσεις γάλα  με λίγα λιπαρά;» Παίρνει την αριστερή ρώγα της και την πιέζει στο στόμα μου.  Ήπια γάλα όσο δεν είχα πιεί μικρός.

Όπου γυρνούσα το μάτι μου, γαμιόντουσαν αβέρτα.  Η κρουαζιέρα των ηδονιστών είχε μετατραπεί σε κρουαζιέρα άγριου γαμησιού. Ο καπετάνιος είχε ξαπλώσει στο πάτωμα, αφήνοντας το πιλοτάρισμα στον Άντε.  Η μόνη που διατηρούσε την ψυχραιμία της ήταν η Σλάβιτσα. Καθισμένη στην πρύμνη απολάμβανε το θέαμα, βάζοντας το δάχτυλο στο μουνί της. Την πλησίασα, έκατσα κοντά της και τη χάιδεψα τρυφερά. «Είσαι σπουδαία διοργανώτρια!» Έβγαλε τα γυαλιά ηλίου και με φίλησε. «Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα έχω ανάγκη». Ήταν καυλωμένη. Έβαλα τον καρπό μου μέσα της και την έφερα σε οργασμό. Έχυσε στο καυλί μου πάνω και με σκούπισε με μια μικρή πετσέτα. Ύστερα έσκυψε και μου πήρε πίπα. Τελείωσα στα βυζιά της και αυτή άπλωσε τα χύσια στο σώμα της. Έτρεμε ολόκληρη από την καύλα. «Ξαναχύνω», μού λέει. «Να σκεφθείς ότι δεν σε γάμησα σήμερα!» «Θα με γαμήσεις στην παραλία, μακριά από τους άλλους». «Λατρεύω το άγγιγμά σου». «Δεν θα σε μοιραστώ με καμια άλλη».

Μέσα στο πανδαιμόνιο  ο Άντε πήρε λάθος πορεία. Ανοίχτηκε στο πέλαγος, πέρασε την «
Koversada» και μπήκε στο λιμάνι του Vrsar. O καπετάνιος τινάχτηκε πάνω, έπιασε το τιμόνι και έστριψε απότομα προς τη σωστή κατεύθυνση. Λίγο ακόμα και θα μας έπιανε το  λιμενικό. Όχι μόνο γιατί ήμασταν γυμνοί, αλλά γαμιόμασταν σε χωρικά ύδατα! Προλάβαμε την τελευταία στιγμή.

Ο Άντε τάβαλε με τη γυναίκα του. «Κοίτα τι πάθαμε, σε γαμούσα και έχασα την πορεία του σκάφους». Η Ζέλικα απολογήθηκε λέγοντας ότι σαν γυναίκα ήθελε να γαμηθεί με τον άνδρα της. « Όλοι πηδιόντουσαν, εγώ να έμενα αγάμητη!» «Μα θα σε γαμούσα στην παραλία!» «Είχα ανάγκη να βάλω καυλί μέσα μου». «Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να γαμώ και να πιλοτάρω ταυτόχρονα!»

Η Ροζάλια πήγε στην πλώρη και έδειχνε το μουνί της στα παραπλέοντα σκάφη.Πέρασε ένα ταχύπλοο, παρ’ ολίγο να πέσει πάνω μας. Ο καπετάνιος παραμιλούσε «Τι μουνοθύελλα είναι αυτή;». «Βάζω, βγάζω τα γυαλιά μου». «Κοντεύω να στραβωθώ». «Δεν θα μπορώ να γαμήσω τη γυναίκα μου το βράδυ!» Η Μαρία που τον είχε ξεζουμίσει, συμπληρώνει «φέρτην μαζί σου το απόγευμα να τη γαμήσουμε!»

Οι άβγαλτες ανέβηκαν στην πλώρη και άρχισαν να γλείφουν τη Ροζάλια. Λεσβιακή παράσταση σε πλήρη εξέλιξη! Ο καπετάνιος είχε ξεχάσει να βάλει το παντελόνι του μες στην αναμπουμπούλα. Η Μαρία δίπλα του τον έπαιζε αργά. «Καπετάνιε, έχεις δει ποτέ σου ζωντανό λεσβιακό;» Η Σλάβιτσα ανεβαίνει στο πιλοτήριο. «Μαρία, μην τον απασχολείς άλλο». «Πρέπει να συγκεντρωθεί, γιατί διαφορετικά θα καταλήξουμε στη Βενετία!»

«Όλες πίσω, παρακαλώ πολύ». «Ροζάλια, σταμάτα να δείχνεις το μουνί σου στα παραπλέοντα σκάφη». «Φορέστε τους χιτώνες σας και ηρεμήστε». «Τέλος το γαμήσι στο πλοίο!». «Παυλίνα, ρίξε μου γάλα στον καφέ μου!» Έρχεται η Βαλεντίνα αγριεμένη και καυλωμένη. «Εμένα ποιος θα με γαμήσει σήμερα:». «Όλα τα καβλιά είναι απασχολημένα!» «Θα φροντίσω να σε γαμήσουν μόλις φθάσουμε!».  Ο Μίρκο όρθιος στο κοντάρι της σημαίας κάπνιζε και προσπαθούσε να αποφύγει την επίθεση της Ντόρα. «Θα σε δέσω πάνω του και θα στον πάρω πίπα, θέλεις, δεν θέλεις!»

Σηκώθηκα να πάω στην πλώρη να ηρεμήσω. Που να βρω ησυχία. Έρχεται η Γιόζιπα, με χουφτώνει, με στριμώχνει στο κιγκλίδωμα και μού βάζει άγριο χέρι. «Πάρε με εδώ και τώρα». «Είμαι αγάμητη αρκετές μέρες!». «Ο άνδρας σου τι κάνει, δεν σε γαμάει;» «Ξενογαμάει, φαίνεται». Το μουνί της έσταζε. Ο κώλος της βρεγμένος επίσης. Ακούω μια φωνή από το βάθος. «Μίκι, γάμησε την άγρια, ξέσκισέ την μπρος και πίσω. Μού έχει βγάλει την πίστη!» Γυρίζω και βλέπω τον άνδρα της που πηδούσε τη Μίρκα. Η Σλάβιτσα κουνάει το κεφάλι της και δίνει το πράσινο φως. Τη στήνω στο κιγκλίδωμα και την παίρνω από μπρος και πίσω, ενώ η Σλάβιτσα έτριβε την κλειτορίδα της. «Τι ονειρεμένο ξέσκισμα μού κάνετε οι δυο  σας». «Μεγάλη χάρη σου κάνω, Γιόζιπα, που αφήνω το Μίκι να σε ξεσκίσει!» «Θα μου τον εξαντλήσεις, αλλά τι να κάνω με τέτοια μουνάρα που’σαι». Η Γιόζιπα βογγούσε. Τα υγρά της έτρεχαν στην κοιλιά μου.

Πάλι λάθος κατεύθυνση πήραμε. Παρ’ ολίγο να πέσουμε στα βράχια έξω από την «
Koversada» Πετάγεται η Παυλίνα, «θέλω να πάρω μάτι τους ξεβράκωτους!». «Μα αυτοί δεν γαμιούνται!» της απαντώ. Απευθύνομαι στο Σλόμπο εκνευρισμένος και του λέω «Τι καπετάνιος είσαι;». Βρισκόμαστε στη θάλασσα ήδη μιάμισι ώρα, όταν η κανονική διαδρομή δεν κρατάει πάνω από είκοσι λεπτά.

«Γυρίστε όλοι στην πρύμνη, μη σας γαμήσω!» φωνάζω. Πετάγονται οι άβγαλτες. «Μίκι, ερχόμαστε να σε γαμήσουμε!» Πέφτουν και οι τρεις πάνω μου. «Βαλεντίνα, πάρτου πίπα και εγώ θα του κλείσω το στόμα με το μουνί μου!», προστάζει η Ντόρα. Έχασα το φως μου. Ζαλίστηκα, κόντεψα να λιποθυμήσω. Φωνάζω τη Σλάβιτσα σε βοήθεια. Έρχεται αγριεμένη. «Μου το παίζατε σεμνοπαρθένες, παλιογαμημένες μικρές!» «Θα σας γαμήσω από τον κώλο με πλαστικό καυλί, αν δεν σταματήσετε». Έφυγαν ανικανοποίητες και έπεσα εξαντλημένος στην αγκαλιά της σωτήρας μου. «Τις μαλακισμένες εξάντλησαν τους άνδρες πριν ακόμη αποβιβασθούμε». «Πού στο διάολο είμαστε;» Κάναμε κύκλους και βγήκαμε στα βράχια της «
Valalta». Ακούω μια φωνή από την πλώρη. «Τι βλέπετε, γαμιόμαστε, παλιοματάκηδες!» Γυρνάω και βλέπω τη Ροζάλια σε έξαλλη κατάσταση να δείχνει το μουνί της σε κάτι τύπους στα βράχια. «Είναι δικοί μας, μη τους βρίζεις». «Πού είναι οι γυναίκες τους;» Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται δυο γυναίκες που κολυμπούσαν στα βαθιά και άκουσαν τη φασαρία. «Θα ανέβουμε στο πλοίο και θα σε ξεσκίσουμε, παλιογαμημένη!» Ύστερα στέκονται προσοχή και βάζουν τα δάχτυλα στο μουνί τους. «Σε έχουμε γραμμένη εδώ!» Το ρήμα «γαμώ» ακούστηκε καμιά εικοσαριά φορές από όλες τις πλευρές σε διαφορετικές γλώσσες. Η Ροζάλια ήρθε πίοω, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. «Αν τις βρω το απόγευμα θα τις ξεσκίσω τις σκρόφες» «Άκου εκεί να μού μοστράρουν το μουνί τους». «Εγώ γαμώ μόνο ξυρισμένα μουνιά!» «Ναι, αλλά εσύ τους έδειξες το δικό σου πρώτα». «Είχα φαγούρα!» απαντά η Ροζάλια.

Ευτυχώς που διορθώσαμε την πορεία μας. Μπήκαμε στο θαλάσσιο πάρκο και σταματήσαμε στο ακριβές σημείο που είχε υπολογίσει η Σλάβιτσα. Αποβιβαστήκαμε, αφού συμφωνήσαμε με τον καπετάνιο την ώρα επιστροφής στο
Rovinj. Η Σλάβιτσα κάτι του είπε στο αφτί.

«Θα ανεβούμε εκεί πάνω» είπε η Σλάβιτσα και έδειξε ένα σκουρόχρωμο πλατύ βράχο ακριβώς απέναντι από το σπήλαιο του Αγίου Ρομουάλδου. «Τι είναι εκεί;» ρώτησαν όλοι. «Το καλύτερο μέρος για
gangbang με θέα το σπήλαιο». Ένα στενό μονοπάτι οδηγούσε στο ξέφωτο, καμιά διακοσαριά μέτρα ψηλότερα, ίσως λιγότερο, υπολόγισα από τη θάλασσα. Θάμνοι και χαμηλά δένδρα.

Φορτωθήκαμε τις προμήθειες, πετάξαμε τους χιτώνες – έκανε τρομερή ζέστη- ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι. Η Ροζάλια έκανε τις τρέλες της. «Ανέβα σε αυτόν το βράχο να στον πάρω πίπα!» μου λέει. «Η θέα είναι καταπληκτική». «Με έχεις ξεζουμίσει σήμερα, γαμώ το μουνί σου!». «Θα του βάλω τάπα!»

Δεκαπέντε λεπτά ανηφόρας και στο τέλος το ξέφωτο. Ένας τεράστιος, επίπεδος βράχος, σκουρόχρωμος και γύρω του θάμνοι με αγριολούλουδα. «Ξεκουραστείτε μέχρι να ετοιμάσω το σχέδιο». «Ποιο σχέδιο, επίθεση ετοιμάζουμε εναντίον ποιου;» «Μίκι, Μίκι, το
gangbang θέλει μελέτη!». Κάθισε στην άκρη του βράχου, έβγαλε το σημειωματάριο,  σχεδίασε την τοποθεσία και υπολόγισε την έκτασή του ξεφωτου.» «Να πέσει κανείς από εκεί πάνω λίγο δύσκολο, αλλά  με τις ερεθισμένες γυναίκες όλα είναι δυνατά» ,σκέφθηκα.

Ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας και κλείσαμε τα μάτια μας για κανένα τέταρτο. Απόλυτη ησυχία επικράτησε. Το ρήμα «γαμώ» δεν ακούστηκε καθόλου! Αφού τελείωσε τους υπολογισμούς της, η Σλάβιτσα ξάπλωσε δίπλα μου, με αγκάλιασε και κοιμήθηκε πάνω μου. Το σώμα της έκαιγε. Με τη σωματική επαφή που είχαμε έχυσε στην κοιλιά μου. Παραμιλούσε στον ύπνο της. Δεν κατάλαβα τι έλεγε, μιλούσε Κροατικά, αλλά επαναλάμβανε μια οικεία  λέξη «
pina». Αργότερα μου είπε ότι σήμαινε «μουνί».

Κατά τις 11.30 ξυπνήσαμε διαδοχικά και ετοιμαστήκαμε για το αξέχαστο, όπως εξελίχθηκ
e. gangbang του Lim Bay.

Δεν είχαμε  όμως υπολογίσει πως θα πλενόμαστε. Η θάλασσα ήταν μακριά, τα μπουκάλια με το εμφιαλωμένο νερό με κανένα τρόπο δεν θα χρησιμοποιούνταν στο πλύσιμο. Η αρχιέρεια είχε φροντίσει. Είχε φέρει μαζί της υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης. «Τα υγρά σας θα τα σκουπίζετε με τις μικρές πετσέτες». «Τα μαντηλάκια είναι για απομάκρυνση σπέρματος από τα πρόσωπά σας». «Μπορούμε να τα καταπιούμε», ρώτησαν οι άβγαλτες. «Μπορείτε, αν δεν είστε αλλεργικές», απάντησε. «Καλό όμως είναι να τα συγκεντρώσετε στο δοχείο του καφέ». «Τα χύσια σας ρίξτε τα κι αυτά μέσα στο δοχείο».

Η Γιόζιπα παρατήρησε ότι μόνο καφές δεν θα είναι το τελικό ρόφημα. «Με τόσα χύσια, ανδρικά  και γυναικεία, ο καφές θα χάσει τη γεύση του και θα νερουλιάσει!» «Τότε χύστε στα πρόσωπα των ανδρών ή στο καυλί τους». «Με τρελάνατε με τις απορίες σας!» Άντε πάλι το ρήμα «γαμώ» σε όλα τα πρόσωπα.

Όση ώρα ξεκουραζόμασταν, η Σλάβιτσα ετοίμαζε τη διάταξη του
gangbang. Με κιμωλία είχε σχεδιάσει τέσσερις κύκλους με αρίθμηση στο βράχο. Οι κύκλοι είχαν υπολογιστεί να χωρούν τέσσερα άτομα. Ακριβώς στο κέντρο της παράταξης είχε τοποθετήσει έναν πλαστικό κουβά με θαλασσινό νερό, ενώ μέσα στον κάθε κύκλο είχε βάλει υγρα μαντηλάκια, προφυλακτικά και λιπαντική κρέμα.

Μάς φώναξε και παραταχθήκαμε. Πήραμε από έναν αριθμό (1-16) που αντιστοιχούσε στα όνοματά μας. Η τελική επιλογή των ατόμων είχε γίνει από την ίδια, αλλά εμείς δεν γνωρίζαμε τους συμπαίκτες μας. Τέτοια οργάνωση δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. «Είμαστε 16 συνολικά, θα χωριστούμε σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων». «Δεν επιτρέπονται αλλαγές». «Ακούτε τον αριθμό σας και μπαίνετε στον αντίστοιχο κύκλο. Άρχισε η εκφώνηση των αριθμών και των ονομάτων.

Πρώτος κύκλος: Μίρκο, Ροζάλια, Παυλίνα και Σουζάνα
Δεύτερος κύκλος: Μάρκο, Γιόζιπα, Μαρία και Ίνες
Τρίτος κύκλος: Άντε, Μίρκα, Βαλεντίνα και Ντόρα
Τέταρτος κύκλος: Μίκι, Σλάβιτσα, Τσίλα και Ζέλικα

Η διαδικασία είναι η εξής: ο άνδρας στέκεται στη μέση του κύκλου και οι τρεις γυναίκες γύρω του. Παράδειγμα για τον πρώτο κύκλο, ισχύει αντίστοιχα και για τους άλλους. Ο Μίρκο παίρνει τη Παυλίνα από πίσω η Σουζάνα τον γλείφει στα αρχίδια και η Ροζάλια του δίνει το μουνί της. Αμέσως μετά γίνεται αλλαγή διάταξης. Το
gangbang ολοκληρώνεται, αφού όλες οι γυναίκες δοκιμάσουν τις στάσεις. «Σας υπενθυμίζω απαραίτητη η χρήση προφυλακτικού για διείσδυση στον πρωκτό, καθώς και η λίπανσή του».  «Στο τέλος επιλέγεται μια από τις τρεις γυναίκες που θα δεχθεί το σπέρμα του στο πρόσωπό της». Οι άλλες δυο οφείλουν να το καθαρίσουν με τη γλώσσα τους!» «Κυρίες μου, ένα βήμα μπροστά, επίκυψη και λίπανση του πρωκτού». «Της κωλοτρυπίδας μας;» συμπληρώνει η Ροζάλια. «Ναι, αυτό εννοώ με επιστημονικό όρο». «Κύριοι, αλέιψτε τις κωλοτρυπίδες τους, για να χρησιμοποιήσω της λέξη της Ροζάλια, με λιπαντικό και βάλτε τον αντίχειρά σας μέσα αργά».

Ηρθε στον τέταρτο κύκλο. Η Ζέλικα έιχε σκύψει. Η κωλοτρυπίδα της ήταν δουλεμένη, γιατί ο αντίχειράς μου γλύστρησε εύκολα μέσα της. Η Τσίλα ήταν παρθένα. Έτρεμε. Η Σλάβιτσα την πήρε στην αγκαλιά της, την ηρέμησε και τη ρώτησε αν συμφωνούσε να τη λαδώσω. Συμφώνησε, άνοιξε τα κωλομάγουλά της και της έβαλα τον αντίχειρα. Έβγαλε έναν αναστεναγμό. «Τελικά, μού αρέσει, καυλώνω». «Γάμησέ με από πίσω». Πήρα την Τσίλα πρώτη, η Ζέλικα έγλειφε το μουνί της και η Σλάβιτσα μου έδωσε το δικό της για γλείψιμο. Μετά άλλαξαν θέσεις, γάμησα τη Ζέλικα από πίσω, έγλειψα το μουνί της Τσίλα και η Σλάβιτσα έβαλε δάχτυλο στη Ζέλικα. Η Σλάβιτσα έδειξε στην Τσίλα πώς να καθυστερήσει την εκσπερμάτιση. «Πιάσε το καυλί του και πίεσε με τα δάχτυλα την άκρη του». «Το σπέρμα του θα επιστρέψει πίσω». Μετά βγάλε τη γλώσσα σου, πάρτον μέσα σου και κάντου βαθιά πίπα. Η Τσίλα τον έβαλε στο στόμα της. Η Ζέλικα μού έγλειφε τα αρχίδια μου. Μόλις καταλάβαινε ότι θα χύσω πάλι με τα δάχτυλά της σταματούσε την έξοδο του σπέρματος. «Πού θέλεις να τελειώσει τώρα;» «Στις ρώγες σου, στα βυζιά σου, ή στο μουνί σου;» Η Τσίλα προτίμησε το πρόσωπό της. Ήθελε να γευτεί το ζεστό σπέρμα. Πράγματι,έχυσα και το σπέρμα μου εκτινάχθηκε μέχρι τα μάτια της. Η Σλάβιτσα με τη Ζέλικα έγλειψαν το σπέρμα και καθάρισαν το πρόσωπό της.

Η Τσίλα φίλησε την ξαδέλφη της που της έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη εκτέλεση. Την πλησίασα και την έσφιξα στην αγκαλιά μου. «Σε ευχαριστώ» μού  είπε, «που βοήθησες στο πρώτο
gangbang μου. Πραγματικά, το ευχαριστήθηκα!» «Ήσουν άψογος» συμπλήρωσε η Σλάβιτσα. «Της μαθαίνω σταδιακά τα βήματα».

Μέσα στην καύλα της, η Τσίλα, τα υγρά της έτρεχαν ακόμη από το μουνί της έβγαλε τη γλώσσα της και με έγλειψε λες κι ήμουν σκύλος!

No comments:

Post a Comment